Ansiktsvatten

... mig ett ansiktsvatten från Make up store som jag hade snackat om tidigare, vill ha rengöringen också men tänkte att jag gör slut på min från clinique först! Mitt ansiktsvatten luktar pepparmint, gott va? jag luktar fräscht tuggumi efter, hehe :)

Köpte den bruna flaskan, om ni undrar med om den står det saker om den där nere!!!


Måndag

Hej bloggen.
Först var det skola, höll på att svimma på hantvärket för att jag inte hade käkat på 5 timmar, inte ok! Sen var det lunch och sedan gympa och sen shlute :)
Drog in till nordstan och mötte upp anton, vi drog till bion och hämtade ut biljettera och sedan gick vi förbi åhlens, jag köpte.....

Beck - I stormens öga


Allmänt

hej kompis!
Sitter nu och tittar på tv och ska snart lägga mig, Anton skulle ha kommit men han ångrade sig visst. Så jag får visst sova själv inatt, tråkigt! Inte träffat Anton sedan i torsdags... I alla fall, Imorgon är det skola och jag har två lektioner, hantverk och gympa. På hantveket ska vi börja rulla parmanent, ska blir roligt att se hur det kommer att gå! På gympan ska vi bara snacka så jag tror vi kommer sluta lite tidigare. Anton möter upp mig i stan sedan så drar vi på bio, nu kom jag inte ihåg om jag hade bokat på bergakungen eller på biopalatset, haha det måste jag kolla upp! Det blir den nya beck filmen, hoppas den är bra :) Jag hoppas också att jag hinner springa in på monki och köpa lite grejer jag har spanat in!

Godnatt!

Mina borstar och rengöring


Dessa borstar använder jag mig av:
Puderborste från Make Up Store
Foundationborse från Nouba

Det är viktigt att man rengör sina bostar ofta och noggrant. Eftersom att det är äkta hår på de ska man använda sig av schampo, jag använder schampo från Loreal, när jag praoade på en frisörsalong fick jag med mig massvis av produkter för färgat hår, men mitt hår är slitet så mitt hår blev fett av mina produkter så nu får mina borstar de istället!

Puderborsten behöver man inte tvätta lika ofta som foundation eftersom att man kanske vill ha den lite "fluffigare" medans en foundationborste kan man rengöra ofta, minst en gång i veckan. Ett tips är att kanske göra det på söndagsmorgonen, en dag som jag i alla fall vill vara osminkad då. Då hinner borstarna torka och de håller länge!


Nu är sommaren slut!

Tänk, nu är ju faktiskt sommaren mer eller mindre slut! Så nu är det slut med söta klänningar och bara ben. Jag får köpa mig en vinterjacka också, jag vill ha en goose men det är ju så himla dyrt och jag vill inte lägga de pengarna känner jag. Får se om jag hittar en billigare variant för det är så himla snygga! Sen måste jag köpa ett par stövlar snart nu när det finns mycket av de. Mina som jag använde förra året var skit då de gick sönder och hela sulan var borta när våren kom.


Jag vill nog antingen ha en svart eller en marinblå jacka, coooooozy!
Stövlarna ska antingen vara svarta eller mörkbruna, eller kanske det blir båda två? Skor går ju åt!

XOXO!


Rengöring Make up store

Jag har kikat runt länge nu och är sugen på en ny rengöring. Nu använde jag ju en från clinique men ansiktsvattnet och krämen är slut, har bara rengöringen kvar. Jag är sugen på att prova på en rengöring från Make Up Store. Saker jag vill ha då är, rengöring, ansiktsvatten och kanske en peealing. En kräm hade jag tänkt att köpa från apoteket eller något, men rekomenderar de något bra slår jag kanske till.

Den bruna flaskan:
Detta milda ansiktsvatten är mycket läkande och lugnade, motverkar rodnader och är avsvällande. Passar alla hudtyper, men används med fördel på ”arg” hud som behöver något mycket milt och läkande.
235 SWE


Den lila flaskan:

En intensiv skumrengöring som med hjälp av microbubblor avlägsnar makeup och rengör huden på djupet. Innehåller pepparmint som ger en fräsch och frisk känsla, pepparmint ger produkten en aning balanserande egenskap. Rosmarin är antibakteriellt och motverkar därför orenheter och pormaskar. Används med bästa resultat tillsammans med Cleansing Towel. Passar kombinerad till fet hud, tack vare pepparmints oljan verkar denna rengöring även antiseptisk och kylande. Särskilt bra om man har problemhud och vill få bukt på inflammerade talgkörtlar.
175 SWE


..

Skit morgon! Nu tvättar jag av sminket och går och lägger mig igen.


Ashley Tisdale


Ashley Tisdale vet hur man bär smycken! Tycker det är jätte snyggt med mycket armband med stora ringar och långa armband, det gör vilken tråkig outfit som helst snygg och fräck. Jag är dålig på smycken asså, använder två armband, en ring och ett halsband som alla är symboliska, förutom ett armband som jag bara hittade hemma, nu måste jag köpa smycken som är lite crazy! 


Familjen Jos hår

Alla i min familj har sina egna schampo, balsam och inpackningar. Visst är det enklast? visst, surt att man måste betala det själv men det är toppen ändå! Det är bra en själv som använder det dvs. det håller längre! Man blir alltid så sur när 3 tjejer ska dela på ett shampo och ett balsam så är det slut efter en månad. Förra året då jag använde mitt joico höll det i ett halv år, ETT HALV ÅR, det är helt sjukt mycket. Snacka om valuta för pengarna!

Jag och Jos använder likadana grejer, men hon beställde sitt lite senare än mig, vårat kommer från joico:

Mammas är från Kerastase, hon köpte det idag när vi var inne på Bellbox på torp, de säljer billigare frisör produkter:

Och lilla Pappa får vi ju inte glömma! Men han sticker ut från mängden och använder sig av ica, om man nästan inte har något hår, vad gör skillnaden? hehe


Mascara

När min mascara var slut var sofia supersnäll och sa att jag kunde får låna hennes, den är från Dior och jag älskade den i början, men nu har den nog torkat ut, jag vet inte om den var gammal när jag fick låna den från början, sen är det nog inte så mycket kvar men borsten är ingen borste, haha! alla "strån" ligger längst med "pinnen" (vilka namn jag har) så det blir inget bra resultat. Jag hoppas bara inte att det är jag som förstört den, men jag har tagit väl han om den så jag förstår inte hur det skulle ha gått till, iså fall får jag köpa en ny till dig sofia :)
men men, idag köpte jag en ny mascara, en gammal godig som aldrig sviker, max factor!
¨
Jag skulle visa hur kreativ jag är, på innan bilden är mascaran as bra och alla strån står utot och är glada :)
men på efter bilden så är alla neråt och deppiga, även jag!

Puss!


Odd molly

Hej vänner, í morse åkte jag och mammut till torp för en shopping runda!
Jag var hyper glad efter att jag köpt mitt hypersnygga linne från odd molly, jag har länge velat köpa det och idag slog jag till, känns skönt att äntligen ha det. Känns som att detta inte är det sista odd molly linnet jag kommer att äga!

Denna köpte jag, Grön/Grå med lila och gräddvita band SNYGGT!
800 kr


Jag är riktigt sugen på dessa färger med, med på Podus fanns det bara detta och rosa :)

Marinblå, vit och begie/grå, wow mina favoritfärger!

Jag köpte också en skjorta från hm som också var i gröngrå 229 kr, snyggt!


make up

Mac Studio fix fluid
Mac loose pouder
L'oreal paris solpuder

Fredag

Hej kompis!
Dagen började med att gå upp, sminka sig och sedan sätta sig på sju bussen till skolan. Väl där var det dags för hantverk, vi lärde oss att tvätta hår på rätt sätt, föna och platta, as kul och gott var det! Efter det var det mat sedan matte, sen shlluuute!

Jag frida och angelika drog in till nordstan en snabbis, jag köpte mig foundation, löspuder och solpuder!

Tog bussen hem, duschade efter att ha varit ute i regna och blost, haha var inte snygga asså! Sminkade mig sen kom våra gäster, va mina morbröder, kusin och benny, jag är lekledare nu, åter igen! haha, roligt faktiskt :):):)


P.S!

Jag tycker väldigt mkt om mina stora sköna bröst :)
D.S.

/ anton, dagens gästbloggare!

Torsdag

Hej gott folk!
Nu ska jag och Ant  sätta på "män som hatar kvinnor" han har redan sätt den och påstår att det är en av de bästa filmerna han har sätt, mina förväntningar är stora!!

Idag i skolan bytta jag till den andra gruppen med kärnämnerna, då slutar jag bl. 13.40 på fredagar och slipper min 2 timmars håltimma på torsdagar!
Imorgon ska vi ha hantverk och matte sen är dagen slut, på hantverket ska vi tvätta varandras hår, föna och fixa, bra start på dagen????

Inte bra rebecca!

Vet ni? Jag och Pappa var precis ner i k-town och fixade ett hänglås till mig till mitt skåp, så tänkte jag det att jag kör med kombinationslås, haha dåååålig ide! När jag skulle ställa in min personliga kod, var man tvingen att hålla inne en knapp och rulla på siffrorna samtidigt, siffrorna var jätte tröga och små, så jag tog ju i. Vips slank den ur mina händer och hamnade knät. Då hade jag ställt in en kod som jag verkligen inte vet vilken den var, hur får jag upp det nu då?



Tisdag

Skorpionen 24/10-22/11

Bra veckor för sport, shopping och affärer. På det personliga planet kan det däremot krångla till sig. Du vet vad du vill ha ut av ditt kärleksliv och det stämmer inte alls med nuläget. När du försöker åstadkomma en förbättring blir det trassligt och kanske blir någon rejält sårad.
kul/nöjen 3
kärlek/sex 4
tur/pengar 2

Vilken vecka jag har å se fram imot, heheee!!! Jag är helt slut i kroppen, mina ben värker, har gått från myggenäs till kållekärr, i min takt tog det två timmar, haha! men jag gick inte snabbt asså! Började precis en film på ettan som jag tittar på nu, sen ska jag sova!

Klocka

Jag har länge velat ha en stor "herr"klocka, men aldrig tittat på det, de snyggaste klockorna kan jag väl tänka mig är ganska dyra, men det är as fräscht tycker jag med en stor kofta med lite upprullade armar och en stor klocka på armen. Återstår att se om jag hittar någon snygg!

Denna tycker jag är as snygg!


Måndag

Gick upp kl 6 idag, första skoldagen! det gick super, slutade vid 11 och tog bussen hem med Angelika och Frida. Somnade så fort jag kommit hem. Vid halv 5 kom mamma hem, vi åkte in till std och kollade med lite salonger, men det är fullt över allt, tillslut fick jag en, typ! de skulle höra av sig men det verkade nästan helt säkert, så det är skönt! Ska nog lägga mig snart, är trött från dagen, inte sovit mycket alls inatt!


Lördag

lite bilder från i lördags, började med att vi åkte till Frida, var där, käkade och lite så, efter det kom hampus och hämtade oss så drog vi till HK, vi var där tills? haha, ja en tid, sen blev det sibylla med lite nattamat. Dadydj kom lite senare och hämtade mig och jos, så lämnade han av mig hos Anton :)

Kinger och Frykan

Kinger visar upp sin nya hiphop sida;)

Anders

Niclas

Jos

Jag och Jos

Jag och Kinger

Jag Jos och Emelie

Kusinerna






Lördag kväll

hejsvej, idag blir det 20 års kalas i std och sedan till hk, idag igen! hinner inte skriva mera nu, jag och jos sminkar oss för fullt:)

Tröst

Nu drar jag ner till ICA och köper mig en stor påse tröst godis!!!

otursdag

Nu är jag mobil lös, detta är den värsta dagen i mitt liiiiiiiiiiiiiiv!!!!

Börjar med att jag får världens tjejvärk, asså, den värsta jag varit med om, hur nära som helst att jag spyde. Hade så ont i magen att jag typ... avled? Så jag tänkte, ett bad kanske gör saken bättre, så jag kröp ner och låg där i två timmar och hade fortfarande kramper i magen, jag gav upp och gick upp, tog min handduk och PLADASK! i handduken låg min mobil invirad, men 1 sekund senare låg den i badkaret -.- nu var det dags att leta ny mobil då.... FAN också... :(

Har någon tips på en ny bra mobil???

FilmTips

En film som är ett måste är "Taken"


Den före detta spionen Ryan har privata problem, han har försummat dottern under uppväxten och slutar sitt jobb för att kunna vara närvarande. Ett problem är att han också är skild, hans före detta fru är gift med en industrimagnat och relationen mellan Ryan och hans ex är inte den bästa. Dottern vill åka till Frankrike och studera konst, pappan är orolig; hon är bara 17 år och ganska oerfaren vad gäller världen. Till slut ger han med sig, trots allt skall hon åka tillsammans med en vän och stråla samman med sin väns kusiner i Paris.

När hon kommer till Paris så visar det sig att även hon har blivit lurad, hennes kompis har sett till att det är föräldrafritt och att de har en lägenhet helt för sig själva. Hon ringer pappa, överväldigad av dåligt samvete. Plötsligt rusar det in män och kidnappar hennes vän och börjar leta efter henne... Nu börjar en riktig berg och dalbana; vem ligger bakom - är det exfruns nya man som har fiender, eller är det något från hans tidigare liv?



Rosettfrissan!

Jag försökte göra en rosett i håret, haha okej det kanske inte blev så snyggt för att jag slängde ihop den bara, men skulle se om det gick och det gick ganska bra!


NU LYDER MINA KVÄLLS PLANER SÅHÄR:
*Duscha
*Smörja in mig
*Ta på mig mjukis kläder
*Se på Big Brother
sen kommer nog jag somna!

Middag

Lite konstiga bilder från middagen på HK, vi alla tog oss var sin fisksoppa, as gott var det :)

Mor och far

Jos :)


"The smile"

Vi bad pappa göra "The smile", haha gör aldrig om det!

Trevlig kväll!:)

outfit

Middag på HK

Klänning: Monki
Kofta: GT
Bälte: Josarnas

Smink

Jag har tråkigt här om dagen så jag sminkade Anton, hihi!
Det blev en Leopard sminkning på ena ögat, det är dock inte lätt att sminka någon som tittar på fotboll i mörkret, men jag gjorde så gott jag kunde! Sen blundade han inte helller typ, han fick ju inte missa en passning så han skulle ju kisa hela tiden, hehe ;)


Rakt hår

Haha, snacka om skillnad, mitt vanliga självfall, tror jag har sovit i tofs också men det blev skillnad i alla fall, haha!

jag måste typ klippa mig snart, har så himla slitet hår :(
typiskt!

Fredag

Hej råttor!
vaknade kl 12 utav att Antons alarm ringde, han steg upp och lite senare kom hans mamma och hämtade honom och de åkte till kungälv och övningskörde. Jag drog på Harry Potter, har sätt den två gånger nu, haha!

Ikväll kl 6 drar familjen Jos till HK och käkar, vi ska fira att jag kom in på frisör, hehe lite sent ute men ingen har typ haft tid innan :)

Så det är dagens planer, nu ska jag nog ta mig en dusch och sen sminka mig lite, inte en aning vad jag ska ha på mig dock, får kika lite på det, kanske mina nya jeans? lägger in bilde på det senare!

Harry Potter

Ligger just nu och tittar på Harry Potter och de vise sten, fan vad söt han var när han var liten! Sjukt vad många filmer det har kommit ändå, dags för maraton snart och ladda upp för den sista filmen!

1.Harry Potter och de vise sten
2.Harry Potter och hemlighetens kammare
3.Harry Potter och fången från azkaban
4.Harry Potter och den flammande bägaren
5.Harry Potter och fenixorden
6.Harry Potter och halvblodsprinsen

Är det någon som vet vad den sista filmen heter? Jag vet hur den slutar, hoho!

Smink

Det smink som jag använder nu är ett puderfoundation från mac, det är bra men det torkar på något sätt ut min hy och det håller inte hela dagen. Så nu när det är slut hade jag tänkt att köpa en flytande foundation från face sthm, en matt foundation som är täckande, till det så behöver jag ett puder så att jag inte blir blank under dagen, hade tänkt att köra på ett löspuder som jag länge tänkt men inte vetat vilket märke jag ska köra på, det blir antingen face eller make up store.


Här är en video som www.naatta,blogg,se har gjort, har typ sätt den en miljon gånger, tycker den är super!
Så här har ni bra tips!

Hemma

Dåligt med bilder nu känner jag, men när jag kommer hem sen så ska jag lägga in lite känner jag! haha.

Kom nyss hem från stan, vi var inne i mindre än 3 timmar, haha. Först drog vi till IFKshopen och skulle beställa någon biljett till anton till sthm, men de var shluuuute! Sen drog vi till Max och käkade där. Efter de trog vi till Nordstan en jättesnabbis och jag hittade ett par jeans :) lägger in bild sedan när jag kommer hem!

Stan, igen!

Godmorgon! Det är så himla skönt att veta att man har några dagar kvar på sommarlovet innan man börjar skolan, de flesta börjar ju skolan idag.

Dagens palner är att ta en buss in till stan och en och en halv timma, Anton ska fixa någon biljett till Sthm, vet inte om vi ska kolla lite i affärer också, det vill jag i alla fall!  :)

Lollipop

Älskar denna videon/sången!

Home

Är hemma nu, för min del så hittade jag ingenting, var inte på shopping humör alls! Jag bytte en tröja till sofia typ, det var allt :) Jos hittade lite smink saker, en klänning och lite smycken.
Påvägen hem dunkade vi musik i bilen och jag hittade ett par ascoola brillor! de andra bilarna lär tro att vi inte var riktig som vi skulle, hehe!

Eftersom att jag är hos anton nu och änu inte hade någon praktikplats så tog jag moppen och drog till "Studio Nova" as söt salong :) De hade dock redan en men hon skulle tänka på det och ringa upp mig, så jag hoppas att det blir ett posetivt svar när min mobil ringer :)

Stan!

Nu är jag klar så Jos kommer när som helst så drar vi in till stan, hejsvej!

Bild

Hade tråkigt förut så tog en snabb bilt, jag tyckte den var ganska cool, hih :)

Stora vindruvor

Jag kom nyss hem från std och som jag kunde tänka mig hade min plats på salongen redan blivit snodd! men det finns ju så många mer salonger, så jag ska kika mera imorgon! Har någon något förslag på en salong jag borde välja? Jag är öppen för förslag!

Jag sitter på Altanen, då pappa kommer med stora vindruvor, fast det är stora gula plommon som växer på tomten, så sitte och smaskar i mig det nu, det är hur gott som helst verkligen! hehe. Ska nog till Anton snart, blir att titta på fotboll med honom och robban, hoppas de har chips är jätte sugen på det :)


Dagens planer

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, köra en schampo-balsam-hårinpackning-rakabenen. Sen bli torr, sen sminka mig, käka middag och sen in till stenungsund, åker in idag istället och frågar om praktiskplats med mor, om inte de tar imot mig så... haha då vetefan vad jag gör asså! då hoppar jag nog av linjen :) naaat!

Imorgon blir det kanske stan med Jos, shopping såklart! Jag vet dock typ inte vad jag vill ha, eller jo, en foundation, ett löspuder, kanske... haha nej jag vet inte! Något å ha på mig på måndag kanske vore bra (skolan början ju då! )

Om det inte blir det blir det kanske stan med anton, igen! Jag vill så himla gärna se "Män som hatar kvinnor" och den går ju på bio fortfarande!!

Jag ska dock komma hem med mer än två påsar hoppas jag :)

Derby

Haha, vilken dålig match! Fast det var roligt, jag satt och narrade en gubbe brevid mig hela tiden, haha!
Han: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖEH! HANDS!
jag: Nähe du, den var i armhålan!

Han: KOM IGEN VANDERSSON, SPRIIIING!
Jag: KOM IGEN SJUAN! (i andra laget)

Det blev i alla fall 1-0 till Gais, haha!


Höhö, Anna är dökär i öis målvakt;)



New

Tog bilder med iaas systemkamera, men jag tror jag har råkat ta hem hennes sladd, så jag får hämta hit den imorgon till henne och lägga in bilder med mkt sämre kvalle, haha!

Och detta hade jag i mina påsar:



En kass bild på min nya puderborste från Make up store, det blev lila istället eftersom att det är min favoritfärg, hihi!

Make up store 225 kr

Gina tricot 199 kr st

Make up store

Något jag ska köpa nu är en puderborste från Make up store, den kostar 225 kr och finns i massor av färger, jag tror jag väljer rosa, as coolt! haha, finns i röd, grön svart osv.. Nu använder jag en as kass rouge borste när jag ska lägga mitt solpuder, så detta är ett måste idag! Kommer nog även köpa ett nagellack i någon snygg färg! Mer vet jag inte, än!

Banken först!

Men först blir det att dra till banken, ska hämta ut 200 kr från min skatt förra året, haha as löjligt, 200 spänn :P haha, jaja, men pengar som pengar, kommer alltid till nytta! Nu måste jag gå in på www,swedbank.se och se hur mycket pengar jag har kvar så jag kan spendera :)

Stan

Idag blir det shopping!!! Ska upp nu, käka och ta på mig och sedan åka till Anton. Fixa mig klart där sen drar vi in till göteborg, hoppas jag hittar mkt grejer asså, jag är i alla fall på shopping humör, hoppas det håller i sig! :)

Eftersom att Anton ska bära mina kassar(höhö) så måste han ha något i tillbaka, han fick välja fritt själv, och fan att han fick tillåtelse till det! Vi drar till Nya sen och ser på fotboll, gais-öis eller något sådant sa han, usch.. kunde han inte välja att hyra  film eller något istället? haha! men jag har ju faktiskt en fotbollsberlock nu, så jag får ju låtsas gilla det!

Rosettfrissan!

Heeey, Lady Gaga!


Jag önskar att jag hade längre hår så att jag också kunde göra en rosett!
såhär gör man!

Skorpionen

Skorpionen 24/10-22/11

Två spännande veckor väntar. Allra bäst passar nog nöjen, och du skulle gärna resa. Storstadsmiljön passar dig bäst, du vill vara där det hela tiden händer saker. Men du har också tur i kärlek och det kan hända riktigt romantiska saker. Inte minst för dig som vill ta nästa steg.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 2
Jag har verkligen två veckor att se fram imot!

Söndag

hejsvej, Igår kom anton hit, vi kramades lite sen så bestämde vi att vi skulle dra till time och köpa gotta, vi åkte hem till honom sen eftersom att det var den kortaste vägen, hehe :) Vi såg på film, Apernas planet, hah! sen typ somnade. Kort om gårdagen då!

Idag är det jobb, sista jobb dagen! Härligt! Sen kommer väl säkert ant hit efter hans match.. Imorgon ska jag och jos till std och höra med 7781 om de har en praktikplats över åt mig :) det är den salongen hon har varit på och hon har sagt att den är skit bra, så ska också vara där om de tar imot mig då vill säga. Men det hoppas jag allt att de gör! Sen vet jag inte om vi fortsätter att kolla på kläder lite i std eller om vi gör något annat, vi ses aldrig jag och johanna nu för tiden, tråkigt!  Men men!


Den nya tröjan på!

Tog lite snabba bilder så att ni skulle se hur den såg ut på!


Jag älskar den, både mamma och jos vill ha en likadan!

Hår



1.Vårdande schamponering
Ett sommaeslitet hår törstar efter vårdande ingredienser, så satsa på ett sådant shampo som dessutom är anpassat efter just din hårtyp. Massera in schampot i hela hårbotten och passa samtidigt på att ge skalpen en lätt massage. Avslappnande för dig och en glädjande kick för din hårbotten, eftersom blodcirkulationen kommer igång. Skölj därefter igenom håret med lagom varmt vatten. Upprepa om ditt hår känns extra smutsigt, annars räcker en omgång schampo gott och väl.

2.Återfuktande balsam
Eftersom schampot öppnar upp hårstrået för att ta bort smuts och fettavlagringar är det viktigt att stänga igen med ett återfuktande balsam. Massera in balsamet i dina hårlängder och kamma sedan igenom håret försiktigt med en kam, så fördelar sig produkten jämt. Men akta hårbotten, eftersom balsamet kan få den att se fet ut. Ju mer bredtandad kam, desto mer skonsam är den för håret. Avsluta genom att skölja igenom håret med ljummet vatten.

3.Styrkande inpackning
En skön inpackning ör för ditt hår vad bodylotion är för huden - en återfuktande boost som får dina lockar att må bättreoch dessutom gör dem bättre rustade mot framtida slitage. Torka håret med en handduk och applicera sedan en inpackning som är extra vårdande och fuktgivande - gärna en variant med styrkande protein. Massera in inpackningen i hela håret, också det på huvudet. Var extra noga med topparna!

4.Boostande isolering
Inpackningar fungerar ännu bättre om de får värka i värme. Fäst håret i en liten knut och vira sedan in det i plastfolie. Eftersom folien verkar isolerande stiger tempraturen i håret och får inpackningens vårdande ingredienser att kicka igång på allvar. Låt verka i cirka 10-15 min (läs på förpackningen) och skölj sedan ur inpackningen med ljummet vatten.

5. Städa upp dina slitna toppar
Dags för gammalt mormorsknep! Dela upp håret i flera små partier. Ta ett parti och snurra det hårt medsols. Toppar som är extra slitna kommer att sticka ut ur slingan. Klipp försiktigt bort de slitna hårstråna. Men var extra lätt på handen, klipper du för mycket är risken stor att du saxar bort din frisyr helt och hållet.

6.Dags att styla
Nu är det dags att styla håret. Allra bäst mår det om det får självtorka, men det finns kep du kan ta till innan du plockar fram fönen. Torka håret först genom att krama ut allt vatten i en handduk. Gnugga inte! Applicera sedan en värmeskyddande produkt över hela håret, så tål det värmen från stylingverktygen bättre. Föna och styla som vanligt.

Produkter de tipsar om:
Vårdande schampo och balsam från schwarzkopf
Återfuktande inpackning från Sebastian
Värmeskyddande spray från Pureology


Produkter jag tipsar om:
schampo, balsam och inpackning från joico
hårserum från Loreal


Snodde tipsen från veckorevyn!

Snyggt


Kollar runt på lite bloggar och såg denna outfiten, as snygg! Korta tighta jeansshorts, stor oversizad kofta, stor herrklocka.

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/rebecca/

Almanacka

Nu har jag beställ en egen designad almanacka nu när jag börjar skolan, hade en förra året som verkligen är helt utsliten! Så nu har jag gjort en egen också, den är lila (min favoritfärg) med vit text, ville bara ha något enkelt så står det "Rebjos" Denna ska användas flitit.


om du också vill beställa en, gå in på www.personligalmanacka.se och gör din egna!
PussochKram

Home

Nu är jag hemma och snart kommer anton, han har också med sig min kamerassladd, så det blir bilder!:)

bye bye slitet sommarhår!

Ska hoppa in i duschen nu och göra ett hårtips som jag lärde mig i vecko revyn, hur man får bort slitet sommarhår. Dock kommer det inte gå bort på en gång då, men värt ett försök! dock har jag ju inte kamerasladden, men bilderna kommer typ... en annan dag!

Krabba/Tips

Gårdagenskväll spenderades här i kållekär hos farbror, vi var där och käkade krabba och räkor, as gott! snackade och sen visade jag de peter, ni vet andesidan??? scary! Anki var livrädd, haha stackaren :) det var dock jag med första gången, höll på att kissa på mig!

Jag har värdens värsta naglar, formen är jag supernöjd med, men jag kan inte låta de växa om man inte har nagellack eftersom att de klyver sig hela tiden, de ligger lager på lager typ, hur snyggt är det?? jag har prövat massa oljor och gjejer men de har inte fungerat. Men igår prövade jag en fil av Anna, och tro det eller ej, men det hjälpte verkligen, jag har en ungefär likadan hemma dock har jag inte prövat den på mig änu. Jag hittade ingen bild på den, men det är en tjock nagelfil, den är inte håd utan mjuk , sen har den många sidor och olika nummer, en kanske heter "1. Even Out, 2. Smooth och 3. Shine. Den som jag prövade hade typ 8 sidor, när jag använde den anväde jag bara de tre sakerna jag skrev nu, even out ska man trycka hårt mot de klyvna tills de börjar gå bort, sen 2an och 3an, do you got it? haha

Morning!

Vaknade nyss, har försökt fixa internet och jag lyckades, igår var det helt cp så jag kunde inte blogga på kvällen och jag var supersugen på det! Sen hittade jag inte kamerasladden, så de blir inga bilder idag heller, typiskt!

Börjar jobba kl 3 till 8, orkar inte egentligen men pengar som pengar, lön den 24, samma dag som skolan börjar, härligt!

Hade värsta cpiga drömmen inatt, vi var på något hotellaktigt ett stort gäng, så träffade jag Kenza och massa kända bloggare där, snacka om att jag smöra för Kenza om datorn, måste  vara ett tecken? haha, nje inte riktigt!

Sugen på en mini PC

Jag är as sugen på att köpa en liten dator, kostar runt 3500 kr de jag har tittat på, hur bra hade det inte varit för mig nu när jag börjar skola i göteborg, as gott att ha på bussen varje dag när man åker en timma, jag gör allt för att fix  pendlingen på en timma varje dag i 3 år. En mini data hade varit perfekt, men jag vill inte lägga ut mina jobbpengar på det, så jag hade tänkt att önska mig det när jag fyller år, kanske lägga hälften själv isf! Jag är så desperat att jag deltog i Kenzas tävlig, hoppas att jag vinner!!!!!

"Tävling - ASUS Eee PC

Nu var det ett tag sedan jag hade en tävling här i bloggen. Därför kör jag nu igång en med ett RIKTIGT fint pris, nämligen en mini-PC från Asus!



Nya ASUS Eee PC Seashell 1008HA är en liten och snygg mini-PC med designinspiration hämtad från snäckskal! Den kommer i en helt ny strömlinjeformad design. Den är tunn, lätt och har en batteritid på upp till 6 timmar så man kan ta med sig den till caféet, resan eller till biblioteket för studier.


Nu har ni möjlighet att vinna en rosa ASUS Eee PC Seashell 1008HA! Värde ca 4500 kr


Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på nedanstående fråga (+ motivering & mailadress) i kommentarsfältet till DETTA inlägg.


Hur mycket väger ASUS Eee PC Seashell 1008HA?

1.       2,3 kg

2.       1,1 kg

3.       1,5 kg


Skriv även en motivering till - Hur skulle ASUS Eee PC Seashell hjälpa dig att få en riktigt bra höst?


För inspiration kan ni kika in här - http://www.asusnordic.com/


Den deltagare som har rätt svar och bäst motivering vinner denna tjusiga mini-PC! Lycka till!! =)

(Tävlingen pågår till söndag kl 15.00)"

om du också vill vara med och tävla, gå in på www.kenzas.se


Fredag

Vaknade runt 12, steg upp och började röja i Antons rum, hans kläder låg över allt! sen vaknade han med och vi började fixa en plan hur vi skulle mörde hans sjuka granne, haha neej inte så men va faan han har typ haft på en jävla trimmer eller något HELA morgonen, har inte kunnat sova ett jävla piss, den har låtit som fan också, ååh trött man blir!

Vet inte vad som händer idag, min mobil är död och anton är borta, inte en aning vart han är :S haha, inte bra detta! :)

Ny kategori

Ny kategori igen, denna gången blev det "inköp" försökte la över det mesta som jag hade shoppat under tiden jag haft bloggen, men gud vad lite det har varit? ifs så har jag inte haft så mkt pengar, men nu när lönen rullat in ska det blir ändring på det! :)

Väldigt mysigt kvällsbad

Ikväll körde jag Sofia till Statoil för hon skulle hyra film. När jag kom hem hade min underbara pojkvän tappat upp ett bad åt   mig med levande ljus och grejer. Perfekt att krypa ner i badet efter en lite frusen åktur!



Tjörnrunt

Imorgon börjar väl tjörn runt? någon som har några idér på vad man kan göra?
är ju inte dirket sugen på att titta på loppet!

Inköp!

Idag har jag varit i stan med Anton, Anna, Sofia och Sofia. Jag fick köpt mig en kofta från Rut m.f, Anton köpte ett par marinblåa chinos, en tröja, en hoodtröja och linnen och Sofia köpte underwear, jeans och örhängen.

När vi kom hem var vi super hungriga så vi beställde hem kina mat, det var gott men inte lika gott som på min resturang i göteborg!

Rut m.f 299 kr
färgen är lite begie, grå aktig, as snygg!

Mys outfit!


Leggings: Gina tricot
Kofta: SML
Linne: GT

jag är på ett riktigt myshumör!

Onsdag

Hejsvej, sitter i sängen nu, ska bara skriva lite sen ska jag iväg till Anton. Idag har jag jobbat, jobbade med anna eftersom att båda var sena, tiden gick supersnabbt när man var två! så nu är mina sista jobbvardagar klara! nu är det bara lördag söndag kvar, seeeeen så! är det skolan typ... inte coolt.

Imorgon blir det fika med Jennifer, ska bli myigt, hon börjar dock kl fem men vi får ju köra innan dess, är vi i std så ska jag se om jag kan fynda lite, är super shopping sugen!


Agnes klänning är så jääävla snygg och jag vet vilken affär den fiinns i ;) uuuuh!
den finns inne på topshop, dock skulle jag inte passa i den, på tok för kort och jag skulle bara kunna ha den på sommaren och den är ju så gott som över nu!
men den är redigt snygg, inte sant?

5 Månaders present

Såhär ser min vackra fotboll ut ;)

Alla mina smycken är från Pandora :)

Golf Outfit!


Skjorta: Gant
Shorts: Fred Perry
Skor: Lyle & scott
Klocka: D&G

Golf Outfit!

Dagen då vi skulle golfa :)
De bra bilderna har anton på sin mobil, men man tager vad man haver :)

Tjocktröja: Tommy Hilfiger
Jeans: H&M
Skor: Din sko

Solo

Sitter här och läser solo medans jag väntar på Anton, i hans takt lär han få parkeringsböter,mohaha :)

Tisdag

Hej hopp! kom precis ut ur duschen, anton kommer strax :)
Idag har jag jobbar,inget mera med det typ.

Köpte en deo idag eftersom att min är slut, dock var min slut i affären så jag tänkte att jag prövar på en annan!

Jag köpte roll on, dock tror jag inte på att den ska göra så att det växer mindre eller vad de säger, men den luktade gott  så jag körde på den! den jag använder innan är :

den rekomenderar jag verkligen, jag tycker den luktar as gott! :)

Shut up and drive...

Lite bilder ifrån öland, de ända jag hade tagit typ, lite bilder från bilen bl.a :)

jag är inte naken! har en tubklännig!





det var typ de! hahah


Ny kategori

Har gjort en ny katerogi nu, den heter "dagens outfit" jag kom verkligen inte på något bättre så det får duga perfekt !;)

Home sweet home!

Är hemma nu, eller har varit det en stund, har gått runt och strosat lite och så tog jag mig en dusch när jag kom hem, så nu sitter jag med en hårinpackning, ska duscha ur den snart och sen ta i lite hår serum, jag vill ha fint hår nu, nu, nu :)

Blir nog att lägga sig tidigt idag, är trött efter bilresan och ska upp och jobba imorgon, känns mindre bra, precis kommit hem från semestern så är det dags för work, trött man blir. Denna veckan jobbar jag fyra dagar, tisdag onsdag lördag söndag, och söndag är min sista dag också. Det jobbiga är att jag jobbar till 8 varje dag denna veckan, hade varit gott att sluta  vid sex på vardagarna och tre på helgerna, men det är ju trots allt mera pengar. På söndag tjänar jag 100% så 136 i timman tjänar jag då :) det är jävligt soft!


Peps persson

Det finns visst många kändisar på öland, jag är heeeelt säker på att vi såg Peps persson här om dagen, ni vet "oboy" mannen!!! hahah, Vilken super vecka vi valde att åka till öland på :) Imorgon kanske vi ser.... Lill babs? haha skoja ;)
Han sjunger ju typ ".. Inga tunga kläder, och de gillar jag" dock cyklade han i byxor och kavaj, såg förjävla varmt ut!

Lördag

steg upp, det blev frulle och sen åkte vi ner till standen, låg där och glassade i två timmar typ, jag brände mig, typiskt mig typ, är super röd i mitt ansikte. Sen drog vi hem och väntade på maten, det var grillat med klyftpotatis, sallad och en god vitlökssås. Är super mätt nu! Ikväll blir det bara mys antar jag.

Imorgon hade vi tänkt att ta en buss in till Kalmar vid 12 tiden, kika lite i affärer på torget och sen dra till sportbar, titta på fotboll (bra flickvän jag är va?) ifk spelar, sen kanske dricka lite, får se hur det blir, ska ju hem på måndag.
nu ska sofia tydligen ha datan, men kanske skriver lite imorgon.

XXX.


Fredag

Vi steg upp ur sängen, käkade frukost och la oss och sola lite, sen tog vi oss en dusch och började göra iårning oss till borgholm, tog oss en glass var. mina smaker var dumle och hallon. om det är någon som tycker om redbull så finns det nu som glass :) Det var inte så livat där så vi ökte över ölandsbron till Kalmar.
Vi satte oss på bistrobar, jag tog en cider, anton en öl och sofia and kent en coca cola. Sofandken tog sig senare en promenad och jag och anton tog oss en dricka till.. å en till... å en till... osv... hehe!
 Utanför baren så spelade bandet style ni vet, de som sjunger "dover och calais" och "fantasi" vi sjöng med till deras låtar och sen drog vi en donken, för min del blev det en hamburgare med pommes och dipp, soft!
sen var det hem och sova!

rixfm festival

Nu kommer det bilder från rix fm festival :)
Tycker de är as snygga, de är tagna av både mig och sofia.






Grym festival, de kommer till göteborg den 16 nu, om det är någon som är sugen på att dra dit!

Torsdag

hejsvej, har nu vaknat, käkat pankisar, duschat och nu tänkte jag lägga in bilder från gårdagens tripp i djurparken, riktigt härliga bilder, sofia lär bli en mästerfotograf, hihi!

denna bilden är så jävla perfekt, deras halsar/ansikten bildar ett hjärta :)

Jag var överlycklig när jag hade fått klappat fåren :)





Såhär rädda var vi i spök... någonting!



Nu hinner jag inte mer, ska på någon loppis och sedan direkt in till kalmar, men lägger in flera sedan antagligen!

Caio!

Planerna för imorgon

Planerna för imorgon:
först blir det upp och hoppa och käka en god frukost, sen dra till stranden och steka/bada i 2-3 timmar, hem och duscha, åka in till Kalmar och shoppa lite, sen kl sju är det dags för att sjunga på rix fm festival! Artisterna som uppträder är : E.M.D, Agnes, Erik Hassle, BWO, Anders Ferntte, Vevlet, Janet, Kim och Ramsells. Sen fanns det en krog i närheten, kanske att jag och anton kikar in den eftersom att det var 18 där, sen var det halva priset på alla drickor.



Nu kom sofia så hon lägger nog in lite bilder, sen ligger anton på min arm så det är skitsvårt att skriva, hehe :) men efter att hon har lagt in bilderna och skrivit klart osv så lägger jag också in bilderna från dagen, alla söta djuren :)

Dagen

Idag har vi varit på djurparken, vi började med att kolla på alla djuren, det var super mysigt :) och alla hade små ungar, apungarna var jätte söta! Så där spenderade vi mycket tid och tog kort. Sedan gick vi till vattenpalatset och badade, fast det var bara jag och Sofia som badade, vi var som små barn i poolerna :) Sen så gick vi till djuren igen sen åkte vi hem. väl hemma var maten klar, det var hemlagad pizza och vi var jätte hungriga. det var kanon gott verkligen och nu är vi proppmätta! Nu ligger jag och Anton och tittar på "leila på landet" det ser så himla gott ut när hon bakar sina cupcakes och alla smarriga tårtor :) Lägger in bilder från dagen senare när Sofia har lagt in de från sin system kamera.

Vi har jätte mycket blåbär hemma hos oss och mamma har köpt en sådan speciell plockare så man får jätte mycket blåbär skit snabbt, så ska nog baka blåbärsmuffins, gott va?

Onsdag

Hej troll.
Nu har vi precis käkat frukost här på öland och syskonen är och duschar så jag sitter här lite och bloggar! Vi ska till djurparken idag som sagt och kameran följer med som vanligt.
Några bilder som sofia tog igår som jag tycker är jätte fina, är dessa, vi hade verkligen en fin kväll igår :)


Ikväll ska vi ta bilder till min header tror jag också, hoppas jag blir bra på någon :) jag känner att jag bara måste ha en ny!

Minigolf

Hejsan, sitter nu och tittar på big brother och ögonen slås igen när som helst, ska bara göra en snabbis!
Vi åkte och körde lite minigolf förut, typiskt att jag skulle skryta hur duktig jag var ;) haha, jag kom sist! som alltid... ;) först kom Anton sen Kent sen sofy, sen drog vi ner till havet en stund och kikade lite medans sofia fotade lite, sedan blev det lite kvällsmat på ett gatukök i närheten, för syskonen blev det hamburgare och för mig blev det pommes, riktigt gott.
 


 
Blev inga bilder på sofia eftersom att hon är bakom kameran :)

Imorgon blir det djurparken, härligt!

Ny header

Sofia och jag har snackat lite om att ta bilder till min nya header, vilket är ett måste, jag har haft min länge nu och är trött, sen är alla mina bilder raderade eftersom att BÅDA datorerna har krashat hemma, typiskt! sen har ju hon en systemkamera också, så vi får hoppas att det blir något snyggt!!!


Tisdag

Morning! vaknade för två timmar sedan, vi har käkat pankisar till frukost och lite så, super gott var det!

Och veeet ni vem vi har som granne!? Världens bästa Allan Svensson, ni vet Gustav i SvenssonSvensson, så jävla grymt :D Han är klädd i ett par jobbar hängslebyxor och bar överkropp, (större bröst än mig!) hehe! Vi hade tänkt att ta lite smygkort på honom sedan, han i sin söta bringa!


Ikväll kanske det blir minigolf. gött! då ska jag dra fram min grymma golfsida som inte många har sett(inte jag heller, än!)
Sen imorgon blir det kanske djurparken, där inne finns även nöjespark och äventyrsbad :)
torsdag blir det förhoppningsvis så att vi drar in till Kalmar, shoppar på dagen och på kvällen rix fm festival, hade varit as gott, förra året på Nrj in the park hade man nästan ingen röst nästa dag, var så himla hes! haha, men tycker man har as go röst när den är hes.


5 Månader!

Idag är det fem underbara månader, tiden går snabbt älskling!!



Jag fick även en grym present, igår kunde varken jag eller han hålla oss längre, så jag fick den en timma innan dagen var inne, haha:) Anton ville att jag skulle bära något som han älskade, och något som jag mindre älskar, haha! så jag fick en berlock, och gissa vad det var för "figur" ? en fotboll, såklart ;) så nu betyder det att älskar fotboll, antar jag! Nööööjd anton??:D


over and out guys!

Öland!

Hejsvej!
Nu är vi framme, eller vi kom hit runt 4 men vi har bäddat, gått promenad, cyklat tandem, varit i affären osv. Nu sitter jag och anton och myser i soffan och tittar på "Lotta på Liseberg" mysigt :) de andra är ute och letar efter fladdermöss, meeeen vi hoppade den upplevelsen, hehe :)

Vädret här är as gott, en tjocktröja var inte behövligt som det var när vi åkte från kalla tjörn! Imorgon ska det tydligen bli runt 25 grader, så det blir linne och shorts till stranden, jag behöver verkligen färg :)


Syskonen möckborn


SO LONG!

Emrah

Skolans egna beatboxare!


Rebecca är inte färgglad!!

igår natt fick jag ett rush och röjde i mina gaderober, slängde en hel del, man tänker ju alltid "jag kommer säkert att använda den längre fram" du användt något en gång och aldrig mer, släng skiten, eller ställ undan de och gör plats för det nya snygga kläderna! Jag såg att jag bara har vita, svarta och gråa tröjor, cardigans osv... tråkigt? jag måååste köpa kläder med färg!


Min packning, har lite saker kvar bara men snart klar!
men som vanligt har man glömt något, återstår att se vad det blir denna gången.


1. Jeans
2. Bas linnen
3. Tshirtar
4. Shorta
5. underkläder&sockar
6.Sminkborttagning, dagkräm
7. Shampoo, Balsam and serum
8. Högtalare
9. Sladd till kamera, mobil osv.
10. Rakhyvel
11. Sjal
12. Skor: Ballerina, Tygskor&Gladiatorskor
13.Tandborse & Vanlig borste
14.Bikini + solbrillor

Thats it typ! 

Alla datorer är sönder!

Nu är båda våra datorer sönder, både den bärbara och den vanliga, men idag kom pappa hem med en ny! Igår jobbade jag, så som idag! Nu har jag packat klart och ska iväg till Anton ikväll och sova där, imorgon bär det ju av till öland!!!
Blir nog inte så mycket skrivande där, men när jag kommer hem, då jävlar :)

RSS 2.0