Frisyren...

... såg ut såhär :)

Fredag

Hej vänner!
Idag var Sofia modell för mig i skolan, gjorde en uppsättning som kanske var lite mera "brud" aktig, blev ganska nöjd i alla fall då det var första gången osm jag prövade på att göra den :) Klockan 12 slutade vi och jag och sofia knallade bort till läppstiftet och käkade middag hos Linda, smarrigt värre :)

Sen blev det en rund på stan, hittade en tröja med spets på ryggen och sofia hittade en mössa, jeans och en tröja:) 

Nu är jag hemma och ska ta mig en dusch och sen kommer Sofy, Addeboy och Pontan hit!!

imorgon..

.. ska vi ha modeller med oss till skolan och som tur är så har jag fixat än, så sofia ska sitta som modell för mig medans jag gör en uppsättning, tror jag vet vilken jag ska göra, en riktigt snygg än, på en snygg person, great!!! Sen blir det en runda på stan, ska se om jag hittar något snyggt att ha på mig på kvällen, min gaderob känns helt tom!


torsdag

hej bloggiiiisch....
Igår åkte jag hem till Kicki på kvällen, vi myste och åt morotstavar med holidaydipp, gott som fan..ta! Vi hade massvis att berätta för varandra trots att vi hade snackat i telefon i två timmar tidigare. Så skönt att ha en som Kicki vid sin sida - alltid! :)

Idag var det skola, hade först datakunspa, engelska(prov) svenska(frivillig) och sen hantverk. Efter engelska provet åkte vi in till stan och kikade lite, är riktigt sugen på att shoppa nu asså!

Nu är jag hemma och ska gotta mig ordeentligt, kanske med ett varmt bad? eller kanske jag ska baka en kladdkaka??

Onsdag

Hej bloggen.
Sitter i skolan nu och vill hem nu! Slutar dock halv 4..

När jag kommer hem blir det paradise hotell maraton, har missat de fyra sista avsnitten så ska kolla på det! :)

Nu blir det haaard work work!


tisdag

Hallå eller!
Jag är galet trött idag! Jag sover ändå en 8 timmar varje natt vilket man typ ska göra, men jag är trots det hur tröt som helst! Det roligaste är ju att jag ska ner och gymma strax, hur ska detta gå? Med bra partymusik i öronen kommer det gå galant :)

Idag har jag varit på salongen hela dagen, det var mycket lugnt så det blev långa raster(det gillar jag) Slutade klockan 6 och tog bussen hem 5 över, så nu är jag hemma och har fått i mig lite käk. Så nu ska jag hämta energi och springa!

Söndagkväll

När vi var inne på bion så gick vi upp på övervåníngen och käkade, jätte gott var det :) När vi var klara gick vi ner, hämtade ut biljetterna och såg på Avatar, den var bra! Men mina förväntningar var högre då jag hört så jäkla mycket bra om den! Men det var ju grymt gjort och så! När bion var slut så åkte vi hem och sov :) hihi!

Stefan och Johanna

Jag fick sitta själv :(

Johannas goda mat!

Stefans goda mat

Min goda mat? okej det kanske inte ser så gott ut!(men det var super gott)

3D brillorna på!



Bilder från fredagen!

















Jag vill ha!

Funderar starkt på att beställa denna överdelen, jag tycker inte att nederdelen var speciellt snygg, sen har jag redan en svart nederdel! Perfekt som solningsbikini då man inte får några ränder mer över brösten!

Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM


Ny jacka...

..., ja jag måste ju ha en ny jacka nu. Använder mammas nu och den är faktiskt skit ful, men vad ska jag ha på mig liksom? Man tager vad man haver :) Funderar på om man ska köpa en nu, kanske fortfarande är rea på jackor, eller om man ska vänta tills nästa vinter....?
Vet inte heller om jag ska välja en jacka med päls eller en sådan här, dessa är ju så snygga!


Min jacka!

Jag lämnade ju som sagt in min jacka till affären för att dom skulle laga sömen som hade gått sönder, egentligen ville jag bara ha pengarna tillbaka men dom trodde att dom kunde fixa det!

Sen har vi ringt dom några gånger eftersom att de inte har hört av sig då dom sa att dom skulle höra av sig i början på denna veckan, på fredagen ringde mamma till dom igen och de sa att jag skulle få pengarna tillbaka(:D) Så när jag slutade skolan gick jag bort till affären och fick tillbaka alla pengarna, mer än var jag hade fått om jag hade sålt den.

Åh så skönt, jag har verkligen haft ångest över den där jackan! Men nu är det kvitt:)


Söndag

Men tjaaa!
Nu har jag vaknat upp och ska snart ta och käka frukost, blir nog frallor med marmelad och ost, gott :)

Jag har inte en aning vad jag ska göra nu på dagen, har ingen direkt ork att göra något men är ändå sugen på att dra in till typ torp och kika. Kväll blir det bio, Avatar 3D med Johanna och Stefan, ska bli så roligt så :)

Lördag kväll

Jag åkte till mormor runt 2 tiden, runt 4 tror jag klockan var ringde Johanna och Stefan och bad mig följa mig följa med till stenungsund och lämna av Stefan. När vi hade lämnat av honom åkte jag och Johanna till Hamngrillen ochköpte 4 st kebabtalrikar till oss, mormor och Johan.

Vi käkade gott och sen gick vi upp och la oss i mormors säng där vi spenderade hela kvällen, käkade godis, målade varandras naglar och snackade gojja:) Mysigt värre!

När klockan var typ halv 1 så åkte jag och Jos hem, jag somnade som en stock vill jag lova! :)

Bilden är från i sommras då vi var och käkade middag med familjen på Hamnkrogen!

Lördag

Hej!
Nu har Andreas gått hem och jag har städat en hel del! Haha, skurat mattan, plockat burkar, göra rent i handfat, plockat disk osv.......!!! Nu ska jag bara dammsuga! Jag har as mycket energi idag och är glad så det är ju tur det :)

Dagens planer är mycket oklara, egenligen vill jag åka till Mormor igen och bara mysa med henne ikväll, men man vet aldrig! Ska höra med Kickilina hur hennes planer ser ut! :)

Fredag kväll

Tog bussen hem klockan 9 och traskade upp till k-town, väl där stod Sofia, Pontan och Andreas redo för att köra igång. Vi satte oss på altanen och snackade massa gojja och hade så mysigt så:) Sen bar det in till vardagsrummet för att köra på som music! Det blev till och med dans, haha! Faan vad kul det var att se Pontan och Andreas släppa lös med världens danser :)

Lite senare på kvällen kom även Jonathan, Christoffer och Buffa, så forstatte allt som vanligt ttyp! :) Sen mådde inte Andreas så bra så han fick gå och lägga sig i min säng så han slaggade här inatt medans dom andra gick hem runt 2 tiden!

Lägger upp bilder sen om sofia skickar, dom är så fina sååå:)


Present

Köpte ju en present till mormor, både hon och jag ÄLSKAR smink så jag visste precis vad jag skulle köpa:) Hon och jag står alltid och kikar på alla ögonskuggor från Make up store, så jag köpte en till henne som jag vet kommer passa perfekt :)

I verkligheten är det mera grön och lite mörkare, en turkos åt det gröna hållet :)
Den heter Colibri, kostar 125 kr och kommer från Make Up Store!

Fredag

Heeej bloggen!
Nu är det helg, åååh så skönt :)

Hade två lektioner idag, hatverk då vi gick igenom produkter och övade på volymfön, sen hade vi matte då vi skrev prov, tror det gick rätt bra faktiskt, sanningen var väl att jag inte ens hade kollat i boken så jag var lite osäker på hur det skulle gå, men tyckte det var ganska lätt :) Nu ska jag dock inte säga för mycket!

Sprang sedan bort till åhlens och köpte en present till Mormor, lägger snart in bild :)

Tog tåget hem och nu är jag här:)

Ikväll ska vi till Mormor och fira henne, sen åkter jag väl hem runt 9-10 tiden så ska jag vara med Kicki, Andras Pontan och en som jag inte varit med på flera år känns det som, Sofia:) Ska bli skit kul att träffas alla som förr :)


wow!

Andreas, har du någon svag sida? du är ju typ bra på allt.....


Summer from Odd molly




sweeet!

Torsdag

Hej bloggen, ovanligt att jag bloggar såhär tidigt. Startar ju aldrig datan när jag går upp på morgonen utan bloggar runt 4 när man kommer hem :)

Sitter och har datakunskap nu, sen är det tre lektioner kvar, engelska, svenska och hantverk! När jag kommer hem ska vi upp till farmor och farfar och käka, farfarn fyller år :) Så det ska bli kul. Sen ska jag plugga, har matteprov imorgon och kan typ.... inget?

Bio på söndag!

På söndag blir det bio, Stefan beställde förut så jag han och Johanna ska gå och se Avatar i stan. Härligt slut på veckan, har hört att filmen ska vara grym så mina förväntningar är höga, vi ska ju se 3D också, cooooolt! 


"Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss medtill en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta strid för vad han egentligen tror på.

Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida."


Horeskop


Skorpionen 24/10-22/11


Roliga veckor med massor av nöjen och spännande möten. Det enda som inte riktigt vill sig just nu är kärleken, på den fronten avlöser problemen varandra. Ibland rör det sig om rena missförstånd eller om att du och din älskling helt enkelt tycker olika om grundläggande saker.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 2


Onsdag

Hej bloggen!
Sitter i skolan och har svenska nu, näst sista lektionen. Åh längtar tills halv fyra då jag slutar:) När jag kommer hem ska jag kolla på PH avsnitten och sen gymma med pappa, ska bli skönt! Sen ska jag plugga lite granna också, har matteprov på fredag och en inlämning i svenskan tills nästa vecka, haaaard workwork!

 

Mini ipod!

Jag skrev ju i ett inlägg att jag ville ha en shuffle ipod, lite senare den kvällen så skrev Rickard till mig att han hade en liggandes hemma som han aldrig använder som jag skulle få, snällt va???? :) Jag blev jätte glad så nu sitter jag och dunkar musik i min silvriga shuffle:)


Dagens låt

Lyssnar på den om och om igen!


Snygg stil!

En som har galet snygg stil är ju han här : http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/ . Jag blev så himla förvånad när jag hörde att han var 93a, han har ju koll asså! Synd att han inte var lite äldre, hihi!


Tisdag

Hej bloggen:)
Har nu kommit hem från en hel dag på salongen! Mamma kom sedan och hämtade upp mig klockan sex då jag slutade så gick vi och kika lite. Nu är jag hemma och ska äta mat, ska bli gott! Vill egentligen träna idag med pappa är hos en kompis så det får bli imorgon! Om han inte kan då får jag gå ut och jogga asså! :)

Måndag

Hej bloggen:)
Åh, vad jag är glad nu :) Jag har inte en aning varför men jag hade en sådan bra resa hem idag på tåget!!!

Steg upp 06.20, var dock vaken långt innan den ringde, har inte sovit bra alls inatt! Sen har jag träningsverk sen afrodasen. Steg upp och märkte att jag hade världens tjejverk, FAN! åh, hatar det. Men det var inget å göra, tog mig en panodil och gick ner till bussen. Väl i skolan så rullade vi permanent, gick uselt då jag hade så ont att jag inte kunde koncentrera mig, ville bara lägga mig ner på marken. Så jag tog ännu en panodil! Sen var det bamba och sen gympa, hade en kvarts lektion sen slutade vi, såååå onördigt att vänta på en lektion en hel timma så är lektionen i en kvart :S

Tåg spåret till centralen och gick och köpte mig en chailatte,mmmmh så gott det var!! Det var ungefär en halvtimma kvar tills tåget skulle gå så jag gick bort till Kickis och kikade lite. Sen väl på tåget lyssnade jag på grym partymusik och var så taggad! Det var powerwalk som gällde när jag gick hem sen från bussen :)

Får se om det blir gymmet idag, är sugen på det men Pappa och de ska in till stenungsund och beställa resa så är lite tveksam! Denna bild togs när vi åkte till Greklad för typ 2-3 år sedan, längtar :)

Gud vad jag skriver! Jag är glad :)

Afro!

Kom precis hem från träningskliniken i skärhaman. Jag Johanna och Emelie har dansar Afro-dans! Det var verkligen as roligt, så det var inte sista gången :) Det är roligare att röra på sig med hela kroppen istället för att springa på ett band och lyfta tyngder osv! Vill gå på Yoga också, det är jobbigt! Jag som vill bli vig också :)


Shopping

SÅ, nu är jag och dadydj hemma! Fick med mig ett par träningsskor och ett par jenas, jeansen var dock ett impulsköp så får suga på den karamellen om jag vill ha dom eller inte!


 klicka på bilden för att få upp skorna!

Stenungsund

Hej bloggen!
Vaknade precis, har käkat lite frukost och ska snart till stenungsund för att köpa ett par träningsskor. Ett måste då jag nu lånar Jos. Hoppas att jag hittar ett par grymt snygga :) Annars kan jag ju inte träna? Luring...

Ska se om jag hittar ett par jeans också vilket är ett MÅSTE! Jag har typ 0 jeans nu, och mina favoriter har försvunnit, jag vet inte vart dom är:(


Kvällen

Nu har mina guys gått. Varit med Pontan och Adde ikväll, vi har varit på pizzan och varit här och snackat skit :) Haha! Mysigt värre asså, dock var väl inte alla samtalsämnen lika mysiga. Försökte hitta en bild på oss alla tre, då jag hittade denna som togs för typ 2 år sedan, tycker vi ser as små ut, och jag har mörkt hår!






SNYGGT!



har jag olika färger på mina ögon.....?


Lördag

Så, nu har jag börjat komma igång igen, sovit några timmar osv. Har nu tagit mig en dusch, rakat benen, smörjt in mig och allt sådant. Gud vad fräsch man känner sig än innan då man gick runt med gårdagens smink och kläder och såg ut som fan! haha..

Täkte berätta lite om igår:
Jag och Kicki var hemma hos henne och fixade oss, så började vi dra till med vårat spratt :) Kicki trodde vi skulle festa hos henne då hon sedan fick sms att det var fest i rönnäng, så pappa kom och hämtade mig och Kicki så åkte vi iväg, när vi var vid golfbanan kom jag på att jag hade "glömt" mina cider, så vi fick vända och åka tillbaka. Under tiden så sprang alla in i huset och gjorde sig redo hemma hos Kicki, jag bad Kicki följa med och hämta dom men jag sprang lite före. När jag var inne satt alla i soffan så vi fick fort ställt oss upp och börjat sjunga när Kicki kom inrusande i huset, Suprice ;) Hahah! Alltid roligt att spexa till det ;) Vi började sedan dricka och tiden gick, vid 11 tror jag åkte vi till Rönnäng nästan allehoppa, var där resten av kvällen. Vid 2 åkte jag Kicki och Robin in till korvans och käkade, guuuud så gott det var:)

När vi var tillbaka så låg alla och tjötade mest, jag gick in och la mig och somnade pladask sedan vid 6!

Jag orkar inte göra någonting idag, eller nu när man väl är lite fäschare har jag fått mer energi men konstigt nog känner jag mig inte helt ok ännu!!

Typiskt!

Jag önskar att jag aldrig hade börjat färga mitt hår och aldrig klippt det :) Nej men kolla vad långt och fint hår jag hade här:






Trött!

Jag orkar inte skriva, ska bara säga hej och att jag lever! Somnade klockan sex igår eller vad klockan var då vi festade hos samuel, im trött...!


Dagen

Hola!
Nu har jag kommit hem från ett träningspass på gymmet med pappa(brandkåren igen) Sprang i 30 min, så jävla skönt när man har kommt över den där jobbiga gränsen. Då kan man springa länge :) Men efter som att jag hade motstånd så gick mina ben av. Gött att springa tills man är slut.

Solade även klockan halv sex, så skönt var det, känns som att man är utomlands :) Längtar tills när vi ska åka i maj!!! :)

En sådan här vill jag ha på gymmet, med tv :) Fast jag kollar på på en platt-tv när jag springer så vad ska jag med det till?

Nu måste jag käka för att jag mår illa!!!

Tidig bloggning!

Hej bloggen!!
Är verkligen inte van att blogga såhär tidigt, klockan är 08.40. Sitter nu i skolan och har datakunskap. SÅ himla go lärare, den första lektionen hade vi igår med honom då han började med att dra hans tre första regler som löd:
1. Man får ha mobilen på!
2. Ni får vara inne på andra sider så som facebook under lektionstid
3. Ni får komma försent!

Okej. gott! :)

Igår så kom jag hem runt.. ja vet inte riktigt, halv 5. Kollade på de 4 avsnitten av paradise hotell, tog en dusch och somnade sedan klockan 8a. Så himla skönt att verkligen ha sovit ut :)

i skolan!

Hej bloggen!
Sitter i skolan nu, har min näst sista lektion, vi håller på att söka på antika frisyrer, går sådär! Så när jag kommer hem ska jag fråga Jos om hon kan hjälpa mig att sätta upp en på mig så ska vi ta lite kort. Har inlämining vecka 4a.

Världens bästa Kicki fyller år idag också, grattis gumman!!!

"shuffle ipod"

Något jag måste skaffa är ju en mini ipod, lånade Johannas idag, det är ju bara ett måste med musik i öronen när man tränar och det är ju så himla jobbigt med en hoppande mobil i fickan... Då är denna perfekt då man knipsar fast den i linnet!


Tisdag!

Häj bloggen!
Nu har jag kommit hem från en vända på gymmet, sprang på (ja, vad är det? en sådan som man både rör fötterna och armarna samtidigt), sen körde jag bara lite på maskiner eftersom att jag inte är hundra på hur allt fungerar vill jag inte träna fel, sen körde jag sit ups! En liten mjukstart så, eller nej jag var ifs helt slut efter 20 minuters springade!!! Ska snart fixa gymkort i skärhamn så ska jag och Jos börjar, hon är duktig så hon får vara min cotch:) Så är det ju pass där, lite roligare än att alltid vara i gymmet, på söndagar är det ju afro dans :)

Var på praktiken idag, alla var riktigt sega och det var lugnt hela förmiddagen, så vi satt och fikade och snackade skit hela dagen typ, jätte skönt för jag har inte riktigt kommit in i dessa rutinerna ännu!

nästa, gymmet!

Nu ska jag och pappa iväg till brandkårsgymmet. Måste verkligen börja komma igång!

Ang Min jacka!

Min Svea jacka är ju som sagt till salu, jag har lämnat in den till butiken igen för att det var en söm som hade gått upp. Så dom skickade tillbaka den till "svea" så ska dom ringa när det har kommit tillbaka, antingen får jag tillbaka jackan eller pengarna. Om jag får tillbaka jackan så har jag redan en köpare som är mycket intresserad.
Om det är så att någon vill lägga ett högre bud än 2000 så är det bara att lägga en komentar i fältet!


Detta fick jag idag:

Schampo, balsam och inpackning/hårmask från Maria Nila


Måndag

Första skoldagen, avklarad!!!!

Tog ett bra tag innan man somnade igår asså, låg och vred mig hur länge som helst, sen fick jag två sms kompisar, Andreas och Robin så det var roligt :) Somnade kanske vid 2 men vaknade vid 4a och kunde inte somna om :(

Väl framme i skolan hade vi hantverk, trodde att vi bara skulle snacka lite men det var att köra igång med en gång, ingen mjukstart alls:( När lektionen var slut tog jag mina saker och gick, hade även gympa men hade ändå inga kläder. Gick upp till en frisör butik och köpte saker till Johanna som ska färga mammas hår idag, blonderingspulver och lite så! Sen tog jag spåret till centralen och bussen till stenungsund. På tjörn bussen satt jag med Pontan och snackade gott, så himla skönt att man alltid har någon att prata med :) Om allt!!!!

Nu är jag hemma och tänkte snart ta kort på lite saker jag fick från skolan idag. När vi fick våra väskor i början av skolan med våra borstar så var några borstar kassa, så vi skickade tillbaka dem till Maria Nila som sponsrade oss så skämdes dom så så dom skickade ut Schampo balsam och inpackning till var och en i klassen, gott :):)

Planer!

NU sitter jag och mina vänner och gör upp en riktigt bra plan! Kickilina fyller ju 17 år på onsdag och det ska vi såklart fira på Fredag. Planerna är snart klara in i minsta detalj och detta kommer bli bra! Det ända som Kicki vet är att vi kommer att boka henne, mer än så får varken hon eller ni veta :)

Kolla vad små vi var :)











Söndag

Hej bloggen!
Sitter i soffan och kollar på resor med mamma och pappa. Vi ska antagligen in till resia imorgon och beställa!!!! Så himla härligt ska det bli :) Vi åker i maj eftersom att pappa fyller 50.

Det lutar mot Grekland - Kreta :) Jag som älskar Grekland också! Förra resan dit var så grym, vi var ett gäng på 25 st. Det var "disco" i hotellet så vi var där vaje dag jag, jessica johanna och carro:) så jävla roligt var det:) Bästa resan!

Hoppas att det kommer vara fint väder för jag vill bli brun!

Jag vill ha!

Jag är så himla sugen på att köpa en ny plattång. Jag brukar inte platta håret så ofta, mest på helger om man ska på fest eller liknande, annars försöker jag att vila håret så mycket som möjligt. Använder även värmeskyddande produkter som är jätte viktigt!

Nu använder jag en plattång från Ga.Ma, men den är gammal nu och skulle behövas byta ut mot en ny! Skulle vilja ha en från GHD, men dem är ju faktiskt väldigt dyra, kostar c 2000 kr. Men på www.lyko.se hittade jag en för 1599, sparar trots allt några hundralappar och frakten är fri! 

Paketet innehåller:
- Limited Edition, svart högglansig ghd IV styler med gnistrande
värmeplattor
- Svart ghd förvaringsväska
- Värmeresistent väska i leopardmönster
- Trendig och lyxig förpackning

Nytt


Mac Studio Fix - 255 kr åhlens
Powder plus Foundation

Schampo och inpackning från Loreal - 299 kr NK hair
( Ville ha en inpackning från kerastase men den fanns inte och kostade c 350 kr. Så slog till på denna jätte stora inpackningen från Loreal - absolut repair då man även fick en stor schampo! två flugor i en smäll)


Lördag

Hej bloggen!
Jag vaknade ganska nyss av att Jos ringde, så nu ska vi in till stan!

Jävla Tandvärk!

Jag dör! Har sådan himla Tandvärk, vet inte om det är för att jag har bytt tandborste för min är jätte hård nu. Buhuhuhu jag har så ont att jag dör :(

Morgonpromenix!

Kicki knackade på i morse och jag gick upp med morgonrocken så möts jag av två hundar, så jag drog snabbt på mig skidstället så tog vi oss en promenad bort mot "torlkes vallen" som dom har döpt den nya isbanan till!

Gud var mysigt det var, jätte fint väder och både hundarna och vi var på toppen humör :)






Home!

Kicki och Samuel kom och hämtade mig och vi drog hem till Carl som hade dukat upp så fint så och lagat tacos, så vi satte oss och käkade och myste :) Sen kom även Robin och Albin lite senare och vi åkte hem till Samuel och tittade på film, när filmen var slut åkte Jag, Samuel och Kicki in till stenungsund och käkade donken! För min del blev det mjukglass med kola sås, så gott så!

Nu är jag hemma och tittar på Eva och Adam:) Undra hur många gånger jag har sätt denna filmen asså, men tröttnar aldrig!!
Adam: Men vad gör man när man är ihop?
Alex: Du vet, Hånglar!!!!


Torsdag

åååh, klockan är redan 4a! Vaknade ganska nyss också, inte ok detta! Snart är ju hela dagen borta och jag kommer aldrig kunna somna inatt.

Nu har jag precis gjort min frukost, bättre sent än aldrig :)

Vet inte riktigt vad som händer idag, ska höra med gänget vad dom har planerat!

Horeskop

Skorpionen 24/10-22/11

En resa eller något annat äventyrligt nöje lockar, men samtidigt vill du satsa på ditt kärleksliv och kanske även på andra nära relationer. Du vill utforska och förstärka banden, och du lägger ner en hel del möda på att förstå hur andra känner och vad de behöver. Mysiga, romantiska veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2


Gårdagen

Killarna och Kicki var ju här som sagt, vi kollade på en massa resor och drömde oss bort totalt :) Vi kollade på en skidresa på sportlovet, se redigt gott ut! Sen kollade vi lite på utlandsresor i agusti/september. Det är ju så sjukt billigt då, hade varit så himla skönt att slippa stora jackor och massa kläder, jag vill bara ha linne och shorts, och mina convers som står och väntar på mig i skohyllan!

Kalle, Pontan och Adde drog sedan vid 2-3, så somnade jag och kicki pladask i min säng.

Onsdag

Vaknade någon gång vid... 12? Gick upp och sminkade mig lite och när jag kom ut hade killarna redan fixat fram frukosten! Vi käkade och gottade oss och åkte sedan hem vid... aa inte en aning :P två?

Sen dess har jag och jos spelat mario typ, börjar ju tröttna lite nu kanske... ^^

Snart kommer lilla Andreas hiiit! Har inte sätt han på två veckor nu så det ska bli roligt :) Han har ju varit i Thailand. Senare kommer även Pontan och Kicki, alla favoriter på en och samma plats, grymt!

Tisdag kväll

Kicki kom hit runt 9-10 någonting så sminkade vi oss och laddade upp oss för mario! Vi körde några vändor och sen kom Jonathan och Coffe hit och hämtade oss, vi åkte hem till Jonathan och kollade på film, tog dock ett jävla tag innan vi fick bestämmt oss, såg typ hälften av alla filmer sen så bytte vi. Runt två åkte jag och Jonathan och hämtade Fredrik och Robban i stenungsund, båda var rövfulla och tjötade hål i huvudet på varandra. haha!

En timma senare kom vi hem låg dom andra redan och sov, så vi gjorde desamma :)

Filmen vi kollade på var den nya Amarican Pie - Book of love!

Tisdag

Jag är så jävla inställd på att det är onsdag idag asså, håller inte!

Igår var me kicki johan och rick, vi såg på film och myste gott :)

Idag har jag slappat hela dagen. Jag och Jos har spelat mario, woho! Så rockigt!


Är så trött på att blogga nu asså....

Måndag

Hej alla faaaaaaaaaaans!
Vaknade för någon timma sedan, pappa kom in och kör det vanliga för att jag ska vakna "Rebecca, jag ska till (idag var det sjukgymnasten) och Rolle kommer snart, du kan väl gå upp och öppna för honom?"  Blir ju så att man går upp och tar på sig. Har det knackat på dörren? Nej!

Sitter nu i soffan och käkar lite frukost, blev lite yougurt. Ligger massa hallon och blåbär i frysen, funderar på att göra en smootie, hade varit riktigt gott. Men min lathet tar över, igen!

Sitter och lyssnar på min låt, Melissa Horn - Jag kan inte skilja på


Natt

Nu är det natt!
Klockan är halv två och jag ska snart gå och lägga mig. Ska nog göra mig ett stortglas med oboy och svepa(sveba, nu vet jag att du ler:)

Dom har fixat en isbana i kållekärr så imorgon ska nog jag kicki och vi dit och och åka. Jag ska göra köttbullen och en fin piruett :) På kvällen snackade kicki om att vi skulle till Johbro! Owligt :)

Mys dag med favorit!

Heeej:)
Min dag har varit super!
Jag och Kicki gick upp på morgonen och gjorde oss en god och mysig frukost. Sen bestämmde vi oss för att åka till stallet och rida i snön. Så vi tog på oss massa gosiga kläder och drog till stallet. Så vi tog oss en mysig runda och snackade massa gott, så skönt!

Nu är jag hemma och har tinat upp mig med en dusch. Ska ta på mig lite smink snart och sen ska jag och kicki till robin och se på film med Samuel, Carl, Erik och Albin eller vad Kicki sa, har noll koll :)


Lördagkväll

Hej på reeee!
Gick ju skit på bowlingen, jag fick halta fram till banan och bara kasta ut klotet hej vilt, gick ju sådär! Haha, men kom nog inte sist i alla fall:) I slutet fick Annie skjuta för mig för att jag hade så ont, inte ok :) Rolle kom etta, Pappa tvåa och Stefan trea ;)

Vi åkte sedan hem till Ankie och Rolle och käkade med släkten, 14 stycken var vi. Kicki ringde sen och berättade att hon hade bestämt att vi skulle vara några hos mig och dricka, så jag fick rusa hem med Annie så började vi dricka lite smått. Sen kom våra guys så satte vi oss på altanen och myste.

Vi gick typ och la oss alla i min säng vid 2 tiden eller något och jag var hur trött som helst, så jag typ somnade. Kicki sov över hos mig, mysigt:)

Drömbilder!

Inatt drömde jag att jag tappade mina tänder, jag visste att det betydde något bra så jag sökte på internet:
Tappa tänder
Det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större förändring. Symboliken är hämtad från vår barndom då tappandet av mjölktänderna skedde samtidigt med att de allra flesta fick nya horisonter. Vi fick vara uppe längre, bytte skola och fick nya kompisar.

Jag kollade runt och såg detta också "Sex" inte så men jag drömmer typ alltid om sex, att jag har det eller något liknande, såhär stod det:
Sex
Drömmer du att du har sex eller att du ser andra ha sex? Sådana drömmar beror oftast på fysiska signaler från kroppen när blodomlopp och slemhinnor "testkörs". Kroppen signalerar att den är redo för sex och det undermedvetna skapar ett skäl till varför kroppen reagerar och då drömmer vi om sex.

HAHA, sjukt!!!


Lördag

Tja!
Idag blir det bowling med släkten, sen vet jag inte om vi ska åka hem till någon och käka eller något. Återstår att se! Tror jag kom sist förra året men iår så är jag mera taggad!

Sen får vi se vad som händer ikväll, Kicki skulle höra av sig om hon hittade något!

Bra start?

Varför får alla nya år en dålig start?

Förutom mitt tillstånd kan jag knappt gå, vetefan vad jag gjorde igår men jag har sträckt ena vaden. VAD hände där typ? (hihi) Blev en runda till stallet idag med Kicki också, vi behövde snacka lite, eller ja ganska mycket :) När jag kom hem tog jag mig en dusch sen har jag sovit i soffan hela dagen. Kul typ? Bra att Pelle höll mig sällskap:)

Nyårsafton!

Så, nu hade jag tänk att skriva lite om nyårsafton!

Björn kom hit och hämtade upp mig så åkte vi och hämtade upp Kicki och Ludvig. Vi drog sedan till Johan där vi var hela kvällen. Vi började dricka när vi var där och snackade massa gott. Vid tolvslaget gick vi ut och smällde raketer, svin kallt var det!!! Jaa, vad ska man säga? Vi forsatte att festa och det rullade in lite mer folk. Roligt :)
Har typ inga bilder, och de jag har är lökiga!









så gick jag runt i peak tröja också, inte ok! Men jag frös ju som en åsna!

Nyårssmink

Mitt nyårssmink såg ut såhär, jag orkade inte med något speciellt då ögonskuggan ändå är vid knäna vid 12!



Fick en creamögonskugga av mamma i julklapp i beige, så den använde jag över hela ögonlocket och sen tog jag den grå/glittriga från Nouba i globen eller vad det heter! :)

Har inget läppglans på läpparna än, har bara grundat dom med concealer så att glanset ska hålla bättre!

Vilka ögonfransar jag har! Inga lösögonfransar här inte :)


RSS 2.0