Tisdag

Hej svej, snygg tjej!
Idag kommer mina snygga tjejer hit! Sofia, Camilla, Julia och Felicia :) Vi ska käka mat och dricka gott på min altan! Så nu har jag städat lite smått här hemma så att de inte ska tappa hakan när de kommer in! Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag blir lite fräschare än nu!


Lördag

Hej svej!
Idag var det sista dagen i backen, solen tittade också fram så det var skönt! Ikväll blir det lugna puckar, alla är trötta och ingen är sugen på att sitta i en bil imorgon i 6 timmar och må illa. Så blir en myskväll! :)






Fredag

Hej! Idag har vi åkt som bara den, är riktigt trött nu. Så Nu blir det till att hoppa in i duschen och sen blir det påskmiddag med gänget här, ska bli gott! Sen ikväll ska vi ut på "nattklubben" som finns här vi "ungdommar" ska bli kuuuul :)




After Ski!

Bilder från Afterskin igår, jag tog dock bara bilder i början av den, slutet var bäst då liveband började spela goa låtar och man sjöng och klappade händerna, sedan drog Anki och Mamma igång tåget i hela afterskin, skit kul var det :)







Ikväll blir det lugnt, tagga inför morgondagens första åk :)

nytt försök ... igen?

Okej, ska vi försöka igen kanske? Okej! Helgen har varit super bra! Jag skriver om den i nästa inlägg :)


Horoskop

Skorpionen 24/10-22/11

Allt händer på en gång och det finns en risk att du blir väldigt trött eftersom du hela tiden blir överraskad, på alla fronter. Nya arbetsuppgifter, oväntade pengar, intensiva möten, spännande förslag och avslöjade hemligheter ger dig två intensiva och krävande veckor. Roligt men jobbigt.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 1


Framme!

Nu är vi framme och har kommit in i lägenheten så nu ska vi börja att packa upp!

RSS 2.0