Kvällsdopp

Igår åkte vi ner till gunneby och tog oss ett kvällsdopp :)



Mysigt!

Snyggast !


såhär snygg är jag, osminkad med en jävla turban på huvudet :) Vänter på att skölja ur min hårinpakning, kunde inte hålla mig för att prova det ;) det luktar super gott :)
dagen lite: Vaknade hos anton, han kom hem hade varit hos tandläkaren, så han väckte mig typ 11-halv 12, vi gick upp och satte oss i skuggan på altanen och åt glass, mysigt, sen låg vi och kramades och tog farväl, den åkte jag hem när det stod med resväskorna vid dörren, så nu kommer jag inte se fam mööööckborn förens på... fredag eller torsdagkväll, underbart :) noot, haha!
nu är jag hemma, funderar på att få tag på jennifer och fråga om vi ska fixa hennes hår idag också, jag måste ju öva mig ;) vi ska först köra en avfärgning, sen en brun färg och sen på det ljusa slingor, så det blir inpackningar för henne med sedan, hoppas det blir bra nu bara :)

Härligt :)

Idag fick jag ett sms från Posten, så jag åkte ner till Gotteboa och hämtade ut mitt kära och riktigt efterlängtade kartong!

och det bästa är att det luktar ASSSSSA GOTT :)

INTAGNINGEN

FAN VAD GÖTT, JAG KOM IN PÅ FRISÖÖÖÖÖÖÖÖR :)


Söndag kväll

Jag åkte till Anton, vi hade det superduper mysigt!! Vi åkte först in till Kvantum och köpte oss två st ben and jerry glassar, super gott, sen åkte vi och satte oss vid tjörn bron och satt och myste :):) När vi var klara åkte vi hem, vilade lite typ , haha, sen drog vi ner till Almön och tog oss ett nattdopp vid 12, tog typ en 02 min för anton att komma i, jävla badkruka :) sen åkte vi hem och somnade <3


Han längtade verkligen efter den pussen :)

Söndag

väcktes runt 10 av kusin som ville att jag skulle förlja med till nya och bada, så familjen packade ihop sakerna och åkte dit, har varit där hela dagen nu, solat och badat, dock solade jag bara ryggen, har ingen färg i ansiktet alls ju :( det får det bli ändring på :) ska börja fixa mig nu, så ska jag vara med anton, inte träffat honom sedan i onsdags, katastrof :) haha.. Vi ska antingen på bio eller så blir det väl bara myskväll, han ska till stockholm i veckan så vi kommer inte ses på länge :P .... äre fest eller ?  ;) nejdå. hah.. nu svamlar jag, nu ska jag sminka mig lite granna, Pussis :)

Lördag kväll

Drog först till Pontan, där var det lite gott folk, de såg på king kong, jag slog mig ner lite emn efter en stund började jag och jennifer skriva sms och hon hade nyheter som hon var tvungen att berätta, så jag drog till henne, där var även stephanie, så vi satt på jennifers althan och käkade gurka och dipp, skit mysigt var det och vårat snack var underbart :) vid 2 hade vi pratat färdigt och vi åkte hem, när jag väl var hemma somnade jag på en gång :)

jennifer när vi var på låka i veckan (:

Lördag

Hej bloggen, jag är trött efter en lång arbetsdag, sen är jag grinig för att ingenting blir som jag vill, så nu är det lite bedtime, svejhej..

riktigt fint!

jag sitter här och läser runt lite på folks bloggar då jag fann denna, http://minneavtherese.blogg.se/ alla vet säkert om det som hände med 15 åriga therese, hennes bästa vänner har gjort en blogg om henne och deras minnen. Jag sitter verkligen här och håller tårarna inne, att allt kan bli så fel, man räknar väl aldrig med att det kan hända en självs bästa vän, det är bara alla andras, usch :(

naw :D

Hahha, sötnosar :)


:(

R.I.P Michael Jackson


Fredag

redan fredag!!! Jos kom in och väckte mig i morse och drog upp mig ur sängen, vi gjorde en sallad och drog sedan in till std för att shoppa lite, men vi hittade ingenting, drog sedan till sss för att bada och sola, blev bara solning i en timma typ, det blåste så mycket och johanna hade lite smått panik över vad hon skulle ha på sig, så vi drog in till torget igen och tittade, där inne mötte vi upp sandra, jos hittade en klänning, dock upptäckte hon att hon hade tappat bort sitt bankomat kort, så jag fick lägga ut så länge, blev genast hem och leta efter kortet men vi har inte hittat det än :(

FICK GYMNASIEINTAGNINGS BREVET IDAG OCKSÅ, ÄR NÅGON NYFIKEN HUR DET GICK FÖR MIG???

Fick mig ett ryck!

inatt kunde jag inte sova, så jag började städa gaderoben, det värsta stället av de alla, inte klädgaderoben utan den där som man har en MILJON grejer i, dock har jag väldigt speciella saker där som 35 st katonger av olika slag, har alltid sparat mina smink katonger som varan ligger i, jag är helt störd! nu är det slängda i alla fall, dags att andas ut.

oj vad jag har spenderat pengar, här är sakerna :
2 parfymer från lacoste
1 parfym från biotherm
1 serie från clinique
1 christina aguilera parfym
3 foundation från estee lauder
2 från clinique
4 prover från biotherms foundation
2 prover från lancomes foundation
5 krämer från clinique
1 rouge från lancome
1 puder från lancome
2 puder från estee lauder
1 läppglans från lancome
1 mascara från HR
1 mascara från clinique
1 puderfoundation från mac
1 solpuder från mac

jaa, nu fattar jag ju nästan var min lön tog vägen förra året, känner mig bortskämd när jag skriver allt detta MEN jag har tjänat ihop mina pengar själv för att köpa mig det, sådeså :)
(vissa saker har jag fått med på köpet)

Primer

PRIMER

Primer är den senaste stjärnan på skönhetshimlen. Ett extra undergörande steg mellan fuktighetscreme och foundation.
En primer grundar, jämnar ut, slätar till, döljer rodnader och stora porer. Dessutom skyddar den huden mot yttre påverkan.


Primer ersätter inte foundation, utan jämnar snarare ut och förbereder vägen för den. Den gör också att din makeup håller sig fräsch längre!


Appliceringstips: Ett vanligt fel är att man applicerar för mycket primer. Då får man motsatt resultat. Applicera på t-zonen för att få en mattande effekt och sedan efter behov i resterande delar av ansiktet för att jämna ut. 


Produkttips: Yves Saint Lauren Touch Matte, Clarins Instant Smooth Perfecting Touch, Lumene Beauty Base 


lumene_beauty_base_primer

är sugen på en primer asså, men vet inte vilket märke jag ska köra på, smashbox har jag hört har grymma, men den kostar typ 440 spänn vilket jag inte är sugen på, sen vet jag att estee lauder gör en bra, jag får läsa runt lite och se om det är någon jag hittar :)

äntligen!

Nu har jag Äntligen beställt det, shampoo, balsam och hårinpakning från kpak, nu jävlar ska jag ha fint hår :)


Nytt



berlocker

köpte dessa två:
Denna fick jag bara, har alltid velat ha den, hah :) skorpion såklart


och denna fick jag utan familjen när jag gick ur 9an, super söt :)

Torsdag

åkte till Anton vid 10 igår, väl där tittade jag han och robban på fotboll, men jag kom typ när det var 20 min kvar, de hade ätit upp all gotta också för att de visste att jag skulle komma :( grisar! Sen stack robin, vi skulle sätt på BB men vi gick och la oss istället, vaknade runt 12 eller vad den nu var, åkte hem eftersom att ant var på jobb. Gick och la mig direkt när jag kom hem, kände mig inte ok, kändes typ som att jag hade feber :s sen kom dady and mamy hem, vi åkte in till std för att handla lite linnen, byta ut min berlock och handla mat, fick köpt mig 2 berlocker, två linnen och ett par shorts. bilder kommer strax :)

Tisdag kväll/Onsdag

Tisdag kväll Drog till Anton runt halv 9, eller något, drog sedan till time och köpte godis och hyrde film till sofia och sofia. Svindyrt med lösgodis på tappen, köpte ganska lite för typ 40 spänn :P  kanske inte är mkt så men med det lilla var det jätte mkt! haha
sen åkte jag hem till möckborn, såg fotboll, sverige - ? haha! svergie vann i alla fall, sen gick vi och la oss, härligt :)

Råkade ta en bild inne på time när jag snackade i telefon med anton, men den blev ganska cool såg jag sen ;)


Onsdag Vaknade hos anton, han kom precis hem från jobbet när jag vaknae, runt 12 kanske? kommer inte ihåg :P seen la vi oss ute och solade, men jag fick typ panik eftersom att det var så jäääävla varmt :P men nu ska vi inte klaga, en söt bild på jennifers bränna ;) ;

stackaren, fick ett sms från henne i morse "jag ligger i min säng med isbitar under mig" haha, då fattar man att det där gör ont :( ;)

Åkte sedan till mormor, skulle hjälpa henne med hennes nya mobil, gissa om jag blev avis, den var ju skit snygg :( skulle lägga över bilder från den förra mobilen till den nya, när vi väl hade gjort det drog vi till larsgörans och käkade glass, där var mor och far också :)

8,1 megapixel, inte illa :)

Ojojoj

dålig jag är på att blogga, funderar på att lägga ner den !:P
I söndags jobbade jag först på morgonen slutade sedan vid 4a, drog till anton och myste!
Måndag vaknade hos anton, myste på stutsmattan på morgonen med päronsplit, svin nice :) sen kom pappa vid halv 3 och hämtade mig, vi åkte till vårdcentralern, väl där satt  vi och väntade i 2½ timmar innan det var våran tur, jag dooog typ :O sedan fick jag gå in, snackade med en doktor lite som sa att jag var lite sjuk :( men fick gå till apotket och fixa tabletter, så om 5 dagar är det over :)
Tisdag Vaknade av att jennifer hade skickat sms, vi bestämde oss för att dra ner till låka, fick med oss grabbarna också, jag har bränt mig på kinderna och jennifer över hela rygggen och bena, haha! nice work ;)

Midsommar/lördag

Hejsvej,
Min midsomamr spenderades hemma, björn skrev 5 min före bussen gick till rönnäng att jag skulle med dit och att jag skulle skynda mig, haha nja det var ju inte ens värt ett försök :) Stannade hemma, som tur var så hade vi folk hemma, vi var en 12 personer, björn satt bakom gitarren och rolle bakom synten, jävlar vad gott det var, sommarkänsla till max! :) Gick och la mig senare vid typ 12 så att jag skulle få 7 timmars sömn, minst!

Idag, dagen har varit oändligt låång, jobbade först till tre, men det var lite folk och inga varor hade kommit så det var bara till att fronta vilket man gjorde klart ganska snabbt. När jag vääääl slutade åkte jag till anton en sväng. Är här nu med, men ska snart hem till Anki och Rolle för att käka grillat, ska bli mumsigt:)

Miniformat!

eftersom att vi ska få lite midsommarstämmning har mamma fixat och tricksat, som vanligt, vad blev det idag? En midsommarstång i miniformat xD sött faktiskt!
 


Midsommar!

Good morning sunshine!
Blev väckt av tuppen i morse, mor kom in med godsaker, titta här;

så det har jag smaskat i mig hela morgonen, gott!
Kom nyss ut ur duschen och mobilen laggar typ av alla sms, alla har panik över dagen, vad händer??? vi skulle egentligen vara hos Kicki, men så sket det sig och nu är vi ute i sista sekunden, ännu en gång och är helt vilsna, inte bra detta! Jag kan dock inte köra hårt idag, ska upp kl 8 imorgon och jobba, ses vi på ica? haha! kl 3 ska vi ha lite gäster här, så det blir att käka med dom och så, men måste fortfarande ha ett ställe att vara påååå!!!

När jag väl håller på!

När jag väl håller på kan jag slänga in solskydd för håret;
 

1. Doftar ljuvligt

Redken color extended sun
Sparkling shield, 360 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Sprayen doftar ljuvligt och gör både det torra och det blöta håret superlent. Hårstråna känns lite grövre, men annars är effekten i det närmaste osynlig. Helt klart bäst i test!

Betyg: RRRRR


 

2. Känns lite fet

Paul Mitchell Color
Protect locking spray, 211 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd för färgat hår.
SÅ TYCKTE VI: Det blöta håret blir mjukt och glansigt utan att kännas tungt eller fett. Torrt hår, däremot, kan kännas lite fett mot dagens slut. I övrigt luktar sprayen fräscht och natuligt.

Betyg: RRR

 

3. Ger stadga.

L'Oréal professionel
Solar sublime, 160 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Det torra håret blir glansigt, men till skillnad mot vanlig balsamspray får stråna mer stadga och struktur. Har du självfall förstärks det. Lätt att skölja ur och stort plus för härligt citrusdoft.

Betyg: RRR

 

4. Doftar länge

Wella
System professional Anti-ray lotion, 189 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med solskyddsfaktor 15.
SÅ TYCKTE VI: Sprayen luktar verkligen supergott och är lätt att applicera. Det torra håret blir strävare och klibbar lätt ihop lite, passar därför bättre för blött hår. Inget för doftkänsliga, eftersom doften sitter länge.

Betyg: RRR

 

5. Toppen för färgat.

Goldwell
Dualsenses Sun reflects, 165 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Den fräscha doften håller sig flera timmar och gör håret mjukt och lent. Det blöta håret blir lättare att reda ut. Det torra håret känns mjukare, lenare och lite glansigare. Toppen för färgat hår!

Betyg: RRRR

 

6. Passar alla hårtyper.

Kms
Sol all day defense, 230 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Sprayen luktar citrusgodis och gör det torra håret tjockare. Också i blött hår fungerar den väl, även om den inte gör så mycket väsen av sig. Plus för att den passar alla hårtyper och den härliga doften, minus för att sprayen känns odryg.

Betyg: RRRR

 

7. Skyddar perfekt.

Schwarzkopf
Blonde me shine spray, 170 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd för blont hår.
SÅ TYCKTE VI: Det torra håret blir glansigt och lent, finare än det var innan! Håret glänser och känns både friskt och skyddat i solen, men tyvärr också lite fett. I blött hår fungerar den också utmärkt.

Betyg: RRRR

 

8. Osynligt i håret.

Kérastase soleil
Micro-voile protecteur, 239 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd för färgat hår.
SÅ TYCKTE VI: Doften är behaglig och fräsch. Det blöta håret blir lite strävt och trassligt, men i torrt hår är effekten mer naturlig och glansig. Trots att sprayen är dryg, känns den ändå lite för dyr.

Betyg: RRRR

 

9. Dyr men dryg.

Pureology
Essential repair Colour max, 365 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Luktar fräscht oc naturligt, men känns osynligt i både torrt och blött hår. Vill man ha mer stadga är den här sprayen inget vidare, vill du ha solskydd som inte känns är den ett riktigt fynd. Plus för att den är miljövänlig, minus för det höra priset.

 

Blanda ditt eget solskydd för håret!

DU BEHÖVER:
2 msk solcreme, ju högre faktor desto bättre
1 kopp vatten
1 tom pumpsprayflaska

GÖR SÅ HÄR:
Blanda solcremen med vattnet och rör om ordentligt. Häll sedan blandningen i pumpsprayflaska och spruta över blött, nytvättat hår. För extra skydd, bär med dig flaskan i väskan och spraya håret några gånger om dagen.


Mot skadat hår!

Lycko.se är en kanonsida som säljer frisör hårvådsprodukter för ett billigare pris, här är lite saker jag funderar starkt på att beställa!

Shampoo och balsam

Joico K-Pak Shampoo
Upplev det ultimata inom återuppbyggnad.
Joico K-Pak Shampoo passar alla typer av
skadade hår. K-Pak Shampoo förstärker
hårets elasticitet, styrka och glans. Rengör
håret skonsamt och kan användas dagligen.
K-Pak Shampoo återställer hårets ursprungliga
styrka och kondition. Färgskyddande.

Användning:
Applicera en liten mängd i vått hår. Skölj och
upprepa om nödvändigt.

Tips:
Använd tillsammans med K-Pak Conditioner och
Reconstructor för bästa resultat.

Joico K-Pak Conditioner
K-Pak Conditioner är en fuktrik conditioner för
dagligt bruk som återuppbygger håret. K-Pak
Conditioner passar alla typer av skadade hår.
Förstärker hårets elasticitet, styrka och glans.
Reder ut och skyddar håret mot framtida
skador.

Användning:
Applicera en liten mängd K-Pak Conditioner i fuktigt
hår efter shamponeringen. Låt verka 1 minut.
Kamma igenom och skölj.

Tips:
Använd tillsammans med K-Pak Shampoo för
bästa resultat

Pris: 298 kr

Inpackning

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor
Det bästa valet inom äkta håruppbyggnad.
Förstärker hårets elasticitet, styrka och glans.
Återupprättar hårets ursprungliga styrka och
kondition.

Användning:
K-Pak Deep Penetrating Reconstructor kan användas
1-2 ggr i veckan beroende på hur skadat håret är.
Applicera K-Pak Deep Penetrating Reconstructor i
handdukstorkat hår. Låt verka 5 minuter.
Skölj.

Tips:
Använd tillsammans med K-Pak Shampoo och
variera med K-Pak Conditioner.

Pris: 240 kr

Hår serum


Loreal Absolut repair Leave-in serum
Serum för mycket skadade toppar.
Jämnar ut och motverkar kluvna
toppar för ett slätt och jämnt resultat.
Håret känns sammetslent,
utan att bli fett.

Användning:
applicera en liten mängd av
produkten över fuktigt hår.
Fördela jämnt på längder
och toppar.
Styla sedan håret.
Ska ej sköljas ur.

Pris: 159 kr



Joico K-Pak Portect & Shine Serum
Ett lättviktigt glansserum som skyddar och
polerar samt ger näring och fukt. Skyddar
mot skador.

Användning:
Ta 1-3 droppar i handen. Fördela i fuktigt hår innan
du fönar eller stylar. Tillsätt mer i torrt hår för att
tämja friss samt ge intensivare glans.

Tips:
Använd tillsammans med övriga K-Pak produkter för
bästa resultat.

Pris: 259 kr

Jag hade tänk att köpa allt förutom den sista,  jag gör allt för att få fint hår nu asså :):)

Onsdag/Torsdag

Vaknade hos Anton, han kom senare hem typ en timma efter att jag vaknat och hade klarat halkan, gött :) helt ärligt vet jag inte vad vi gjorde, eller jo! Senare på kvällen drog vi upp till myggenäs skola och spelade fotboll, jag ägde! men sen stukade jag foten och fick syn på en linbana :D jag åkte typ den 20 gr, sen drog vi hem och tittade på big brother, gick sedan och la oss och sooooov, nästa dag, idag så... har jag spelat massvis av sims, men det har typ laggat hela tiden så jag gav upp, myste med anton istället. Jag åkte hem senare vid.. ja typ 6 eller något, har bara mys lite och så, är trött och jag måste vila upp mig för imorgon, hih! Imorgon är det ju Midsommarafton!
Midsommar förra året hos mig :)

Mera avslutning

Min avslutningskväll var inte som planerad, men den var okej! När vi väl satt på Johans altan alla och glassade, och jag kommit på min andra cider gav jag upp, jag orkade inte dricka mer, kände att jag fick köra nyktert istället! senare gick vi ner till almön för att kika, där var gott folk, men senare vid 12 drog jag kicki och oskar, jag var superduper trött och de andra vetefan, hah! jag åkte hem till anton, gick och la mig på en gång! Anton skulle köra halkan nästa dag så han somnade också, hih :)

här kommer lite bilder under dagen :)










När jag väl kommit hem blev det mera kort :)



avslutning!

Nu är det avklarat, nu har jag gått mina hela tre år i häggvall och ska nu vidare, känns overkligen jag är ju så liten!:P

Vi hoppar över min morgon, när jag väl var i skolan försenad och grejer så började framträdanden, spelade in några så kanske lägger upp de sen, ni var så duktiga :) Sen var det dags för betyg och grejer, var inte nervös alls, ville bara ta grejerna och springa ut ifrån skolan, kändes så skönt när man väl kom ut! Där stod våran  Limosin som väntade på Mig, Pontan Björn Ludvig och Philip, vi åkte runt en sväng, drack "skumpa" dunkade hög musik och käkade jordgubbar, inte varje dag man har sådan lyx :) väl hemma käkade vi lite glass med mera jordgubbar, mys :)

Väder

Vädret imorgon kl 2!

Vädret imorgon kl 8!

Visst ser det ganska bra ut trots allt?

Ny!

Fick köpt miog en jacka inne i std, tyvärr hittade jag ingenting annat som jag kunde ha på mig :(

från JC, 399 spänn :)

Bäst!




Mårten efter flomeride, haha!

Jag och kusin med hennes vinster



Nu är det dags att rotera huvudet, haha!
det ser ut som att johanna springer svin snabbt xD

min pung!

Min lilla Pellepung låg i min säng när jag kom hem idag, han brukar aldrig göra det, nu ligger han och nanar så gott :)
En osminkad rebeccajos och en trött pellepung :)

Måndag

Vaknade runt halv 10, då hade redan anton åkt till jobbet :( ialla fall, tog mig en dusch och åt frukost, åkte sedan ner tilll skäret där resten av klassen var, vi myste och snackade, sen skulle vi alla skriva lappar om vanrandra, tog ju 20 år! Sen åkte alla hem, haha! Jag väntar nu på att kicki ska ringa, vi ska in till std, vi kom på att vi inte hade den blekaste vad vi skulle ha på oss imorgon på kvällen ! Så det måste ju fixas :)

Söndag/Liseberg

Min söndag spenderades ännu en gång inne på Liseberg, med idag med annat folk, Ante Jos och Lillkusin Fanny, nice! vi vandrade runt är inne och åkte massvis avgrejor, spelade och vet ni? Ante vann stjärnvinst i Marabou choklad :D haha! I slutet så gick vi upp fö att se Panda bion, och där uppe fanns en Ben and Jerry bar :O gryyymt! vi köpte oss kulor som vi satt och smaska på, jag var redan så mätt så för min del blev det bara en kula mlev i denna smaken;

"Kolaglass laddad rejäla bitar av chokladdoppad kola och virvlar av krämig kolasås" 
Min nya favorit :D
Senare var det dags att åka hem, vi hämtade även upp Anton på vägen, väl hemma la sig alla på en gång typ, och somnade superskönt :)

Lördag

vaknade hos antonio på morgonen, min klocka ringde 07.40 och det var bara att traska upp, käkade och sminkade mig, sen la jag mig lite också, haha var så trött :) Åkte sedan iväg till jobbet, var där 08.45 och började jobba, haha! Slutade runt 11 sedan, drog hem, käkade och myste lite, vid 4 ringde Emelie som var så bakis att hon inte kunde jobba, så jag fick rycka in istället, slutade sedan vid kvart över 8, drog hem och fixade mig, sen stod alla moppepojkar utanför mitt hus, jag hoppade på och så drog vi till Nellie, var där hela kvällen, dansa snacka och skratta, go kväll :) Bilder kommer om jag får av Nellie (:

snyggt!


ursnygga klänningar!

Fredag

Åkte till skolan på morgonen, hade inga lektionerm, lämnade bara in nyklarna och lite så, min nyckelknippa är jätte tom nu :( sen var det volleyboll match mot lärarna, vi förlorade :( haha, men det var roligt ;) Sen drog jag hem till anton, vi myste lite, sen drog vi till hk och hyrde film, när vi väl tittade somnade vi, så bra var den :) vi gick sedan upp och skulle sova men vi var inte trätta, så vi tog oss en promenad i ösregnet, redigt torra var vi sedan :) haha! sen gosade vi ner oss i sängen och somnade :)


Torsdag

Vi var lediga, så jag och Anton drog in till stan på morgonen, han köpte ett par solbrillor och jag fixade 4 st clips till löshåret, sen gick vi runt och kika och fika :) Märkte att jag hade mkt bråttom, hade en timma på mig att sy löshår, locka det sminka mig och fixa, så allt blev ganska dåligt, vi han inte fixa löshåret klart så det blev inte som jag tänkt mig, blev ganska konstigt! haha, men men, sen åkte vi till skolan och tittade på framträdanden, nice work! Sen åkte vi vidare till mifddagen som hölls på harrys i std, där fick vi god mat och underbar underhållning, kvällen slutade med att alla 9or stod på golvet, dansandes och sjungades till sköna låtar alla kunde, kunde inte blivit bättre! eller jo, om alla varit dragna ;) Bilder kommer om jag får tag i de :)
Bild från Ninas blogg på mig och kicki :)

Onsdag Liseberg

Vaknade hos anton på morgonen, bussen till Liseberg gick inte för än kl 12 så jag coh kicki solade innan, jag blev röd, hehe inte kul! i alla fall, sen bärde det av till Liseberg, det regnade nästan ingenting, duggade då och då, ibland kom till och med solen :) Vi åkte hela dagen och hade roligt, vi var 12 st i ett gäng som höll ihop hela dagen, inte dåligt :) Sen på kvällen var det dags att åka hem, min säng snurrade runt och gungade när jag kom hem, lite åksjuk var jag också! haha
Bilder från spegelhuset:




Bästa bilden, jag och sofia i balder, vi skulle vara siamesiska tvillingar xD


The bear :D


NI MÅSTE SE!!

asså denna filmen är ett MÅSTEEE!!!
http://www.videomix.se/Pages/Produkt.aspx?faktanr=73504

helt sjukt bra är den!


snabbis igen!

Jag är dålig på att skriva känner jag, imorgon ska jag ta itur med mitt bloggande och skriva om dagarna som varit, igår var det middag, skit kul! Nu är jag hos anton, vi har varit på HK och kirrat film och candy, nu ska vi mysa, pussis :)

snabbt!

Gör en kort snabbis, sitter nu och sminkar mig och om en halvtimma typ ska jag ner till bussen, ska till stan med Anton, han ska ha skor, jag clips till löshår och så ska jag se om jag hittar något att ha på kvällen på avslutningen! :) tjing!


SKOLDAGAR KVAR! ...

SKOLDAGAR KVAR!
v22
Onsdag: Johannas student
Torsdag: Skola
Fredag: Idrottsdag
Lör-Sön: Helg
!
v23
Måndag: Skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola (jag och anton 3 månader)
Torsdag: Skola
Fredag: Antons student
Lör-Sön: Helg!
v24
Måndag: Skola/Temadag
Tisdag: Skola
Onsdag: Liseberg med 9orna
Torsdag: Komplediga, Middag med 9orna
Fredag: Skola, städa ur skåpen, lämna in böcker och nycklen
Lör-Sön: Helg!
v25
Måndag: KFdagen
Tisdag: SKOLAVSLUTNING!!!

INTE MÅNGA DAGAR KVAR NU :)

Jag ska köpa!

Okej, direkt när jag kommer hem nu ska jag beställa denna från internet, snygg!
HEIDI KLUM SAYS FUCK OFF

Den till stranden tillsammans med ett par snygga slitna jeans shorts, ett par snygga brillor och en slarvig toffs, nice!

Tisdag

Först var det skolan som gällde, efter det åkte jag hem till ant, hela familjen är typ sjuk, inte roligt, men jag har klarat mig än så länge ! Jag somnade i soffan direkt när jag kom, låg väl där typ en timma eller två, sen drog anton på match och jag och iaa satte igång sims 3. dock så typ var vi helt värdelösa fast i detta fallet skyller vi på spelet :) Imorgon är det Liseberg med 9orna som gäller, dock ska det typ regna, men det finns inget dåligt väder bara dåliga klääääder!

Ska sova hos anton inatt, på morgonen ska jag och kicki sola med tanke på att vi inte börjar för än kl typ.. 12? Jag behöver ingen sovmorgon heller eftersom att jag inte kan sova länge på morgonarna ändå, tyvärr! Sen blir det Liseberg som sagt vi kommer typ hem sent, vid 11 någonting så är vi lediga på torsdag, redigt nice :)

Jag och sofia var nere på almölivs förut och skulle köpa lite gotta och cola till ant, vi köpte den nya chokladen som har kommit, marabou sommar heter den, den var faktiskt sommrig, det var choklad med jordgubbar i, smaskens!

KISS!

Gottmos!

Anton åkte nyss, han skulle till hans dady i stenungsund. Innan han åkte tittade vi på resor utomlands, jag får nog inte ens åka men hade varit fruktansvärt gott ;) Sen Är det ju skit billigt till turkiet, kostar typ 10.000, dvs 5.000 var, jobbar man en sommar är det pengar man skrapar ihop lätt !:)  vi vet till och med vilket hotell !:D hade varit super mysigt att sola och bada, jag är sjukt sugen på det asså!  vaaarför är jag inte äldre :(


Måndag

Vilken plåga det var att gå upp i morse, var jätte trött och ville bara sova liiiiiite jätte mycket till! men nu är i alla fall skoldagen över! Började med film i aulan med alla 9or, vet inte var den hette, var inte överdrivet bra :P haha! Sen var det snack om filmen och allt sådant, mat och vanliga lektioner resten av dagen..
Kommit hem nu och väntar på att Kicki ska ringa, vi ska sola på gymmet hade vi tänkt, ska bli nice :) sen kommer antonfjanton hiiit:D
Johanna hos är i Norge med Karin, hoppas du har det bra (:

Min helg!

tänkte skriva lite kort om helgen eftersom att jag inte orkade igår :)
Fredag; student som sagt, lägger in lite bilder nu så får ni se ;)




Lördag, åkte först in till Jysk och köpte en ny data stol, den andra hade inget ryggstöd, haha!  Sen köpte vi en studentpresent till antonio också :) Åkte sedan hem till honom och han blev mkt nöjd över det snygga armbandet :D Vi myste hela dagen, kikade film och lite så, chillade :)
Söndag, Myste hela dagen, fram till 3 då anton åkte på match, jag somnade snabbt i sängen och sov till kl 7 då han kom hem och väckte mig, vi la oss i soffan och lite senare kom caroline och jerry på besök, dom stannade någon timma och efter att dom hade gått åkte jag också hem :)
så, det var min helg kort och gott!

trött

usch jag orkar egentligen inte blogga, ska nog göra mig en kopp the eller oboy och krypa ner i min varma säng, eller krypa ner med mamma i soffan och kramas lite. Nu vill jag ha sommarlov!


Nya.. haha!

Bilden är inte snyggast, men poängen var att ni skulle se mina brillor :)
dock ser jag nu att dom inte ser så snygga ut på bilden heller ^^
men trust me! det är dom ;)

Lördag, 6/6

idag är det sveriges nationaldag! haha, vad säger man? Grattis? hehe!

Vaknade för någon timma sedan, sitter nu och bläddrar i Kickis, good stuf! Vet inga planer för idag än, men det löser sig? Hoppas ant vaknar snart så kanske jag kan åka till honom och chilla lite :) Han lär nog vara bakis dock, men det skiter jag i jag ska hoppa i hans säng som en galning i alla fall :) för att idaaag, är jag på bra humör!


Fredag/Student

Vaknade först halv 6, anton skulle stiga upp. Jag somnade vidare sen och vaknade runt 9 och steg upp, iaa anna och kent var redan uppe, vi fixade och grejade till hans "middag". Sen hoppade jag in i duschen, sminkade mig och plattade håret, vi åkte senare in till kungälv för att se på studenten :) fler bilder kommer sedan när jag fått av iaa, lägger upp dom få jag har, dock mobilbilder så det är kassa kort:(  ialla fall, när väl allt var klart där åkte vi hem och käkade god mat och tårta, ser ni att det är en studentmössa? :) haha! Grattis babe :)
Antons plakat ;)


finaste!

Som sagt fick jag 3 stycken rosor av anton i onsdags på våran 3 månadersdag

Egentligen är dom mörkröda, men det är super fina <3

Inköp!

Nice, hittade det mesta av allt jag ville ha! skor var en enkel match att hitta, första affären, första skorna jag tar köper jag, det är fan flyt! Sen fick jag köp mig lite smink, lägger in bilder på mitt köp!
M.a.c studiofix foundation puder                                        


Mac, bronzing powder

<-- min är flytande, concealer
Mascara :)

och ett par solbrillor, lägger in en bild på dom senare :)

Ballt!

DETTA ÄR MITT 200:ADE INLÄGG;) HAHA!
Mitt snygga nya nagelack!

Visst matchar jag till min rosa tröja ?

Torsdag

Kommit hem från skolan nu, ska in till stan senare idag och shoppa lite med madre, ska köpa en foundation, solpuder, kanske mascara och vanligt puder, kika på jeans och sen ska jag handla ett par skor! Härligt :) Hade sovmorgon i morse också, det var as nice! men ville bara ligga kvar när klockan ringde! Anton låg dock as roligt, han hade typ kurat ihop sig till en liten boll och så hade han kudden över ansiktet, vill inte veta vad han drömmde :)
Ser man något? haha!


Onsdag

Först var det skolan på maten åkte jag och kicki till robbans och delade på en kebab-tallrik svin gött!  sen åkte jag till anton en sväng, fixade löshår av iaa och sen åkte jag hem och fixade mig lite, dog upp till sandra som hade stundentmiddag, trevligt :) Där fanns även annie och balonger som man gör typ figurer av, vi var fruktnsvärt kreativa och gjorde oss några gubbar ;)


Talanger, inte sant?

Sen åkte vi hem, jag bytte om och drog sedan till anton, han hade världens finaste överaskning till mig, vi gick ner till källaren, där var det uppdukat med glass, jordgubbar och andra läckerheter, och på bordet stod även massa tända ljus och tre stycken stora rosor som menas 3 månader <3 Vi myste och åt av de goda jordgubbarna, senare la vi oss i soffan och myste, men som vanligt slocknar jag! haha, jag var nog inte lika romantisk ;) Sen gick vi och la oss, mysigaste dagen på länge!

Lite bilder

Lite bilder från igår, de är dock dåliga men men!  :)




the new..

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Rap das armas!!

Jag sitter typ och dansar och bara längtar tills skolavsluntingen, blire fest eller ?!

Tisdag

Vilken meningslös skoldag! man känner verkligen att det börjar bli sommarlov, på lektionerna ger lärarna ut korsord och det finns verkligen ingenting annat att göra för att allt annat är redan GJORT! så himla skönt är det, men ändå meningslöst, sudda böcker tröttnar man på snabbt :) Sen var våran hemkunskap inställd, så jag och kicki sket i sv/eng så vi slutade 11.45, redigt gött! Jag drog hem till anton som dock inte hade hunnit komma hem, de va i std och köpte en slips till hans bal idag. När dom väl kom gick vi in och var helt cpiga som vanligt, sen var han tvungen att fixa sig, så stilig blev han i kostym och grejer! :) Jag for hem och nu är jag här och dunkar sommarmusik på högsta volym!!!!

Måndag

Först var det skolan, efter skolan åkte jag till anton, vi käkade först pizza och sedan gick vi ner till almölivs och köpte lite candy, chips och cola, sen drog vi upop igen och solade, fast det blev så varmt så jag sofia och anton åkte ner till hamnen och badade, eller ja anton vågade inte ;) haha! Det var as gott och vi låg i ett bra tag,  anton tog lite bilder så jag antar att jag lägger upp en del sen :) Sen gick vi hem och duschade, myste ner oss i soffan med ett stort täcke med gotta i knät och sunesjul på tv, och jag somnade, på två sekunder! haha typiskt mig :) men de var gott!

RSS 2.0