Sommar med Göran


shopping 3 dagar i rad nu!

Idag vaknade jag och ant vid 1, jag ringde mamma och 20 min senare åkte vi till torp, hittade dock bara ett hårserum, men jag är super nöjd ändå :) Nu är vi hemma och ikväll blir det biotime! "sommar med göran" hoppas den är bra!
Loreal Absolut repair Leave-in serum


Loreal Absolut repair Leave-in serum
Serum för mycket skadade toppar.
Jämnar ut och motverkar kluvna
toppar för ett slätt och jämnt resultat.
Håret känns sammetslent,
utan att bli fett.

Användning:
applicera en liten mängd av
produkten över fuktigt hår.
Fördela jämnt på längder
och toppar.
Styla sedan håret.
Ska ej sköljas ur.


Pysselrebjos

Var inne på lite klädsidor på internet efter ett par jeansshhorts, men så såg jag att nellie hade gjort sina egna, så jag rotade fram ett par gamla replay och klippte sönder! snyggt blev det också, nu ska jag bara fixa snygga slitningar med hjälp av en flaska och sandpapper!

Kopierade bilden från nellie, hoppas det var OK!
besök henne på www.nelliesvedholm.blogg.se


det blev venus! tatoo på G

Det blev en sådanhär, fast blå:)
 
Nu ska vi få snygga ben!

Just nu blir nog Jos tatuerad, hon och 3 tjej kompisar ska göra ett hjärta vid hälen på innersidan, mamma och pappa är inte stolta alls;) hon blir den första tjejen av släkten josefsson som tatuerar sig;)

MINI!

Kooooolla vilken söt:D
Mini prigles



självklart att jag köpte den ;)

Skorna

Jätte enkla vita tygskor, jätte typiskt mig, äger bara vita tygskor :)

jag orkade inte ta en bättre bild, så det belv en cambild, haha!

Jag bjuder på bilden!

Här ser ni min sjal åter igen, visst är den fin? jag trivs

OJJ vad jag bjuder på mig själv!

Antons mammas snygga badmössa ;)
kommer ni ihåg när man var liten? då man hade en keps
med en snurra uppepå, här han ni en sådan badmössa;)


Älska mer!

Drack precis upp den nya smaken av mer, "Hallon&Svartvinbär" supergod!

- Älska mer!

ser ni nagellacket??

Shopping


135 är just nu på mina naglar och jag är super nöjd med färgen, den var jätte snygg till mina armband och ringar också, inget köp jag ångrar!

Detta köpte jag i stan, annat jag handlade var en sjal inne på HM, typiskt mig? jaa!! men den va ursnygg! färgerna var, beige och brun i olika nyanser :)

Snygg inte sant? hihi

Efter den korta shoppingturen blev det fika och sedan bio, blev Harry Potter - Halvblodsprinsen, den var faktiskt bra, den laddade verkligen upp för den sista filmen! Det bästa var med den att den var rolig, man skrattade verkligen! ojojoj, harry har gjort det! ... igen

Efter bion åkte vi hem, hyrde film på hk och köpte candy, sen bärde det av hemåt, vi hällde upp ett bad med bubblor och njöt i någon timma, sen gick vi upp och gosade ner oss i soffan och satte på filmen, men efter ett långt varmt bad så blir man väldigt trött, så ja vi somnade ofc! Vaknade vid 3 och krp ner i den våran runda säng :)

Imorse åkte jag från anton vid halv 3, åkte sedan till std och fixade piller till mig, sen blev det shopping i en timma, så lite tid men så mkt funnet, jag hittade - ett par skor, vita tygskor lacoste, en lång jeans skjorta från gina, ett vitt linne från gina, och en poleringsfil från KICKS :)
bilder kommer ofc!

Hahah, besviken!

Erik Hassle som sjunger låten hurtful tyckte jag såg as het ut på hans omslag, så såg jag honom i tidningen här om dan, suck!!!

En heeet erik!


en inte lika het erik.... suck... igen!



men låten är grym!

Sleep time!

Nu är det läggdags, ska upp imorgon kl 8, börjar halv 9. sov gott allesammans :)

På tal om...

På tal om nagellack, så älskar jag det på bilden, man kanske inte ser så tydligt, men det är en stark rosa/röd färg, ungefär som på tanterna, märket är O.P.I grymt är det :) dock är det slut! men visst passar det bra till klänningen :)
nu kanske man inte ser så bra men antar att det flesta har sätt den :)


Letar bland bilder

det var en som tipsade mig om Picasa 3, och jag satt precis då och höll på med det, hehe :)
Jag hittade en bild sen skolavslutningen, och blev riktigt lockad!


Såhär gör du:
1. Ta ett paket vaniljglass och dela det i tärningar, lägg det sedan på en bricka i mitten
2.sedan tar du maränger och lägger runt glassen som en rund cirkel
3. Du tar jordgubbarna lägger dom på glassen
4. Riv vit choklad och strö vöer jorgubbarna
5. Wohla, klart och så gott!

Rakhyvel

Igår rakade jag benen, vi har typ vanliga rakhyvlar som det finns massor av i en liten påse för typ 100 spänn på ica, jag har konstaterat att det dom inte fungerar, det märktes zero skillnad, haha! kul typ, när man är duktig, rakar benen vill bli fräsch, så är det ingen skillnad alls! Jag har funderat nu att köpa en sådanhär venus för 100 kr, vet någon om den är bra? är det bra att köpa sådanhär gel till? eller ska man kanske pröva sprayborttagning? eller annan typ? vet någon något bra?





Feest

Skorpionen 24/10-22/11

I juli är du inte så sällskaplig. Du föredrar att få göra saker på egen hand och i ditt eget tempo, och andra människor känns mest som störningsmoment. I augusti blir det en helt annan sak, du blir betydligt mer sugen på att festa, träffa folk och vara mitt i vimlet. Mer romantik blir det också.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

okej, vi låtsas att det är agusti imorgon istället tycker jag, inatt fick jag sms av bjornen att det var fest imorgon, jag har ändå inget annat för mig och jag slutar kl sex så jag funderar på att hänga med, längesedan man träffade grabbarna också, senast jag träffa pontis och addefladde var när de har handlat hos mig, jag jobbar för mycket känns det som!


Måndag

steg upp i morse vid 10, halvtimma senare var jag på jobbet, jobbade sedan till kvart över 8, kom hem käkade pankisar, och nu sitter jag här, har ont i ryggen och ska typ... ta mig en dusch, sen krypa ner i min säng med nytt lakan och grejer, och en heeelt ny kudde, fräscht:) kommer sova som en prinsessa i min lilla säng :) eller ja, det är ju en dubbelsäng 160, men då kan jag ligga på tvären också om det är så :)
PussPuss!
.

Nagellack

Något jag bara måste köpa nu när vi ska till stan om är nagellack, tips på märke någon? och färg?
jag funderar på att köra på pastell färger, kanske rosa eller beige, någon som inte är så utsickande eftersom att mina naglar inte är så vackra så man inte lägger märke till de allt för mkt:)
något som alltid är snyggt är ju fransk manikyr, det kan vara snyggt första dagen, men sedan när det vita kanske börjar gå bort lite så är allt fult igen ju!

dessa naglar är ju gaaaanska lockande, mina är sprukna, korta, klyvna, nje inte snyggt!
tips för att få snyggare? jag är redo för allt!
over and out!

Trött på min header

Nu är jag trött på min header, den är ju fin och så (tack nellie) men jag har ju haft den för länge nu! så ska byta, men problemet är att jag inte har en aning hur man gör? är det någonm som vet eller som vill göra en till mig??? :)

Harry Potter!

På onsdag blir det förhoppningsvis stan men ant, blir bio och shopping! saker jag ska kolla på är:
- Underkläder
- Linnen
- Ett par till Jeans?
- Jenas shorts
- En stor kofta/tröja
- I.d smik
- Smycken
- Nagelack
- Nagelfil
- Skor!!!

Bion blir nog den nya Harry Potter, man måste faktiskt se alla, och du sviker oss väl då ändå inte, harry?

besök

Besök www.sofianew.blogg.se !!!


Ball!

Om jag ska ha ett husdjur ska jag utan tvekan köpa en sådanhär ;)
vad är det för djur btw? haha

Godissugen!

Jag är så fruuuuktansvärt godissugen, det är verkligen helt sjukt! Jag får köpa med mig en stor påse från jobbet eller något känns det som, bara det att jag tror att centen är slut, inte bra, den godaste godisen typ! Något annat som är så jääääävla gott det är ju  Pringles, varje gång man är hos anton och mikael är och handlar så köper dom alltid med en Pringles till mig, men hur gott är det inte då?? Jag har till och med fått ett smeknam av antsmamma, "Pringlan" höhö!!


Sour crem & onion har jag alltid tyckt varit godast, men nu tycker jag lätt Cheese & Onion är godast, ant tycker hot&Spicy är godast, men den är så jävla stark!

Nu skriker moder min att maten är klar, blir kassler med ris och annanas, ni anar inte hur gott det är med annanas på kassler, låter inte alls lockande, men alla har sina favoriter, jag tycker tillexempel om ost med marmelad på mackor, anton förstår inte hur jag kan tycka det är gott, haha!
SOLONG!

Öland

På våran 5 månaders dag bär det av till öland med älsklingen, längtar, kommer bli så himla mysigt :) en hel vecka bara med dig, komma bort ett tag, inget jobb och inget tjöt, bara vi två :)



Söndag

Hejhopp! Kom nyss hem från Anton, sov där inatt :) mysigt som vanligt såklart. Inatt åkte vi och hämtade Ant på jobbet, så körde vi in en sväng på donken, för min del blev det en stor pommes med vitlöksdipp, kors i taket var gottt det var! Börjar jobbet 3 idag, slutar kvart över 8, man är så trött efter å ha jobbat så man orkar verkligen inte göra något på kvällen, vilket är synd! typ som igår, eller förrgår, så skulle jag upp vid sju för att fixa mig, åka hem fixa kläder osv. den natten hade jag sovit 3 timmar, så igår när jag kom hem till Anton efter jobbet är typ det första jag gör är att sova,social är jag :) sen vaknade jag när han skulle åka, följde med och lämnade honom, sen somnade man typ direkt när man kommit hem igen, sen upp, harrys-doken-hem-"kanintesomna"-somnade-vaknade :) haha, vilken sammanfattning! right?

De tre rosorna jag fick av anton på våran 3 månaders dag, gud vad tiden går snabbt! Imorgon är det en vecka kvar tills våran 5 månaders dag <3

Svar!

Det var en som hade komenterat och frågat vart jag jobbar, jag jobbar på ICA runes, kom och besööök mig;)


I.d

Nu har äntligen lönen rullat in på konton och det är dags att spendera en del av den, jag har länge nu varit sugen på att köra på i.d, men inte haft råd, råd har jag väl haft så men hade väl varit pank efter dsv, hehe! Men borstar och hela kitet kan det ju lätt gå på över 1000 spänn!
Mitt nuvarande smink från M.a.c är super, det ger en naturlig look och ser inte allt för "påmålat" ut, men jag får en uppfattning om att det inte håller så som jag vill, innan när jag använde estee lauders så höll ju den tills nästa dag om det var så, men anledningen till att jag bytte var att det fanns ingen färg som var lik mig, den jag körde på innan var i en rosa ton, och jag är en gul ton, haha konstigt det låter! men i alla fall, den höll inte hela dagen och ja.. det kändes inte som jag i den, men annars rekomenderar jag den, andra kanske tycker att min make sitter bra efter en dag medans jag tycker att den är nästan borta. Men nu blir det till att åka in till göteborg osminkad och köpa id, man måste pröva på allt!

Fest snygg på 20 minuter!

2 MINUTER

Tvätta ansiktet och smörj in med en fuktighetsbevarande ansiktskräm.

Vera by CCS har en bra hudvårdsserie för ansiktet som du hittar på Apoteket.

 

 

5 MINUTER

I sommartider funkar det alltid bra med en enkel håruppsättning. Varför inte göra det enkelt och ha håret utsläppt, kanske få bort luggen med en fläta istället för ett hårspänne? Eller så sätter du upp håret i en snabb tofs, ett exempel på en fin festtofs hittar du HÄR.

 

4 MINUTER

Måla naglarna. Välj gärna en nyans som funkar med din outfit! Är starka färger på naglarna inte din grej? Välj då ett neutralt lack. För att du snabbt ska kunna gå vidare till nästa steg är det bäst att använda ett snabbtorkande lack.

Isadora Wondernail är ett snabbtorkande lack som finns i flera olika färger. Kan bli ditt för 52 kr!

 

1 MINUT

För att pigga upp blicken duttar du concealer på den tunna huden under ögonen. Var varsam när du jämnar ut eftersom att huden där är extra känslig! Har du rodnader eller andra skavanker i ansiktet som du vill gömma är concealern ett utmärkt hjälpmedel.

En riktigt bra concealer är Estée Lauder Ideal light, och den blir din för 260 kr.
 

 

2 MINUTER

För att få huden jämn och fin kan det behövas en foundation. Har du en bra "hydag"? Låt ansiktet vila från foundationen och gå vidare till nästa steg!

Ett bra alternativ för huden är en mineralfoundation. i.d Bare Minerals är det bästa på marknaden just nu och kostar 398 kr.
 

 

1 MINUT

Rosa kinderna med ett rouge. Applicera samtidigt som du ler så ser du tydligare var dina kindben är markerade, och var du ska måla.

Blush från FACE Stockholm, 152,50 kr.
 

 

1 MINUT

Lägg en tunn linje med mörkbrun eyeliner längs den övre franlinjen för ett natuligt markerat resultat.

Isadora Fine liner eye stylo är en flytande eyeliner som blir din för 95 kr.
 

 

1 MINUT

Använd dig av en glittrig flytande eyeliner i valfri färg för att få till den rätta festkänslan. Måla endast på den yttre halvan av den övre franslinjen och avsluta med en liten krok om du känner för det. För att rama in ögonen målar du även en tunn, tunn linje precis i yttre ögonvrån på nedre fransraden.

Make Up Store levererar de bästa glittereyelinerna just nu. Glitter eyeliner liquid finns i flera färger och kostar 155 kr.
 

 

2 MINUTER

Böj ögonfransarna med en ögonfransböjare och lägg försiktigt på en svart mascara på ögonfransarna. Var försiktig så att du slipper spindelbenen!

Lancôme Hypnose Mascara ger fylliga och långa fransar. Den kostar dig 199 kr.
 

 

1 MINUT

Till sist är det dags för läppglanset! Välj den nyans som du brukar använda till fest och trivs med. Glöm inte att ta med läppglanset i partyväskan så att du kan fylla på under kvällens gång!

Mac Lipgloss har fått högsta betyg av VeckoRevyns sminkexpert Therése. Priset är 160 kr.
 

 

Fredag

Kollar på lite sidor på internet, hittade lite sötsaker!




usch, lägger ner snart!!

jag har inte tid med blogg, antingen jobbar jag, är med anton, vänner eller gör någonting annat, detta håller inte :) jag kanske bloggar lite då och då ibland istället, denna veckan har/ ska jag jobba,
 Måndag10.30-20.15,
 Tisdag10.30-20.15
Onsdag
10.30-20.15
Torsdag10.30-20.15
Lördag08.30-15.00
Söndag15.00-20.15,
 jag dör, är helt slut redan efter 3 dagar, 3 dagar kvar nu, men lör-sön jobbar man ju bara 5 timmar, annars på vardagar är det c10 timmar, inte coot! så denna veckan kommer jag att jobba 45 timmar, men då är min rast avdragen, annars är det 50 timmar, haha!


.

Mys i åhus

Omega 3

Jag har läst att omega 3 ska vara skit bra för typ hyn, naglar och hår bland annat. Jag läste på en sida snabbt om det då det var en som hade skrivit vad hon tyckte om det "Bästa kosttillskottet någonsin. Får slätare hy, bättre humör (bra för hormoner), behöver omega 3 för immunförsvaret och massa andra kroppsliga funktioner. Alla borde äta det. Men man märker att man får finare hy snabbt" det lät bra va? för att håret ska bli längre, snyggare och inte slitet, så krävs det ju att håret växer bra, vilket det gör med vitaminer och allt bra för kroppen, omega 3 finns ju i typ sill och sådant, men det finns ju på burk, jag ska lätt köpa det! när jag jobbade för några dagarsedan så slank jag in i hyllan och läste på en burk som det stod "omega 3" på, jag gör allt för fint hår nu!

Hoppas!

Hoppas fan det är löning nu den 25de asså, jag vill ha pengar! köpa massvis av onördiga saker, och
bli kung i baren, inte sant magnus uggla??


johnny är i farten!

Håret flög av för 650 spänn! HAHA, fan vad vi skrattade




Vilken helg!!

hahah, jag är egentligen helt slut, orkar inte skriva, men känner att jag bara måste!!
Onsdag: Jag och ant åkte till göteborg på morgonen, vi hade ingeting annat för oss, vi kollade lite på gothia och käkade resturang, mer än så han vi inte då vi fick reda på att vi skulle åka till åhus ikväll! det blev snabba ryck hem, och två timmar innan viskulle åka skrev en att hon kunde ta min lördagkväll, TACK! :) Sen åkte jag till anton efter att ha packat, johnny kom och hämtade oss, kalas och och alle var redan in the caar, sen drog vi till std för att hämta upp jennifer och robban som hade den andra bilen, vi åkte bil i 4 timmar, sen var vi framme, bilresan bestod typ av sång till magnus uggla, skratt, tjöt om pissepauser och 1 miljon fotbolls ramsor, klockan var natt när vi kom fram, typ halv ett eller något skullle vi resa tältet, och det gick faktiskt, fasten vi inte såg någonting! haha
Torsdag: Vaknade på morgonen, käkade frulle och gick sedan ner till strander där handbollen hölls, fan vad stort det var, och snyggt, hade verkligen ingenting att klaga på eftersom att solen stekte,var runt  30 grader, inte illa pinkat! tjörns hanbollslag suger, det har vi ju konstaterrat på denna resan ;) Sen drog vi hem, jag johnny och anton drog till ica och köpte potatisdallad korv och grill, sen blev det grillning vid vårt tält, 40 korvar delades ut typ, haha! folk började dricka och ha trevligt, sen blev det dags att sova!
Fredag: upp och hoppa, drog till beachen, FAN vad gött det var! vi bara satt i öltälten och njöt av vädret!! Sen när dagen var över drog vi till en pizzeria och käkade, jävligt gott var det! sen tillbaka till tältet och börja dricka, dock började det att pisseregna vid 1 typ så alla flög in i vårat tält, jag hoppade i sovsäcken och ett tu tre, så somnade jag! haha, så rolig var jag den kvällen, alla andra la sig typ vid 3, hah, jävligt roligt var det i alla fall:)
Lördag: upp, drog till ica köpte frukost, hem väntade på attt johnnys bakfulla skulle gå över, sen åkte vi heem, jag sov typ halva vägen, stopp vid max, käkade och det var så sjukt gott!! sen väl hemma hos anton somnade jag typ på en gång :) efter att ha varit inne i std och lämnat tillbaka förraveckans filmer, och köpt pringels, antons mamma har börjat kalla mig "Pringlan" ;)

detta var en sjukt kortfattad story av dagarna i åhus, men det var goa dagar :)

åhus ialla fall??

Har fått bytt bort en dag nu, så nu är det bara lördagen kvar! ska fixa det imorgon på jobbet, där en lapp finns med allas nummer, snälla nu, kan ni inte vilja jobba en lördagkväll (a)
nu ska jag sova, upp och jobba imorgon halv 11-kvart över 8!

over and out!

Vad vet du om din pojkvän?

vad vet du om din pojkvän?

Namn: Anton Henry Möckborn
Ögonfärg: jag tycker att dom är grå/blåa nu när han är mörkhårig :)
Klädstil: I love it!
Vad heter gatan han bor på?: safirvägen offcourse!
Vad har han för mobil? Iphone!!!!!!! så inte ipod... -.-
Vad vill han bli när han blir stor?: han vill nog bli stor :) hihi, nej han vet inte, kanske ta över flyttfirman??? myckt snack
Har han någon/några systrar?: japp, en!
Har han någon/några bröder?: nejnej
Vilken mat hatar han?: marmelad och ost, tillsammans?? haha
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon?: köpa en snygg bil hoppas jag! 
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet?:  vara med mig, gå på matcher, träna ungarna, festa, umgås :)
har han bråkat med nån någon gång?: haha, jaa:P
 Vad har han för musiksmak?: typ olika, magus uggla till nyare låtar :)
Hur träffades ni?: Höhö, msn ^^
Vad påminner dig om honom?: det får jag nog inte säga, då blir han grinig ;)
Vad var det första han sa till dig?: typ, "heej:D"
Vad var det första du sa till honom?: typ, "tja;)"
Vad brukar ni oftast skicka sms om?: typ när vi ska ses, och hur mkt vi tycker om varnadra, händer varje dag :)
Är han beroende av något?: cola? och ifk -.-
Vad kallar du honom?: Anton, antonio, älskling typ :)
Vad kallar han dig?: Rebecca, Bex, Bexon, älskling gumman och allt sådant gulligt :)
Idrottar han?: Nepp, han slutade gymma när vi började träffas typ ;)
Vad har ni gemensamt?: vi snackade om det igår, typ ingenting men vi har alltid as roligt ihop, jag skrattar som fan :) så humor? eller något antar jag!
Om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? rosor :)
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara? omtänksam, mysig, min!
har ni gjort sjuka saker tillsammans och vad?: hahah, vi är alltid rätt sjuka faktiskt :)
sover ni ofta tillsammans?: typ alltid :)
har ni framtidsplaner?: Öland v32 :)
Gillar du honom?: jag älskar honom :)

Sötanton, ser ut som att han är typ, 3 år :)

Himla hals och hosta!

Något av det värsta som finns är att ha ont i halsen, man kan inte göra någonting typ, inte äta, inte svälja, inte ens gäspa!! och något som gör fruktansvärt ont är att hosta vilket jag gör hela tiden, jävla skit! funderar på att göra mig en varm kopp te med mycket honung, som blir lent mot halsen, och kanske fylla upp ett bad och krypa ner med lite tända ljus men en hårinpackning, det lät väl bra?


so long!!

Jävla jobb!!!

imorse när jag precis hade vaknat fick jag ett sms av anton:
"Älskling:) ska du med till åhus nästa helg? <3
och jag svara som typ ALLTID!!
"Jag jobbar you know..."
Typsiskt, annars hade det fan blivit skåne med gott folk, och slagga i ett tält! haha, jennifer, ska du fortfarande upp??? kanske är värt att fråga om någon är liiiite sugen att jobba en lördag-söndag (a) någon? intresserad???

en sista grej!

Hahah, jag hade nästan glömt hur roligt det var, jag och anton satt och spelade det i 3 timmar utan att tröttna, haha riktigt gott spel ;) tyvärr förlorade jag, jag som låg så himla bra till, slutade med att jag var helt pank, hade inte en ända gata eller ett ända litet hus, eller en liten peng :(

Mysig morgon

I Fredags morgon hade jag det super mysigt, jag och anton gick upp och gräddade våfflor, med grädde och hallonsylt, det var så himla gott! dock åt vi bara två var, finns massor av smet kvar, känns som att det blir favorit i repris snarast :)

längesedan!

Känns som att jag inte skrivit på evigheter, senast var typ i ... onsdags? skriver jjätte snabbt nu för måste fixa mig till jobbet nu, men!!!
Torsdags: Stan med jennifer, sen hem till anton
Fredags; skulle blivit utgång till trädgården, men det sket sig, hade skaldjurskväll med möckisarna
Lördag; haaaaaaaaaaaard WORK WORK!




over and out!

underbar!


en annan söting!

En annan söt hund är min mormors :)

sessan när hon var en liten bebis :)

Onsdag

Vaknade ensam, anton hade redan stuckit till jobbet, vaknade vid halv 12 och steg upp, hade en halv timma på mig tills bussen kom, när jag väl var i kållekärr inte långt från hemmet så hör jag någon som skriker mitt namn, så jag tittar självklart bak, och vem står inte där ?!?! Pontan :D som inte jag träffat på super länge, och gissa vad han hade i armen?? en hundvalp! så vi satte oss ner på lekplatsen och lekte med världens sötaste och minsta hund, sen kom även kalle, robin och philip, tyvärr var min mobil död så det blev inga bilder :( så typiskt!! men det var en sådanhär hund :

men pontans hund som jag redan glömt namnet på var såååå mkt sötare, den hade lite mindre päls och var så jävla söt, snacka om att den fick mig på bra humör!:)

SöndagMåndagTisdag

Söndag, myste hos anton hela dagen, hände absolut ingenting!!!
Måndag, började jobba halv 9, slutade sedan kl 6, var helt SLUT efter det, trodde jag skulle avlida :) Sen kom jos och hämtade mig, vi åkte till mormor som hade bakat åt oss :D så när vi kom dit så käkade vi tacopaj som hon hade gjort, as gott !:) Sen komma mamma och hämtade oss, vi åkte till anton för att jag skulle hämtade min väska, sen åkte vi hem igen och jag somnade halv 9, då var man trött!! 
Tisdag, Vaknade för c2 timmar, och på de två timmarna har jag gjort mkt, jag har städat hela rummet, dammat, damsugit och skurat golvet, så har jag blivit 2 cm kortare, på håret då! jos klippte av en bit på mitt slitna hår, så långt har jag kommit idag :) Nu väntar jag på att anton slutar typ, så ska väl vi göra något:) hihi..

Lördag kväll :)

Vi skulle upp ett gäng till uddevalla, så vi tog tåget upp vid halv 10, väl där drog vi till trädgården, var där tills de stängde vid 2, sen så typ .. haha, vet inte vad som hände, vi bara vimsade :) Sen körde carro hem mig och anton till honom, jag somnade på en gång, go kväll :)





Jag undrade änna vad dom tittade när jag kollade genom bilderna, sen fattade jag!
dock är flaskan borta!



söt!

sööööööööööööööt:)

Super god mat!

En av mina favoriträtter, kött, färskpotatis och en god sallad med jordgubbar och mozzarella ost :)
Sommrigt!


4 månader <3

4 månader <3

Fundering!

VILKEN FLAGGA ÄR DETTA???

jag sofia och björn har sökt på internet skit länge och verkligen försökt att lista ut,
vilken flagga är det egentligen??

Torsdagkväll/Fredag

Åkte till anton på kvällen, vi stack ner till kiosken och hyrde film och köpte lite chips och dricka, filmen vi hyrde var "Wallander, skulden", den var bra, haha :) Sen gick vi och la oss, men det var suuuper varmt, lägenheten längst upp och ingen fläkt eller ngt, två st i en liten 90 säng typ, mysigt :) haha..


Idag vaknade jag runt 9 utav att björn ringde, så jag fick gå upp och låsa upp dörren för han och sofia, kunde inte somna om sen så jag la mig i soffan där dom var och såg på filmen ännu en gång, sen somnade båda två, skit roligt!!!!!! Jos kom och hämtade mig, i bilen var även annie :D Vi åkte hem till annie och käkade medans johanna klippte jerker och tilde :) sen åkte vi till std och johanna köpte nagelack, sen köpte vi super god glass och åkte hem, nu sitter jag och väntar på att Anton kommer hem, blir mys :) vi ska fira 4 månader!

björn sover :D


Glass i stora lass

var så himla gottesugen igår så såg jag att denna läckerheten låg i frysen, MUMS!
det var verkligen precis det jag behövde
snacka om att jag
njöt!

Färning

HAHA, fyfan vad roligt vi hade!!!!

Först var Jennifers hår svart/rött men en liten blond utväxt

Vi körde på avfärning, allt blev ljusare, det
svarta=brun/rött
 röda=orange
blonda=vitt
snyggt???


 sen exprementerade vi lite mera, slut resultatet var att vi la i två st chokladbruna flaskor färg, så det bliev bra, TILL SLUT:D

torsdag

snabbis, ska med bussen som går strax från stationen till std, ska till anton och sova där inatt, han ska upp och jobba imorgon, kommer hem jätte sent på kvällen =( ska nog till salongen imorgon så får jos ta en bit på mina slitna toppar :(
thats it, nu springer jag :)
TJING!

SALVE!!

kommer någon ihåg salve ??????

åååh, jag tyckte det var urgrymt! jag vill ha den filmen :(

funderar starkt!

inne på www.Parfym.se säljer det parfymer för ett nersäkt pris, denna parfymen har jag haft innan och kostar  515 kr, men den har slutat att göra denna parfymen nu, så en dag då jag var inne på åhlens såg jag den, då kostade den typ 650 spänn, då kan jag lika gärna beställa en från internet för 389 kr :)

  Dream of Pink, EdT 50ml

Modehus/Märke - Lacoste

Vårt pris:
389:-
Rek. pris: 515:-
Du sparar: 24%









Trötter

kl är 12, känns som att den är sent :( sen är det inte så mkt sol ute, tror jag i alla fall :)

sedär ja, jennifer här!

sitter nu med min fjärde färgning i håret idag. nu skiter jag i att få blonda slingor.. haha ;)
först avfärgade vi mitt hår, blev vit i botten, orange en bit, sen en faktiskt fin brun färg, sen la beccis i brun färg, blev mycket bra då, sen skulle vi ta slingorna, och se vem som hälsade på igen, jävla oranga färg, så vi åkte ner till ica för andra gången idag, köpte två stycken chokladbruna färger, nu sitter jag alltså här, väntar på att tiden ska komma så jag kan få se mitt perfekta resultat !
även om dagen har bestått av ful och skabbig hårfärg, har jag skrattat så tårarna sprutat,

tack för en mycket bra dag min vän, du är grym beccis !! :)

/ jenniferömar'

"hellre fula tår, än hår" - fan va grym jag är ! :D

RSS 2.0