myspys

Min lilla anton leker prins :) visst är jag kreativ? gjort en jävla krans !:D


Torsdag

Gött, nu är skolan slut för veckan och vi är lediga imorgon! världens goaste dag annars, förs hemkunskap, varmrätten var skit god! sen var NO:n inställd :) gött, sen hade vi svenska då vi såg på film och bilden målade vi lite slappt på sen musiken sjöng vi in våren, slutade halv 2 :)

snart kommer anton hit, blir väl mys typ:) sen ska jag vidare till kickilina ( nellie kom dit sen !) då vi ska fixa oss inför almön ikväll, redigt gött :) nu måste jag ut och njuta av det underbara vädret !:D

Horoskop

de nya horoskopen!
Gäller perioden 30 april - 13 maj

Oxen 21/4-21/5

Just nu räcker det för dig att bara vara. Du njuter av våren, och det passar fint med lugna promenader eller fundersamma samtal. Allting som kräver stress eller högt tempo får vänta till en annan gång. Till och med kärleken föredrar du en aning stillsam, utan större passion.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är inspirerad, kreativ, idérik. Väldigt mycket händer och det mesta har du själv satt igång. Nu passar nöjen, resor, sport, ungefär allt som innebär omväxling och äventyr. Men du kan också tänka dig att hårdsatsa på romantik och mysiga stunder, bara du har rätt partner.

kärlek/sex  4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Kräftan 22/6-22/7

Du behöver utrymme. Om det är så att du egentligen inte riktigt passar ihop med din omgivning, då märks det tydligt nu. Även små skillnader kommer i dagen och ställer till med bekymmer. Du vill dessutom ha dina åsikter och metoder i fred, så att kompromissa går inte.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Lejonet 23/7-23/8

Två sköna veckor väntar. På jobbet kan du visserligen ha det lite stressigt men det kompenseras av vårkänslor, härlig romantik, bra sex och kanske också ovanligt givande sportaktiviteter. Du tycker om att vara i rörelse och du trivs sällsynt bra med att tävla. Full fart!

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu handlar det mycket om att se framåt. Trots att det är vår går du inte alls runt och njuter av tillvaron, istället ägnar du dig åt att planera, ordna, arrangera och analysera. Vissa av dina vänner tycker att du är lite väl trist, och du kan bli riktigt irriterad på dem för att de bombarderar dig med förslag.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

 

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv är mycket dramatiskt och skiftar från den ena dagen till den andra. Under dessa två veckor hinner du troligen med att vara störtförälskad, förtvivlad, hänryckt, förtjust, ilsken och passionerad. På grund av detta hinner du inte med något annat. Kärleken stjäl all ledig tid.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


 

Skorpionen 24/10-22/11

Det är väldigt mycket upp till dig. Ibland styr och inspirerar stjärnorna mycket, ibland mindre. Just nu är det nästan helt och hållet dina val och din smak som avgör vad som skall hända. Du har visserligen en smula tur i kärlek men det är inte alls säkert att du väljer att använda denna.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Skytten 23/11-21/12

Du har två vilda veckor framför dig. Du sjuder av energi och handlingslust, och dessutom har du turen med dig. Det dyker dock även upp en del bakslag, till exempel måste du räkna med förseningar om du reser eller ordnar en större fest. Men i stort sett har du roligt hela tiden.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Stenbocken 22/12-20/1

Den här våren blir aningen trasslig för dig. Du vill vara ifred, fatta dina beslut i lugn och ro. Du påverkas också ovanligt mycket av världsläget, för dig känns många nyheter och förändringar personliga. Detta leder till att du inte är särskilt social eller sugen på nöjen just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

 

Vattumannen 21/1-18/2

Det här är inte riktigt din bästa årstid men just i år bjuder våren på oerhört mycket. Nöjen, om du är född i januari, och i övrigt kärlek, kreativa aktiviteter och spännande händelser av olika slag. Du behöver egentligen bara ta för dig. Bäst lönar det sig att satsa på kärlek och erotik.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4


 

Fiskarna 19/2-20/3

Det krävs lite planering och energi från din sida, annars händer helt enkelt inte ett skvatt. Framför allt på kärleksfronten är det trögt just nu, visserligen finns det finns chanser till romantik och kärlekslycka men samtidigt händer absolut ingenting utan att du tar första steget.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

 

Väduren 21/3-20/4

Du fokuserar på kärlek och sex, två riktigt glödheta vårveckor väntar. Du är verkligen på hugget, och du prioriterar bort allt som är ljummet, vanligt och vardagligt. Det gäller även när du umgås med dina vänner, det skall glittra och gnistra rejält eller också så får det vara.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


Onsdag

hey!
dagen har varit slö, dock fått reda på massvis, asså, jag har varit borta en dag från skolan, kommer tillbaka och världens grej har hänt! helt sinnessjukt! :P vet dock inte riktigt vem man ska tro på, rykten är ju inte det bästa som finns och vem som helst slänger in vad som helst, så jag vet inte rikigt vad jag ska tro på, tycker bara att det är förjävligt :P

Idag har jag varit i skolan, efter No provet som gick åt helvete åkte jag till min baby, vi myste lite sen var jag tvungen att sticka, har käkat nu och ska iväg till um nu om 10 min, måste skynda!

Imorgon har vi "egenplanerad maträtt" på hemkunskapen, för oss blir det kycklig med grönsaker och mozarella ost, till efterrätt pankisar med blåbär, glass och antningen smält eller riven vit choklad, MUMS!
skönt att vara ledig imorgon, eller ja, fredag!

Nu är det inte långt tid kvar alls till, SOMMARLOV!


Horoskop

Tror du som jag på horoskop? här kan du läsa om dig!
Men läst bara fram till 2 maj(fredag) det ger otur om
man läser ett gammalt!

Oxen 21/4-21/5

Du hårdsatsar på nöjen och kärlek. Förmodligen låter du nöjeslivet komma i allra första hand. Just nu vill du träffa folk, skratta, uppleva nya saker och gärna resa. Nya intryck ger dig inte bara njutning för stunden utan också inspiration. Dessutom två fina veckor för sport och motion.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har mycket att göra men ont om energi, och den kombinationen kan skapa problem. Till exempel hinner du inte alls med ditt kärleksliv. Det får halta fram bäst det vill. Detta fungerar ganska bra förutsatt att du inte har en partner i behov av extra uppmärksamhet just nu.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Kräftan 22/6-22/7

Utan att du egentligen väntat dig något speciellt serverar dessa veckor fina chanser både på kärleksfronten och på andra områden. Det blir helt enkelt gott om upplevelser, romantik, vackra ord och härliga vårkvällar. Ett extra plus får du om du reser, särskilt till en metropol.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

 

Lejonet 23/7-23/8

Någonting trasslar till sig ordentligt. Förmodligen börjar det med att du är en smula för ärlig vid fel tillfälle, och en släkting eller kollega tar illa vid sig. När du sedan ska reda ut saken blir det värre. Troligen ingen katastrof, men du upplever alltsammans som väldigt ansträngande.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

 

Jungfrun 24/8-23/9

Viss risk för en förälskelse av det obekväma slaget, men i övrigt väntar två roliga veckor med fokus på nöjen och sällskapsliv. Att resa skulle också passa dig väldigt bra just nu, särskilt i sällskap med roliga människor. Vill du, har du dessutom riktigt lätt för att hitta nya vänner.

kärlek/sex 3
kul&/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Vågen 24/9-23/10

Du minskar tempot och unnar dig två lugna veckor, något som du verkligen behöver. Vänner och övriga får finna sig i att du fokuserar på egna intressen och troligen också på jobb eller studier. När du sedan har en ledig stund vill du helst inte göra något speciellt. Mysigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Skorpionen 24/10-22/11

Bra veckor för kärlek, men frågan är om du inte satsar ännu mer på nöjen. Det händer i varje fall väldigt mycket, troligen får du helt enkelt inte en lugn stund. Planering hjälper en smula, men du är också duktig på att improvisera och fatta snabba beslut när det behövs - ofta mitt i steget.

kärlek/sex 5
kul/möjen 3
tur/pengar 4

 

Skytten 23/11-21/12

Du orkar inte riktigt med utan sänker medvetet tempot till snigelfart. Det är klokt. På så sätt kan du ladda batterierna och få ut mycket mer av den kommande försommaren. Just nu skulle du ändå mest känna dig stressad om du försökte fylla din tid med nöjen och upplevelser.



kärlek/sex
2
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

 

Stenbocken 22/12-20/1

En flirt kan leda långt, men bara om du själv vill det. I övrigt handlar det om nöjen just nu, du slappnar av och unnar dig två veckor av sköna upplevelser. Fest och dans passar bra, en resa kan vara helt rätt, men det viktigaste är inte vad du gör utan människorna du umgås med.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Vattumannen 21/1-18/2

Det är ovanligt svårt att komma överens med vänner och familj, så risken är stor att det blir fler gräl än vanligt. Du har ingen lust att backa heller, vilket kan innebära att även vardagliga åsiktsutbyten leder till trassel. Samtidigt kan detta mycket väl få positiva konsekvenser.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

 

Fiskarna 19/2-20/3

Stjärnorna ler och hjälper dig på traven, så det du satsar på lyckas du förmodligen med och det dessutom bättre än förväntat. Framför allt har du tur i kärlek, i synnerhet om du är född efter den 13 mars. Nöjen lockar också. Arrangerar du något själv, kan det mycket väl bli strålande.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

 

Väduren 21/3-20/4

Rent praktiskt har du väldigt mycket att göra. Studier eller jobb får gå före mycket annat, och du passar dessutom på att ge vänner eller släktingar en hjälpande hand. En följd av detta är att dina egna intressen och känslor får vänta lite, så det blir två vardagliga veckor utan spänning.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3


klänningar

prövade två klänningar snabbt idag, vad tycks?


AA!

Andra avenyn idag ju! snygtittar redan nu på svtplay, se du med!
http://svtplay.se/v/1535808/andra_avenyn/del_155

Tisdag

tjääänare!
var hemma från skolan idag, var helt cp i morse, hade ingen ork eller energi, ville bara sova.. sov mindre än 3 timmar inatt också, fy! hade för mycket att tänka på, skönt att verkligen har sovit ut nu i alla fall! har pluggat i typ 3 timmar nu, gött att jag förstår det jag läser i alla fall :) bara det att det tog en jäävla tid att läsa genom alla 4000 anteckningarna -.- men ska typ läsa genom de 2 ggr till och sen hoppas på att provet går galant imorgon!

Nu väntar jag på att sex and the city ska börja, en timma kvar om jag inte är helt ute och cyklar :)
Peace!

Måndag

fyfan, jag tror jag börjar bli dålig! jag har ingen energi, börjar bli förskyld och går snart under! Idag hade jag bestämmt mig för att plugga som fan, det gick ju åt pipsvängen, jag var så trött så att jag fattade inte vad jag läste, så jag tog mig en tuplur och nu har jag läst genom allt, men jag mår fan inte bra asså, pallar ändå inte gå och bli dålig!

Skoldagen har varit seg men jag har jobbat som in i helvete, fan jag pallar inte att göra saker hemma, så jag han klart med teknik arbetet och sv inlämningen, två mindre saker att tänka på! 

Jag är helt slut och har verkligen ingenting bra att säga för fem öre, jag dör snart :) Jag längtar tills på torsdagkväll om planerna blir som planerat :) och lördag! jippi, nu börjar jag bli på hugget :)

VÄRLDENS BÄSTA....

VEM FYLLER ÅR IDAG? OM INTE VÄRLSDEN BÄSTA KARLSSON!

Du är och kommer alltid att vara min bästa vän, du är verkligen den som jag kan snacka med allt om och du vet att du alltid kan komma och prata med mig, jag är så glad för din skull att allt flyter på så bra nu, jag älskar dig vännen och hoppas att du får en grym 16 årsdag, så får vi fira dig nästa helg! I alla väder i alla dar, är du något av det finaste jag har!

Söndag

idag blir det typ bara plugg, kanske åker till mitt hjärta i myggenäs och kramas lite. men måste fan plugga på mitt no prov som jag ska ha snart om hela våran kropp, typ matspjälkningen, nerverna imunförsvar, huden, hjärnan vita/röda blodkroppar osv, jag orkar inte! sen ska jag skriva en jävla redovsining om nelson mandela också, ta mig låååångt här ifrån! fan vad gött med sommarlov snart! dåliga saker är väl typ, aldrig mera 9e! :( kommer sakna min puckade men sjukt älskade klass, det är liksom dom jag delat varje dag med i 3 år snart, och nu när man slutar kanske man aldrig mer träffar dom på samma sätt! kanske glider från dom totalt och knappt säger hej till slut, jag vill alltid vara 9e! filk bör tro att jag är puckad när ni ser min klass, men shit den är grym!:)


Helgen

hej svej, har varit dålig på att blogga nu asså, men tiden har inte räckt till!
Fredag: Ändrade planer helt och hållet. Jag åkte först till Anton och var där en stund bara, sen åkte Jag Pontan och Adde till fjällebro och ittade på p94 spelade, bara liten kortis, där träffade vi även oskar nellie lee och kalle :) vi snackades vid och bestämde att vi kunde festa hos johan, och så blev det också! Vi drog till johan och började dricka lite, vi var jag kicki nellie lee pontan björn adde kalle ludvig oskar johan rickard till en början, sen kom även cornelia viccan jennifer och lillsofia :) det var as go kväll, lite taskigt slut men det gick väl! haha.
Lördag: På morgonen, runt 11 låg hela familjen möckborn och sov typ ( efter johan kom anton och hämtade mig så sov jag där) och trots mitt skick, pallade jag upp mig upp till gräddhyllan till johan där många sköna lirare stekte i solen :) skit gött väder var det! vi snackade lite om gårdagen och planerade våran lördagskväll. efter en timme åkte typ alla hem, och även jag till mitt andra hem. Anton sov fortfarande, så jag la mig på altanen och solae super länge :) runt halv två gick jag in och väckte han så följde han med mig så solade vi mera, jag blve lite röd om näsan (a) hah! gött med lite färg i alla fall :) Dagen myste vi bara typ :) sen åkte jag hem, duschade och sen kom kalle adde rickard lee och nellie, vi grilalde godis (as gött var det) och snackade skit :) sen åkte rickard och lee ner och hyrde en skräckis som vi såklart tittade på, sen målade jag och kalle varandras naglar, jag vann nog lätt i att måla snyggast ;) sen gick jag och la mig när dom hade stuckit runt 1 kanske, ååh vad jag sov gott:) 

Kan tänka mig att folk har glömt hur kalle ser ut utan nackskyddet ?;)


Sofylillen!

När vi nu väl håller på med "dikter" så påminns jag av denna:

"Detta är till vår lilla fotbollstjej, som fortfarande inte gjort en viss grej, denna grej som du nu lagligt kan göra, utan att polisen ska störa. Hej och hå och hopp i säng,calvin klein troser för extra poäng. Chai latte kan du ha i koppen, så att dagen din blir toppen. Hej och hå och vänner maraton, detta är till någon vi tycker mycket om. Söt brunett och kort som få, en fotbollsspelare på elit nivå. You can always count på oss, du är joey, Fanny är Pheobe och Rebecca är Ross, du är den bästa tjej we ever met, för oss är du alltid nummer ett. Vi älskar dig och vi är stolta, även när du i sjuan från läktarn volta. Grattis på födelsedagen din lilla karamell, från Fanny och Beccis, who is clever as hell."



I miss the old times...




kvällkväll

Vad händer ikväll? kanske åker förbi anton en sväng innan han börjar jobba och pussar på han, sen kanske det blir almön, vet inte om det är något att ha, men daniel ville att jag skulle med så kanske drar med, brukar inte vara överdrivet roligt på sådana fester och så, men kanske den här gången då! det blir ju faktiskt vad man gör det till :) Hoppas fan det blir roligt i alla fall, för jag är trots allt redigt taggad! Nu ska jag hjälpa jos att skriva en "rapp" till hennes kompis anders som fyller år, jag vet inte riktigt men det känns som att hon har kommit till fel person när det gäller rapp, vi får väl göra det lite mera dikt med takt typ, hon vill ha markoolio med ingen sommar utan reggae, jisses detta kan bli roligt! ;)

Fredag hela veckan! (begravning..)

Härligt, äntligen är det helg :) Dagen har varit skön! Jag har supertorra läppar och läste en annan dag att man skulle ta honung på läpparna när de är torra och spruckna, så jag har det nu, bara det att det är super sött och gott så jag äter bara upp det :)

Vi såg på bio idag, I taket lyser stjärnorna. Jag började fan böla en stund, lite diskret så, några små tårar, det var när hennes mamma precis hade dött i canser och när dotten skulle säga hejdå i kyrkan på begravningen. Jag påmindes så sjukt mycket när vi var på Gammelmormorsbegravning nyligen. Jag kom ihåg det som om det vore igår, så fort vi gick in i kyrkan, då jag såg din söta lilla vita grav med vackra blommor på, då bröt jag ihop. Resten av tiden i kyrkan grät jag konstant. När vi väl skulle gå fram och lägga åra rosor på graven, kände jag mig helt yr. När jag såg mamma la rosen på hennes grav och sa "hejdå min lilla mormor" grät man bara mera. Det var fruktansvärnt jobbigt, men, time to say goodbye!

Torsdag

Hej hopp gummi*****!
Idag har det varit nationella, gick väl sådär, svarade på allt i alla fall, chansade på rätt mkt men men! Nu är jag hos anton, han är super tråkig och super trött, inte kul med tanke på att jag har överskottsenergi! help me :) jag vill ha candy!! Vi såg nyss på sex and the city, nice work! Nu ska jag åka och tanka så att jag och lillsofia kan åka iväg till skolan i morgon. Blir ju bio, härligt värre, I taket lyser stjärnorna typ :) orkar fan inte med lektioner, sen när vi kommer tillbaka är det mat, sen so engelska sen HELG!

Sötast :)


AntonFjanton!

Anton tyckte jag skrev för lite om han, eller att jag skulle göra ett inlägg om han iaf!
Jag fick i alla fall bättre svar än vad jag trodde <3

Anton säger: Rebecca?
Rebecca: Ja?
Anton: Vet du vaaad? :)
Rebecca: Yes! :)
Anton: Att....
Rebecca: :)
Anton: Fråga vad de e då!!!!!!
Rebecca: Om du lovar att inte säga att du glömde var det var du skulle säga :)
Anton: Fan vad tråkig du är som sabbar mina grejer ;) Men okej!
Rebecca: Vad är det ?:D
Anton: Att jag är jätte mycket mega mest otroligt enormt kär i dig!



När jag var liten ville jag alltid ha uppmärksamhet, så jag sa alltid till mamma:
Reb: Mamma?
mam: Aa?
reb: vet du?
mam: nää?
reb: aatt...
mam: vad är det rebecca?:)
reb: eeeh, nu glömde jag vad jag skulle säga!

Sömnlösa nätter...

Vad gör du när inte du kan sova? jag redigerar bilder:) (på mobilen!)    


Tyra Banks!

Är jag den ända som tkr hon är snygg?



Onsdag

Redan onsdag, går inte veckan snabbt? Underbart tycker jag! Skoldagen var okej, inte överdrivet jobbig :) Imorgon är det nationella matte, och jag kommer suga balle! asså, matte är det ämnet jag är sämst på, måste man ha ett nationellt prov då? jag kan fråga något i klassen och dom asgarvar och tror att jag är oseriös när jag inte kan sådant enkelt tal. fuck you typ :)

Har precis kommit in, åkte ner till runes nyss och köpte choklad till syster yster som ligger hemma och är sjuk. innan det såg jag på först Tyra Banks show, top model och sen sex and the city. Sex and the city är grymt! jag tänkte reta anton och ba, jag ska fixa hela sex and the city boxen, sen ska vi sittta och se alla filmerna!! (jag tänkte mera att han skulle be om att slippa det, så som jag gör när vi ska se på fotboll, en killgrej liksom, så drog jag en tjejgrej) men icke! han säger mera med ett brett leende på läpparna, "Klart att vi kan!" käften typ, du ska ju säga NEJ! hah, inte kul längre ju :( men boxen ska fixas, där med basta!:)

Tisdag

Hey handsome!
Skoldagen har gått förvånadsvärt snabbt, hoppas veckan fortsätter såhär, för dåå blir det snart helg, gött! inte illa någon stans :) Var lite gulligt när jag åkte hem, så när jag körde förbi lekplatsen några meter från mitt hus, står det massa ungar och vinkar, HAR JAG GÅTT OCH BLIVIT KÄND? nejdå, söta var dom i alla fall :) Känner mig ju ine så speciell, för dom gjorde så på bilen bakom mig också :( Nu ska jag se på Topmodel, sova lite, käka, kanske göra en smothie och sen ska jag iväg till myggenäs, mysa med anton. tyvärr blir det fotboll, liverpool-arsenal, åååh jag älskar ju inte det!

Men jag kan ju tänka mig att SofiaKnorr är stolt över mig och tycker att jag har gått in i rätt fotspår nu när jag glor på fotboll ;)

hollywood lockar!

Jag är helt insatt i skolavslutningen nu asså, jag vill bara sådär, VIPS få långt hår så jag kan göra snygga hollywood lockar, för hur snyggt är inte det? Får väl skaffa löshår annars, så man man locka det lite snyggt eller något, men det är lite svårt att hitta rätt nyans till den färg jag har nu kanske, jag har bestämmt mig att jag inte ska färga mitt hår, tills före avslutningen, och sen inte på hela sommaren, så kanske det mår en aningen bättre, så fårjag köpa massa leave-in balsam och uvskydd för håret. Hårinpackning kommer bli min drog :)

Hey snygging, vill du dela med dig?

Panik!

Jag börjar fan få lite smått panik nu asså, snart är ju sjävlaste skolavslutningen här! vad i hela fridens namn ska man ha på sig? Om någon vet någon bra sida som det finns snygga klänningar, toppar eller något liknande, släng  till en komentar, för jag vill vara ute i god tid ;)

Måndag för hela slanten!

Tja!
Kom nyss hem från skolan,  ganska go dag trots allt. imorgon på gympan ska vi dansa, gött! as kul va det förra veckan :D
Idag i skolan visade kicki sitt finger och ba, "kolla, charlie bet mig!" (samuels hund) och jag ba, "HAHA, charlie bit me!" Kicki: Varför säger alla så, jag fattar inte den?


Klockrent ;) älskar den engelskan, as skön är den :)

GodisSöndag

hey gott folk!
Jag sitter och käkar godis, är ensamn hemma hos anton, han är på träning och resten har rymt! igår skulle vi ett gäng till låka, men det sket sig, var tydligen inget å ha :P så jag stannade här ist medans anton jobbade. jag somnade runt 11 så jag kan ju inte påstå att jag led av att han inte var hemma, han kom ju runt 3 i alla fall så :)

Kvällen blir väl till att se på tv, äta mat, jag är hungrig! och mysa typ :) Mia och klara ikväll va? så jävla grymt är det, har du barn?

långt hår på 1 min

Det ser overkligt ut, i know ;) och jag ser ut som en fjortis -.- (bara på bilderna) =)

18 april

Hej söta barn.
Precis kommit hem från jobbet, det gicvk galant och jag fick mkt berömmmmmm :) suveränt! Jag försöker få tag på anton, som troligtvis sover nu, eftersom att han jobbade till 3 någonting. iaf, när jag kom hem hade johanna fått hem hennes löshår som hon ska ha till hennes uppsättning på balen, så jag testade det, det är ju på tok för långt för mig och helt fel färg, men det var roligt att känna att man har långt hår för en gångs skull :) dock såg jag ut som en fjortis eftersom att det var super vitt(som jos hår, menade inte att hon var någon fjortis, menmen!) lägger upp lite bilder snart :)

jobbjobbjobb

Och såhär glad är jag för att jag ska jobba imorgon :)


Min glugg är söt! inte

Slimfood

I Nordstan finns det ett stånd eller vad man ska säga, vet inte om man kan kalla det resturang, som heter slimfood, dom har bl sushi och något annat är typ sallads bar, där älskar jag att äta, skit gott är det! man får välja mellan massa läckerheter som, först sallad, olika pasta, grönsaker, soltorkade tomater, räkor, kräftor, kycklig, skinka, mozarella ost, feta ost, keso och annat gott, så får man välja själv, låter inte det gött?


Här är min talrik sen måndags, visst ser det gott ut, ändå?

Snorunge!

Nu kommer lite bilder när jag var en liten snorunge :)



Sen en dag fick jag ett mms från en, och den frågade om detta var jag ;

och jag var ju helt säker på att det var jag, det såg jag ju! men det var ingen som trodde på mig, för på bilden ser jag ut att vara as tjock, så jag letade upp det riktiga kortet här hemma och det är detta ;

Och anledningen till att jag var tjock var för att jag hade en bakterie som dom först trodde var gluten, men det visade sig att det var en annan, iaf, så min mage svällde typ upp och massa när jag var bäbis för det, så nu vet nI!;) sen så ser man inte på den första bilden, om man inte tittar nogrant, att det är mitt "innerlår" på vänster sida, inte min mage som sticker ut !:) men vad tycker ni om frillen då? inte alla som har sådan modekoll så ung!

Dagen

Kom hem från skolan för någon timma sedan, två kanske till och med, haha! har solat på altanen, får ju för fan ingen färg, jag vill mera bara klistra fast den eller något liknande, den ska komma nu, jag orkar inte prässa och vänta typ :) Gött med helg nu asså :) fick reda på att nästa vecka, på fredagen ska vi på bio, i taket lyser stjärnorna eller något hette den, gött att missa dagen i alla fall :) sen nästa fredag igen, är vi lediga :) härligt eller ?:D



Nu ska jag hoppa in i duchsen en stund, sen ska jag sminka mig lite, fixa håret och sen åka till Anton en snabbis bara innan han börjar att jobba. Talang idag med, har inte varit bra alls dom andra gångerna tycker jag, inga utstickande eller någonting! inte många i alla fall, som faktiskt är talanger och värda den stora summan med pengar.

Skoltröjan!

Såhär blev då resultatet! det är bara jag och jaqe som har marinblå i vår klass resten har svarta, haha:)


 

Baksidan                Framsidan

Dagen

Jag och Anton blev väckta kl.. 6 typ -.- vi steg upp och gick ner och sjöng för sofia :) sen gick vi och la oss igen, och somnade om, min klocka ringde 07.45 då jag gick upp och käka, tog på mig och sedan åkte :)  Sen har det varit skola, hämtade skoltröjorna idag, vi är sist ut med dom tror jag ^^ men men! lägger upp en bild på min sedan :) nu ska jag sola på altanen ! kram


Kvälliiis ^^

Pluggat massvis idag, as gott nu när jag är klar :) är hos anton nu, ska sova här, eftersom att sofia lillen fyller hela 14 år imorgon!!;)


Imorgon är det skola, gött att jag inte har något mera att plugga på nu denna veckan i alla fall :)

Puss och kram, skummbanan.

igår

efter att jag sovit och pluggat klart kom jos in till mig och frågade om vi skulle ta oss en promenad, och det gjorde vi, så hilma skönt att det finns en människa som du som man verkligen kan öppna sig för och berätta sina djupaste tankar och funderingar, och det som man verkligen går runt och grunnar över, sen har vi ju faktiskt väldigt roligt ihop så länge vi inte bråkar.

sen hoppade jag in i duschen, och runt... 11 kom min favorit anton och jag somnade hur snabbt som heslt! sov inte alls bra inatt, jag har skit ont i ryggen och i nacken, jag låg nog helt fel..

sen har det ju varit skola nurå! nu är jag hemma, käkar bullar och chokladbollar, MUMA;) ska plugga nu, sen ska jag ... ja, se på andra avenyn och gotta mig med mera godsaker :)          
fan va tjock jag kommer att bli!

Bra och dåliga nyheter!

Jag fick sommarjobbet på ICA! härligt värre asså :) jag behöver det verkligen, så nu ska jag prov jobba lite på lördagar, och sen ska jag jobba juli augusti, YES!

Dåliga är att någon jääävel har snott 400 spänn av mig, igår på gympan tror jag, fuck! jag behöver dom pengarna mer än den jävlen som snodde dom, nu är jag as sur, eller nej det är jag inte för att jag har fått sommarjobb, men ändå :)

Snart har vi gympa igen, (ska inte ta med mina pengar) vi ska dansa, igår var det vals och polka, as kul var det ;) och idag vet jag inte än, åter stå att see mina vänner, höhö!


Jag vill krama och pussa på denna skrutt :)

jobbig dröm!

Vaknade precis, har drömt massa jobbigt verkligen, sådana drömmar man verkligen får panik av och ångest, och dena speglade det verkliga livet för mycket... usch, vill inte säga för mycket, menj ag var i slagsmål i alla fal,, med en ... usch jag är helt slut nu känner jag bara, och av någon konstig andledning har jag as ont i mitt ben, råkade jag smälla till det eller?

Anton drömde mardröm här om natten, då han låg och skakade, vred sig, mumlade och började halvskrika, då jag ba, anton, anotn vakna! drömde du en mardröm? han ba, nee! :)
nästa dag så säger jag ba, jag trodde du drömde en mardröm änna, han ba, det gjorde jag, men jag var för trött för att
säga det!

090414

Tja :)
Sitter i skolan nu, har svensk/engelska så får inte gjort överdrivet mycket. längtar bara tills lektionen är över då man ha hemkunskap, då ska jag och kicki baka något gott!

När jag kommer hem ska jag pluggapluggaplugga, fan! nu måste man börja om igen, jag var typ på hugget och pluggade en hel del, eller ja jag började med det två veckor innan påsklovet, och nu måste jag börja om från början att få lust och verkligen ta tag i saker, och slutföra det!

jag och kicki sitte och räknar ut hur många skoldagar vi har kvar, då vi räknar bort alla lovdagar, vi får det till 41 dagar :D gött ändå! dock lär det ta en evighet! men ändå, vi är redan inne i mitten av april, känns som att det var igår man körde april april!  

Kväll :)

Hej gott folk!
har precis kommit in, jag och anton har varit nere på lång promenad, eller ja till almön i alla fall :) och så har vi hoppat stuttsmatta, ihopp om ett sundare liv, sen gick vi och köpte chips, så det gick sådär!

idag har jag varit i stan med mamma & pappa jos, vi har strosat runt i gränder och käkat mat, mys :) sen åkte vi och hälsade på anita som fyller 60 imorgon, tror jag, sen svängde vi förbi gammelmormors minneslund <3 sen åkte jag hit :D<3

imorgon är det skolan, jobbigt, men gött att träffa min kära klass :)

Puss mitt hjärtegull!

världens bästa reklam!


Varför slutade dom med den? jag tröttnade aldrig!

vad är kama sutrrrrrrrrrrrrrrra?!

inköp

Och det är alltså detta jag fick köpt ;


Trosor: Gina Tricot
Tshirt: Lindex
Kofta: Gina Tricot

12april

hej solksken!
vaknade runt... 10 kanske, as pigg :) dock märkte jag att jag hade utslag överkinderna! var helt rödprickig :S men det har lagt sig nu som tur är! Har precis kommit hem från stenungsund med mami, vi har shoppat :) eller ja, jag har i alla fall :) lägger in en bild senare på mitt fynd :)

ska snart sätta mig på altanen och titta på när pappa grillar, haha! sen ska jag äta den goda maten, duscha och fixa mig, sen ska jag till anton, ovanligt?

My angel!


Påskafton!

Hola :)
idag är det påskafton!! hah, vad sker?
jag väntar på att Pontan ska vakna så att vi kan dra ner och äta pizsza, båda två är mkt efterlängtade :)
lägger upp lite bilder sen gårdagens kalas, här kommer några :)

Gustav som bäbis, söt?  Annie vill ha en puss, men tilde vill nog mera .... ?

Förraåret                  dettaåret

samma smile, men han lyckas verkligen charma mig ;)

Bilder

Min världens sötaste Anton :)

Anton skulle skriva något sött i min panna, resultatet ?!

Kalaskväll

hej gott folk:)
Precis kommit hem till anton, varit på kalas hos tilde, där man träffade urgulliga små barn och tittade på galma kort, tur som fan att man har förändrats, annie och alla dom var skit söta verkligen, varje gång man bläddrade så ba, aaaaw! så kommer en bild på mig, så det ända man hör "HAHA!!" Ful som barn var jag,en sak som är säkert :D hur ska det gå när man tar studenten och ska ha en skylt, nervös ;) får väl bjuda på mig själv :)

Nu ska vi... jaa va ska vi göra ?:P mysa :) Imorgon är det påskafton! vad händer gott folk? fest eller?

Go kväll!

Precis kommit upp från ett långt bad med anton, men det gick sådär för det var så himla litet ! xD.. Nu ska vi dricka cola,äta candy och se på en film vi hyrde förut, kan det bli bättre ? :)


Morning!

hey guys!
Anton åkte precis iväg till hans intensivkurs, så nu sitter jag här helt enkelt ! haha Snart ska jag fixa mig lite granna, sen så ska jag och johanna kanske till stenungsund, shoppa lite, känns som att min gaderob är helt tom nu :) haha! får se om jag hittar något snyggt till helgen eller något kanske vad ska man hitta på i helgen? det är ju påsk liksom! allt var så mycket lättare när man var lite, påsk var sådans stor grej samma sak som julafton och ens födelsedagar! då pirrade det i magen och man kunde inte sova typ, men nu då? haha! jag orkar ju inte ens fira påsk egentligen! blir nog fan så att jag skiter i det om man inte hittar något gött ställe :)

På fredag är det dags för vuxen kalas för Tilde, då träffar man nog denna lilla söta skrutt!! im in love :)


TJENIS!



Kvällen :)

Min lilla kvällsmat, super gott!!!

Snart typ, kommer anton, mysigt :) Jag sitter och tittar på rent hus, asså det är så jävla äckligt, hur kan folk leva så? Det är ju inte jätte fräscht! Kan ju inte påstå att jag är väldens bästa städare, men haha, jag har ju as rent jämfört med dom!
So long!

Vad man har ändrats på 3 år i hårfärgen!

Jag hittade inga överdrivet bra bilder, men från blond har jag blivit svarthårit och nu håller jag typ på att bli blond igen, look at this!

Nya toppen

Nya toppen jag köpte i måndags :)


Mogron!

Heej mina vänner :)
Jag sitter här, jätte blöt och äter en chokladkanin, åkte nyss hem från anton, i pisseregnet! det var inte roligt någon stans:) Ska snart hoppa in i duschen, sen kommer nog lill-fanny hit, så får jag väl sysselsätta henne lite när hon väl är här hos sin pappa. sen har jag inget så planerat, tror anton kommer hit runt 9 ikväll efter hans två kurser, så det blir ju göött :)

7 april

Tja!
fan vad snabbt tiden går, ändå! det är redan 7 april!
Gårdagen var ganska seg, men det var gött att träffa några :) på "festen" så var det inget att hurra för, drog till pejja ist och tittade på film, sen drog jag hem och sov, as gött:)
Idag har jag först varit i stenungsund med Jos Annie och Tilde, alla josarna ;) vi åt glass, för min del blev det, hallon sorbet, dubme och blåbär (kulor) hah, misstolka det inte ... :P Sen drog vi till farmor och käka, sen badade vi i farbrors ute-bubbelpool, as gött :)


Nu ska jag nog ta mig en powernap, sen fixa mig lite, sen åka till anton, blir väl till att se fotboll som vanligt:P Jippi, jag som älskar det ;)

Kvällen!

hejsvej!
Precis gjort mig klar, ska iväg till rönnäng snart till samuel och kicki :) Tydligen fest, får se om det är något att ha :)
Hos mormor svängde vi förbi SML och jag köpt en ja.. va är det? en söt topp kanske :) kanon (Y) sen fick jag ett påskägg med pengar i, wow i love you!:D

Pratat i sömnen, igen!

Igår när vi låg i soffan och kollade på fotboll, kom antons mamma, anna och frågade om jag hade drömt mardrömmar eller något när anton och dom stack på natten, och jag har verkligen inget minne av det! så hon ba "neej, för du bankade iväggarna och du lät rädd när du pratade!!!

Fan, det var ju lite pinsamt ;)

Nyss kommit hem från anton, ska iväg till mormor nu och mysa :) bloggar senare idag, tjing tjong !

Gooodmorning!

Lördag: Först jobbade jag, sen åkte jag hem käkade och åkte sedan till anton. vi tittade på fotboll hela dagen med robban också, trots att det var så fint väder :( och jag som är så insatt i fotbolll -.- jaja! sen började dom dricka, sen kom tobbe och dom åkte till kungälv, jag gick och la mig och somnade typ halv 11 på en lördag kväll, ballt :) Sen kom anton hem inatt runt ... 2 tiden, full som en kastrull!
Idag: Anton mår inte lika bra^^ han är ledare idag för hans kids som spelar match, haha fyfan :)
Han kommer nog hem snart, och i hans skick lär han inte orka så mkt, så det blir väl myskväll, sofia hyrde Rallybrudar, så det blir väl den och andra typ :)


caio bella! and bellos ofc!

mini bow wow!


Dagen

Nu har jag kommit hem efter att ha jobbat, tror jag fick betalt för dagen också, gött (Y) kanke inte så mkt men ändå ;) Det gick bra idag, jobbade med Karin. så hoppas jag får det nu ;)
The new ICA king!;)

GÖÖTT:D:D

När jag väl vill ha sommarjobb, klaart att jag får det ;) ICA ringde precis till mig, och jag ska präöva att jobba imorgon, härligt verre :D Så nu är jag super glad :) ska snart till anton, så ska vi mysa och fira våran 1 månadsdag ;) hih <3

Thailand!

Sitter och tittar genom massa bilder sedan thailand, så här kommer några goa :)

 Underbar resa, tills slutet...

The wave..

Jos spårar ut!



Okej, nu vet inte jag vad ni tänker, men detta är ju fan inte en vanlig sak i min vardag!

Jag går upp på morgonen och sa ta något i skåpet, så öppnar jag och får se johannas fil stå där?
Ba va faaan?! så jag ringer upp johanna och ba;
Reb: HAH! va du trött i morse eller?
Jos: Vaa?
Reb: skelade du eller? Jag öppnade precis skåpet  i köket och där står din fil!! HAHA!
Jos: HAHA!
osv...

Sen får jag ett sms av johanna:
Jag sitter själv på bussen, och jag kan inte sluta skratta, dom måste tro att jag är helt eb!!!

Eh, aaa det är nog inte bara dom på bussen jos :)

Björn Gustafsson!

HAHA, finns det något bättre än BG?!;)
 

LOV!

Äntligen är det efterlängtade lovet hääär ! Hade varit goare med skinande sol, men nu ska vi inte klaga :)hade block på morgonen, men jag ville spendera den timman hemma i min goa säng istället, sen drog jag så vi hade NO matte mat, So och sedan engelska. Fick inte gjort dett skit idag, jo matten gick faktiskt bra :) nog om det!

Jag vill verkligen ha sommarlov och sommar jobb, man kan verkligen slänga pengarna på vad som helst då, det spelar ju ingen roll, man har pengar kvar ändå! i sommras gjorde jag slut på typ, 7000-8000 så bara! vad fan köpte jag?!

Det första jag ska göra i alla fall i sommar, det är att köpa mitt egna favorit shampoo, balsam och inpakning. Här hemmma kör vi med sådanadära stora dunkar som vi köpt hos frisören, men det är typ fel behov eller vad man säger för mitt hår!


det är denna serien som jag köpte inne på nk, mee love :) och jag kan verkligen rekomendera den!!!
Jag som har super slitet hår, som har färgat det 1000 gr, (hade svart förra året till och med) måste verkligen ha något som reparerar håret, och man märkte skillnad efter ett tag! Och det räckte as länge eftersom att der bara var jag som använde det. Men jag hittade nu att dom säljer det på en internet sida, as bra ju! och de är mkt billigare, 50%, as gott!! (dock  är det väl bara ett försäljningsknep!) deras inpakning har varit bästa 7 år i rad, det är grymt ;) 

1april

Igår var ju 1april, blev någon lurad? jag blev!
Pappa skickade sms till mig på morgonen, "Du får cykla till skolan, jag har moppen!" jag som precis vaknat och den vanliga bussen redan gått, får rabies, och skickar "ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER?! KUNDE DU INTE SAGT DET TIDIGARE, BUSSEN HAR REDAN GÅTT OCH JAG KAN JU FÖR FAAAN INTE CYKLA TILL HÄGGVALL! DU FÅR FAN LÖSA DETTA NU!!!" så får jag världens kortaste svar "april"
Jääävlar ja! det var ju första april, sen ringer pappa och jag hör inte vad han säger för att han garvar så mkt, hehe (Y)
käften typ!

Gött!

Så himla skönt va! Äntligen klar med 3av4 arbeten som ska in i veckan, har gjort klart mitt NOabete, Bildarbete och Teknikarbete, nu har jag bara engleskan kvar som ska in på fredag, jag har gjort hälften, så det känns as gott verkligen!:)


Sådant himla gott väder har det varit idag, hoppas det håller i sig länge nu! Jag räknade hur många skoldagar vi har kvar nu, då jag räknade bort lovdagarna vi har också, fick det till 44 skoldagar, UNDERBART!:D sen kommer ju KF dagen innan skolavslutningen, sen ska man på folksstudenter och annat,så några mera dagar går ju allt bort! Jag vill ha sommar och massvis av sol! :)

Hej fans!

Hääärligt väder, har suttit ute och solat masssvis idag, nu sitter jag på so lektion. Snart slutar den och vi har ingen gympa idag, så vi ska sitta ute och sola mera, finns inget bättre :) sen ska jag iväg till Anton i typ någon/några timmar, sen hem och plugga! usch :P

Daniel tycker att jag kan drömma vidare :) Fans, hallå eller?  Aaah just det!

RSS 2.0