Go kväll!

Josefssonarna bestämde sig för att åka in till skärhamn och ta sig en glass och sitta vid havet, mysigt :)


Hästdag!

Bilder sedan Idrottsdagen, gottmos :)


Morsdag

Idag är det ju alla mammorsdag, min mamma fick en klocka av mig och jos, men jag gav henne en present till bara från mig :)

Det står;
"Du är där när jag behöver dig, du glömmer dina egna bekymmer. Du är min tillflykt och klippa, med dig känner jag mig trygg. Kanske borde jag berätta för dig oftare hur mycket jag uppskattar dig, men du är den jag älskar. Du är ljuset i mit liv."

Söndag/Årets första dopp!

Typiskt att det är söndag, vill ju ha mera helg och mera vila! Det blev inget jobbande idag, åkte istället ner till skäret med mammmut och papput, där var Pontis och ricky redo med vattenskoten att åka ut, jag skulle också med men det fick stopp mitt ute på havet så det sket sig:( ;) Vi gick upp och käkade hos farmor och farfar också, grillat med färskpotatis, efterätt var jordbubbstårta, mumsigt! Sen blev jag på dåligt humör så jag bad pappa köra hem mig, så nu sitter jag här och ska nog ut och sola mera! Just det ja, årets första dopp blev idag också trots att jag sa att jag inte skulle bada :) Hur blir då kvällen? jag har zero planer!  :)

Mina brister..

Höhö, alla är ju dåliga på något och jag har precis bevisat min svaga sida, kubb! Jag, Jos, Mamma, Pappa och Morbror spelade kubb förut, vi förlorade hela tiden, haha jävla skit spel ;) Nu ska jag öva hela jävla natten, naat ;)

Lördag

Hej solsken!
Hur gott väder som helst ute idag verkligen och jag njuter av varje minut! Klockan ringde vid 8 så det var bara att gå upp, käkade en go frukost och fixade mig undertiden, sån åkte jag ner och jobbade till klockan 1, ska jobba imorgon med, gott med pengar :) Nu sen jag har kommit hem har jag och mamma legat och stekt hela dagen, lite färg har jag väl fått med den släpper väl lika snabbt, dock låg jag med armana mot magen så jag har en liten rand där, så jag är brun på mitten av magen men inte på sidorna, inte lika snyggt faktiskt! Kvällen ska bli super lugn, ska bara vara hemma och kika tv och så, ska ju upp tidigt imorgon plus att man orkar inget efter att ha jobbat och varit uppe länge, sen blir man typ helt slut efter å ha solat :) Imorgon ska jag vara med min antonio, om han kommer efter jobbet runt 1, så ska vi väl sola har jag bestämt :) sen ska vi dra ner och köpa jordgubbar och kanske smälta lita choklad så kan man doppa lite gott, underbart!

Haha, jag dör!

Vi hade precis satt oss i uterummet och började käka så ringer det, så svarar johanna så kommer hon tillbaka med världens smile och ba "hihi, beccis det är telefon till dig" så drar jag på skoj ba " höhö är det klockgunnar eller?" Jag svarar i telefon och ba:
- Aa, det är rebecca!
- De e gunnar, gattis på namsdagen!
- Haha, men jag har ju inte namnsdag idag!
- Nej, den 17 maj!
- Ja, jag trodde ju att du skulle ringa då!
- ja glöm de :(

Jaaa, han hade inte glömt mig!!

Fredag

Gött med fredag :D Ligger ute och steker i solen, dock blir resultatet rött, jag vill ju ha brun! Idag har jag och kicki ridit, dagen började med att jag vaknade upp brevid antonfjanton, vi drog oss lite sen åkte han hem och jag till stallet, det var skit gött att rida verkligen, det var as varmt, vi red bara i linne i slutet, måste göras om :) vi tog kort och lite så som jag lägger in sen, tjingtjong!


Antons present

Anton har ju fyllt år och till han har jag köpt en liten kudde, och på den är det en bild på han och mig så står det "Rebecca hjärta Anton" som jag beställt genom http://www.extrafilm.se/ sen fick han en film, sunes jul ;) Vi pratade om den här om dagen och då nämde han att han ville se den, så jag köpte en sådan dvd till han, så fick han en stor chokladkaka också och massavis av pussar :D lägger in bilder på kudden senare ;) 

Min nya..

Min nya ring och mina nya örhängen  som jag fick från mormor som är från Pandora :)

Torsdag

Heej snygging!
Nu har jag precis slagit in Antons presenter och mammas morsdagpresent :) Jag är inte direkt duktig, men det är innehållet som är poängen :) idag har jag mormor morbror och johan varit i ullared :) Anledningen till att vi åkte dit var att vi skulle byta min ring som jag fick av mormor i avslutningspresent, den passade inte så vi fick åka in och byta, så svängde vi in och kikade å KG;s också, men jag hittade inget, letade inte heller, köpte bara 3 nagellack, godis och tuggumin, mums :) haha!

Lägger in bilder sedan på antons present och på min nya ring :D åååh i love it!:)

Student!

Idag tar Johanna studenten och hon är överlycklig, ååh vad jag längtar tills jag gör det! jag ska hjälpa mamma med dukning osv nu, sen sminka mig och sen dra vi in till stan för att se de springa ut, jippi! :)

Johannas Plakat, gulligt va ?

ridning!

En frågade vad jag skulle göra på idrottsdagen genom en komentar och jag ska rida med min lilla kickilina :D jag har faktiskti ridit jätte mycket, sedan jag var liten har jag ridit massa år :) nu har jag dock inte ens suttit på en häst på 1-1½ år! :(
Här är en dag för några årsedan när jag och kicki red ut :):)


Tisdag

Först var det skolan, sista lektionen var det hemkunskap, jag och kicki gjorde krämbullar :) Gött, nu hade jag tänkt att sova lite, är dööö trött!  sätta på någon go film eller något, imorgon ska jag inte till skolan, johanna tar ju studenten, härligt:D längtar tills att jag också ska göra det, lär ju typ vara den lyckligaste i ens liv :)


50 first dates!


skoldagar

SKOLDAGAR KVAR!
v22
Onsdag: Johannas student
Torsdag: Skola
Fredag: Idrottsdag
Lör-Sön: Helg!
v23
Måndag: Skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola (jag och anton 3 månader)
Torsdag: Skola
Fredag: Antons student
Lör-Sön: Helg!
v24
Måndag: Skola/Temadag
Tisdag: Skola
Onsdag: Liseberg med 9orna
Torsdag: Komplediga, Middag med 9orna
Fredag: Skola, städa ur skåpen, lämna in böcker och nycklen
Lör-Sön: Helg!
v25
Måndag: KFdagen
Tisdag: SKOLAVSLUTNING!!!

INTE MÅNGA DAGAR KVAR NU :)

Måndag

Lediga även idag ju, härligt värre, och en skinande sol på himlen gör inte dagen värre! Vaknade av att antons mamma kom in och petade på mig så att jag skulle vakna, jag tog på mig myskläder så gick vi upp och fixade med antons presenter och hans "godistårta" sen sjöng vi för full hals och väckte födelsedagsbarnet :) Han fick massa pengar och en leksaksbil av iaa med tanke på att hon inte hade råd med en stor :) Sen gick anton till skolan och jag åkte hem, i hopp om att han present låg i brevlådan, hell no! jag gick och la mig och somnade pladask, vaknade kl 12 då anton skickat sms och skrivit att kalaset började kl 1, oj! jag flög uppp, sminkade mig, tog på mig och plattade håret och åkte iväg :) där åt vi god mat och god efterrätt med hans familj + morfar och morbror! Nu är jag hemma eftersom att anton ska på blåvitt idag, funderar på att göra lite SO, sista läxan i so, kanske bra att göra den bra också :) sen ska jag skriva ett jävla tal i svenskan också, kommer inte på något bra att skriva om ju!:(


Födelsedag!

Idag är det ju antonios födelsedaaag! Grattis på 19 årsdagen min lilla favorit :)
dock fick han ingen present idag, beställde den genom internet så kom den inte idag! sablar, hoppas han blir glad när han väl får den i alla fall :)

att köpa!

Snart kommer barnbidraget och eftersom att jag entligen ska börja få mitt hela så har jag råd med det jag ska ha ;)
- Foundation från mac
- Löspuder eller kompakt puder från .. ?
- Solpuder från elizabeth arden?
- Mascara från max factor?

Söndag

oj, nu har jag inte skrivit på ett bra tag! eller ja, senast var i fredags :) tänkte berätta lite om helgen:
Fredag: På kvällen kom jennifer, senare kom alla killar också, kalle ville klippa sig och vem ställer upp om inte jag :D dock ville han inte bli färdigklippt så det kanske inte blev så jämt +++. Men ändå! senare åkte jag och andreas, josefssonarna med andra ord till familjen möckborn, vi kollade på film med sofia och sofia, sen gick jag och la mig och somnade, sen kom anton hem från jobbet :) och vi sov, haha!
Lördag: Anton sov kl 11 då jag hade vaknat och var jätte pigg! så jag drog ner till almölivs och köpte candy, gött! när jag kom tillbaka väckte jag odjuret och vi chíllade bara typ :) senare på dagen var jag jätte trött, så jag gick och la mig, så jag somnade as gott och när jag vaknar har anton givetvist tagit 20 miljarder kort på en söt rebecca, inte ok! Anton stack till robban på förfest och jag stack hem för att fixa mig, käkade grillat med johanna som hade folk, sedan drog jag och anderas till nellie där gott folk väntade  :) vi kollade film, snackade och myste, go kväll! kommer nog bilder sedan om nellie vill skicka :D sen åkte jag hem till Anton och sov där
Söndag: Vaknade imorse av att anton var vaken innan mig! han hade till och med sovit klart! sjukt, och han var inte ens bakfull, as nice :) vi drog oss lite sen käkade vi en go frulle, nu är han hos robban och pluggar och jag ska sätta på en rulle, (frulle, rulle) ska sova här ikväll med eftersom att anon fyller år imorgon :)

Jag hos nellie, haha! bättre än dom andra bilderna i alla fall, eller vad säger du li? ;)

Mums!

Kolla vilken god kladdkaka jag och kicki gjorde i veckan! det var så jävla gulligt, eller ja! haha, vår buss kom i tisdags då och kicki blev jätte stressad och hade massor av saker att bära, så att hennes klasskaka åkte ut ur påsen ner på marken, så kicki skriker ba "NEEEJ, min kladdis!" fast den ramlade som tur var på sidan med pappret på, så den var fortfarande ätbar ;) haha!

Fredag

Känns som att jag gjorde ett inlägg för förra fredagen typ.. igår?
Har precis gjort årning mig, och förhoppningsvis kommer jennifer hit, så vet jag inte om hon drar med björn och de :) Annars idag har jag väntat på att anton skulle bli klar med sitt arbete så att vi kunde träffas, men han är inte klar än så det sket sig ju.. hehe, btw, mamma pappa och päronen i familjen jogen är ute på sjön idag och ska sova över i båten, jävla galningar! jag får ju vara hemma själv i alla fall vilket är gött!  åååh, nu kommer sis in med efterätt till mig, mums!

mig klar! haha..

Solong fuckers..

skön!

Skön röst!

 

Bal Bilder









Torsdag

hejsevj!
idag är det torsdag och det har faktiskt varit gott väder :) imose såg jag och anton på film, den nya beck och sen såg vi skruva den som beckham, fast anton sov då:P sen har vi varit ute hela dagen och spelat fotboll :) nu har vi precis sätt klart på ifk-gais också, känns inte bra detta, jag som inte ens gillar fotboll! haha snart ska anton till jobbet och jag hem för att fira dady :D


Snyggast!

Snyggast i stan?



Onsdag

Tjena snyggingar!
Kom precis till anton, vi ska ha mys ikväll, har hyrt film och köpt godis, smaskens!:)

Först var det skolan, efter den åkte jag hem och fixade mig lite så åkte jag och johanna iväg till rönnängsbygga för att se på carros bal, jag var redo med kameran!:) de var supersnygga allesamman :) ska lägga upp bilder så fort jag kommer hem igen :) Pappa fyller ju år imorgon också, det får vi ju inte glömma, höhö!

Fram till sommarlovet!

Okej, här kommer mina skoldagar jag har kvar!!
v21
Onsdag: Skoldag
Torsdag: Lediga
Fredag: Lediga
Lör-Sön: Helg!
v22
Måndag: Lediga (antons b-day)
Tisdag: skola
Onsdag: Johannas student
Torsdag: Skola
Fredag: Idrottsdag
Lör-Sön: Helg!
v23
Måndag: Skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola (jag och anton 3 månader)
Torsdag: Skola
Fredag: Antons student
Lör-Sön: Helg!
v24
Måndag: Skola/Temadag
Tisdag: Skola/Temadag
Onsdag: Liseberg med 9orna
Torsdag: Komplediga, Middag med 9orna
Fredag: Skola, städa ur skåpen, lämna in böcker och nycklen
Lör-Sön: Helg!
v25
Måndag: KFdagen
Tisdag: SKOLAVSLUTNING!!!

Så, om jag bara räknar med vanliga skoldagar, ej temadagar och så, så får jag det till att jag har 7 riktiga skoldag kvar !:D

 

Måndag/bal!

Hej!
Precis kommit hem från skolan, ska sminka mig lite nu och ta något att äta, sen kommer mamma och hämtar mig, så ska vi åka till till stan och titta på johannas bal när alla står vid avenyn typ :) så har jag fått låna morbrors systemkamera och grejer, gött !:) längtar tills jag har bal också, då man får känna sig som en liten prinsessan :) Efter balen ska jag förhoppningsvis till anton som jag inte träffat sedan i onsdags! eller ja träffade ju han i typ  min på torsdagsmorgon! Det var as gott när han ringde mig inatt så fick man höra hans röst, hih :) jag hörde inte att det var hans först xD  

just det!

Det är min namnsdag idag ju :) hih! Förvånad över att "Klock-Gunnar" inte ringt och grattat mig än ;)

Snyggt!

Denna "klänning/topp" ska jag ha på 9ornas middag, men jag vet inte än om jag ska ha leggings, ingenting eller kanske ett par shorts, jag får kika lite här hemma och se vilket som är snyggast!

En bh som man kan ta bort banden på, bra eftersoma att både mina "middagsklänning" och avslutningsklänning är tub :)

Mina snygga nya skor :)

Snygg tröja :) (marinblå/vita!)

sen köpte jag även ett par leggings, men alla vet ju hur ett par sådana ser ut :)

shopping!

ajajaj! nu behöver jag en fotmassage efter att ha gått så mycket :) Jag mamma och pappa drog till kungälv först, med de hade ingenting uppet, sedan drog vi in till stan, har shoppat massa idag :) lägger in bilder strax!!

Söndag

neeej, det är redan söndag! jag orkar inte det egentligen! jag vill ju ha en längre helg! har inte gjort ett nda skit i helgen, och det har varit as göött! det har jag verkligen behövat :) eller ja, jag har ju jobbat, varit på kalas, varit hos mormor och lite så då!:)

Dagen:
Meningen var att jag och mamma skulle till kungälv och titta på kläder, men bara för att jag sa till henne för en sak hon gjorde, så igronerar hon mig nu och är sjukt omogen, ibland undrar man fan vem som är gammlast! skärpning ann josefsson! jaja, hon har väl lugnat ner sig snart får jag hoppas, annars har jag ju gjort iårning mig i onördan!

kan ju passa på att skriva lite om gårdagen, vi skulle ju se på melodifestivalen, jag såg ungefär två bidrag, eller ja såg och såg, jag blundade, så innan jag somnade "väck mig när poängen och de kommer" jag vaknar på morgonen i min säng, ba va fan?! jag frågade pappa ba, haha varför väckte ni mig inte? det gjorde vi, sådär 27 gånger men du somnade bara om! haha, jahaja!:P men norge vann, vet inte om det var bra med tanke på att jag sov när körde igång, haha! får la lyssna på youtube eller någonting :)

Lördag

Hejsvej!
gårdagen spenderades hos mormor, as gött! åkte från henne runt halv 9 till kållekärr, till runes, jobbade med jessica, var as gott att träffa henne eftersom att vi inte gjort det på länge!:) Sen åkte jag hem och piffade upp mig lite och sedan drog vi upp till farmor som fyller år idag, det blev god mat och gott folk :) Nu sitter jag här och höll på att tappa hakan då jag såg att klockan redan är halv sex! sjukt, trodde den skulle vara runt 3 :P får se hur kvällens blir, mår inte så bra på något sätt, blir väl kanske en hemma kväll med candy och eurovision song contest på teven, får se, har ingen lust till någonting i alla fall! Andreas frågade om det var fest förut, men det är jag inte sugen på!
Imorgon får jag se om jag kan lyckas dra med mamma till stan eller något, måste verkligen ha ett par avslutnings skor, kläder till 9ornas middag och lite andra stuf som jag vet jag ska ha, men anton har aldrig haft tid då vi planerat, så jag får ta en sista minuten trip med mamma..

Jag och jessica i grekland 07 :)

dagens



Jeans: Upprullade Fornarina
Tshirt: Gina tricot

visste ni..


Nathalie som var med i idol, hennes farmor bor jag granne med :)

Fredag

tjaa
skönt att skoldagen är över och att det äntligen är helg, haft två nationella idag, matte muntligt och NO.. Sen har jag haft SO och engelska, på engelskan såg vi på film och på SOn var det redovisningar, en redovisning var as bra som sara höll som handlade om könsstympning, as bra, fyfan vad hemskt det är! tänkte läsa lite om det och skriva om det sedan, as sjukt är det och jag får typ ... ont?

Vet inte vad jag ska göra idag, trodde jag skulle vara med anton och mysa men han fick ändrade planer idag.. så får se vad som händer!

Bilder

Bilder från dagen;
Snuttan, mormors söta hund  En osminkad rebjos
            
Broderi Kinesiskt tecken  Lappteknik, blomma... -.-
 
Tecknet betyder "Tycka om!"

XOXO!

Torsdag

Hej!
Torsdag idag, imorgon är det freedag! skönt eller? mohaha!
Dagen dårra:
Vaknade upp brevid anton, vi låg och drog oss lite, gick upp typ.. 07.50, sen fick han skynda sig och iväg, jag segde mig, käkade lite, borstade tänderna tog på mig borstade håret och kände att "jag somnar när som heeelst" men, jag åkte till skolan, väl där var det dags för hemkunskap, gick bra, vi fick göra vad vi ville, det blev kärleksmums får min och kickis del, alla i klassen tyckte den såg så smarrig ut så de stod runt och åt jätte mycket, då felix kläcker komnentaren "men det heter ju kärleksmums, det menas att man ska sprida kärlek" då jag döpte om det till hatmums, haha fuckers :) sen hade vi NO, fortsättning på prov, är klar nu i alla fall vilket är skönt, sen hade vi lite mera lektioner och slutningen bild, då Piggy sa att hon kanske sätter MVG på mig, för faan gör det nu så jag kommer in på min linje :) sen var det musik då vi spelade in våran låt, nice! sen drog jag till skärhamn, till min lilla mormor, var tvungen att låna hennes symaskin då min är helt kansig! jag sydde i alla fall klart mitt örngott, med broderi och lappteknik på, skit fult med var gör man inte för betyget? hah.. Sen la vi oss i sängen och tittade på Tv, mys :) jag slumrade till, som vanligt! då jag vaknar att jag känner en as go lukt, då jag kikar på mormor då hon kommer med en bricka med varmt och gott the med honung och smörgåsar :) Sen åt vi lite chips och godis, bäst är du mormor, finns ingen som du :) du är ljuset i mitt liv och min förebild ! :)

Nu är jag hemma och ska fan dra mig till sängs snart, då jag är redigt trött! Puss :)

ändrade...

Ändrade planer, är hos anton nu ist, han är dock i duschen den snorungen och han ska se på fotboll ikväll, och jag får naturligtvis liiida! Mysigt att sova brevid honom dock, hihi!

Åt pizza idag, redigt gött! Robbans slår allt även denna som jag och anton gjort, MEN VÅRA HÄNDER!  :)

Mums!

När jag kom hem hade mamma köpt klubbor till mig i en chokladfabrik typ, som jag har smaskat på hela dagen, nu mår jag lite illa, men visst ser de goda ut?

Onsdag

caio bella and bello!
onsdag idag, skönt att helgen snart är här ändå! Hade temadag i skolan, helt ärligt var det skit tråkigt, lärde mig inte överdrivet mycket och det var ändast segt och tråkigt, jag ville inget hellre än att åka hem, usch! tema dagar ska ju vara roliga :) haha!

Åkte hem efter sista lektionen och satte mig på altanen med mamma som redan var hemma, vi pratade massa och det var rikigt mysigt :) sedan har hon hjälpt mig med mitt hemkunskaps arbete nu som äntligen är klart, go team work! Nu sitter jag här och väntar på att anton ska komma en sväng..

so long!


Härligt!

Äntligen! klar med mitt soarbete, frisörskolan, här kommer jag!

Sanningar.

skriv 10 sanningar om dig själv :

1.
Jag tycker inte om när folk inte står för de dom gör
2. Jag blir lätt blyg när jag är med folk jag aldrig träffat.
3. Jag är trött på att folk som jag ställer upp för men när jag inte får någonting tillbaka.
4. Jag är blek nu och längtar tills att bli brun till sommaren :)
5. Jag är helt såld på Anton.
6. Jag jämför mig alltid med alla andra.
7. När jag var mindre var jag sjövild!
8. Jag tycker om glass på sommaren, tre kulor, dumle hallon sorbe och blåbär!
9. Jag kan inte sova länge på morgonen och kan inte fatta att anton vill sova till kl 2
10. Jag tycker om att pyssla med smink :)

Lasse Karlsson Stockholm Live Säsong 2

Lasse Karlsson Stockholm Live Säsong 2
BÄSTBÄSTBÄST!

Min idol!

SnyggThomas!


Midsommar

Dagen efter midsommar, fräscha brudar ;) vad säger ni mina vänner, favorit i repris iår? haha!


eller dagen bara några dagar innan vi slutade 8an och jag fick mig ett rejält brännmärke på benet, snygg bild sofy :D ser man märket ? :(

Gott!

Tittade genom massa gamla bilder, då jag såg den här grymt goda frukosten som man åt när man sovöver hos fröken meyer, hah!

Tisdag

hej gott folk!
Hemma tidigt idag, kom hem för en timme sedan, då jag stack hem efter nationella proven i NO, våran engelska var inställd idag vilket betyder att jag bara hade sv/eng och elevensval kvar, alltså inget jag får betyg i så jag hoppade det med tanke på att jag visste att jag inte skulle få något gjort, och jag orkade inte väta i skolan i 3 timmar för att få börja mina lektioner, so thats why!

Har suttit ute med min kisse och myst på framsidan av huset med en dyna, lyssnat på musik och njutit av solen, Pelle älskar när jag har musik på, han flyttar sig typ alltid närmare så att han kan höra bättre, och varje gång jag solar och lyssnar på musik kommer han och lägger sig brevid, ibland kan han vara ett litet charmtroll! hihi

hah :)

Oskar got talent!

 

Björn!

Var tyvärr tvungen att ta bort videona, men Grattis lillbjörn, 16 år äntligen !:D hoppas du får en underbar dag! så får vi fira dig som fan någon dag;)

Foundation

Jag har länge nu funderat på att investera en ny foundation, den jag har är dock en jävla gud, tycker den är skit bra verkligen, men jag har på någon sätt tröttnat. När jag ser alndra, typ vänner använda sina och se resultatet vill jag också ha deras ju!:) men ja, jag är lite feg med att byta till en ny sort så jag inte vill bli besviken. Men det största problemet jag har med min foundation är att jag blir helvit i ansiktet på kort vilket är inget roligt alls, då man aldrig vill vara med på kort ju! Men i alla fall, jag har läst runt lite nu på internet och olika foundation, och den jag fastnat för mest, är en från m.a.c, som jag har velat pröva på länge egentligen, och nu jävlar :) Den heter Mac Studio Fix Fluid , den ligger runt 250 kr, vilket är as gött då min förra kostade 375 kr typ, fick ju ångest när den tog slut då man skulle lägga hela barnbidraget på den typ! Den estee lauder vill jag fan rekomendera, Jag har haft den mer än ett år nu, och är as nöjd (men måste pröva något annat också!) Och två andra som har köpt den är Johanna och Mormor, och de är as nöjda, när jag Jos hade den frågade folk vad som hade hänt med hennes ansikte, det var så himla fint ! Den foundation är så matt och det är redan mycket puder i den, så man behöver inget puder då man lätt ser översminkad ut, dra på lite solpuder och rouge bara!:)

Måndag

Hej mina vänner!
dagen:
Steg upp typ halv 8, käkade och satte på mig, sen gick jag in och väckte Anton, han bad mig igår ba "Rebecca, kan du inte väcka mig lite mysigare imorgon med en puss eller något? förr gången hoppade du på mig tills jag vaknade" Mohahah! Och jag var jätte snäll och mysig! Sen åkte vi iväg, lämnade av han och sedan åkte jag till skolan, jag gjorde klart två arbeten som ska in i veckan, (gött) och så fick jag tillbaka mitt SVinlämning, blev VG+ så ska kompletera lite bara sedan är det MVG, grym är jag :) Efter dagen i skolan åkte jag hem, läste veckorevyn som vi fått i brevlådan och nu sitter jag här! strax ska jag börja med mitt So arbete, orkar inte!

FULT!


Vissa par myser och är romatiska, det är inte jag och anton ibland! haha
Lyssna när jag ba, "haha, vilken utsikt" och jag vet, det är skit fult när jag ba, "my turn!" men till mitt försvar så säger jag att innan tittade vi på massa fjortisbloggar så ba, "hello bitches" osv... haha!

Söndag

Absolut tråkigaste dagen på veckan, känns som att det inte är någon ide att hitta på någonting.steg upp runt 11, käkade en liten frukost och satte mig vid datorn, senare kom Benny och Karin på besök, dom åt hos oss och snackade gott :) sen åkte jag och mamma till mormor en sväng, alltid lika mysigt :) Mormor har väldigt bra smink, hon använder sig av bra märken som esteé lauder, dior, channel, YSL, Clarins osv, iaf så hade hon en massvis av mörka läppstift och läppglans som jag kletade på, lite resultat :


Nu ska jag in i duschen och fräscha upp mig lite, sen kommer min Anton som ska sova här inatt!

Vilken färg..

Se vilken färg du passar i som framhäver din ögonfärg :)

Om du har blå ögon så framhäver du de bäst med aprikosfärger, rosa och alla sorters bruna nyanser.

 

Om du har ljusbruna ögon så ska du använda intensiva djupa färger som grönt, gult och ljusblått.

 

Gröna ögon framhävs fint av alla lila nyanser och plommonfrärger, men grönögda passar även utmärkt i bruna nyanser.

 

För dig som har bruna ögon blir det enkelt! Du framhäver dem lätt genom att använda bruna, skimriga och guldiga nyanser. Vill du framhäva din färg - prova en mossgrön ögonskugga.


Hemmaspa

så fixar du ditt hemma spa!!

Återuppbyggande mask för ansiktet








BLÅBÄR & NATURELLYOUGHURT- Blåbär innehåller antioxidanter och youghurt hjälper till att återställa balansen i håret!

Gör såhär: Blanda ihop 3 matskedar med 2 dl naturell youghurt, du kan blanda ihop allt i en mixer för bästa resultat. applicera sedan på väl rengjort ansikte. Låt det verka i 20 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.

 

Näringsrik hårinpackning

AVOCADO & MAJONÄS- Avocado och majonäs är återfuktande och ger nytt liv till ett torrt  och risigt hår.
Gör såhär: Mosa avokadon med en gaffel och blanda väl med majonnäsen. Applicera sedan röran i torrt hår och svep en varm handduk runt huvudet. Låt verka 20 minuter, skölj med ljummet vatten och tvätta sedan håret som vanligt. För extra torrt hår: lägg till två matskedar olja. För fett hår: blanda i 2 tsk pressad citronjuice.

 

Rengör på djupet

ANANAS & GURKA- Gurka är lugnande för huden och motverkar svullenhet och motverkar påsar under ögonen. Enzymerna i ananas rengör huden på djupet och tar bort döda hudceller.
Gör såhär: Mixa ihop gurkan och ananasen. Lägg på masken på ditt rengjorda ansikte och låt verka i 10-20 minuter. Skölj sedan av masken med ljummet vatten.

 

Inpackning för nariga händer och fötter

OLIVOLJA & CITRON- Olivolja är läkande för torra partier på kroppen och citronen piggar upp din hud.
Gör såhär Värm olivoljan så den blir ljummen och blanda sedan i citronsaften. Häll över oljan i en skål och doppa i händerna eller fötterna i blandningen. Låt verka cirka tio minuter.

 

Uppiggande fotskrubb

SOCKER & YOGHURT
Sockret hjälper till att lösa upp torr hud och ta bort döda hudceller. Yoghurten hjälper fötterna att återfå sin naturliga fuktbalans.
Gör såhär: Blanda sockret och yoghurten i en skål. Massera in blandningen på torra och rena fötter och låt verka ett par minuter. Skölj av med kallt vatten och massera sedan in fötterna med en skön lotion.


Lördag kväll

seg dag, behövdes inte! Jag är inte posetiv idag, jätte negativ! jag har haft ont :( Men min kväll var mysig, och jag har skrattat mycket, jag och mamma var på cp humör så vi var helt puckade, hah :) as kul! Pappa tyckte nog vi var lite cpiga! jobbigt att vi ska vara så himla lika, både i sättet och i utseendet, finns inte någon som inte har komenterat att vi är lika! senast var i fredags då anton mor hälsade på min för första gången så sa hon "man kanske inte får säga detta, men oj vad ni är lika!" och vi i kör "vi vet"  haha :)

njutaren

Nu sitter jag ute på altanen och njuter av att solen äntligen har kikat fram, om det ändå kunde sluta blåsa och att det blev typ 30 grader ute, hade ju inte varit fel faktiskt!
En osminkar rebecca

hårfärger

Jag och Jennifer snackade om hårfärger igår, så sa jag ju att jag hade varit svarthårig nästan precis som hon, men hon kom inte ihåg det så nu kommer lite bilder! :)




AJAJAJAJ!

Usch, vilken hemsk natt! När jag kom hem igår så började jag få skit ont i magen, jag hade haft det tidigare på dagen och kvällen, men det var extremt nu, men jag gick och la mig, där låg jag i två och en halv timme, vred och vände mig, sedan gick jag upp och sa till mor min, hon kom in med två tabletter och så la hon sig brevid mig och tröstade sitt stackars barn! Sen vaknade jag mitt i natten av att mamma somnat brevid mig, men just då visste jag inte att det var mamma, trodde det var anton så klart, så jag tänkte hoppa lite närmare och hålla om honom, då jag såg att det var mamma som låg där, haha! Glädjedödare typ :) 

Nu har jag tagit mig en dusch och slagit mig ner här, har fortfarande ont, usch PANIK! Kan ju passa på att berätta lite om gådagen:
Jag och Jennifer drog senare till Niclas, där träffade vi Anton och hela det gänget och massa annat folk, jag hade ingen bra dag kände jag, haha! men men. Väl där stod vi och snackade med dom ett slag, jag var dock inte där så länge, dorg halv 12 eftersom att jag skulle upp och jobba idag, men icke! jag pallade inte jobba när jag har så ont osv. uschnej!
njöt inte rikigt så här mkt inatt!

Fredag kväll

hej gubbar!
sitter nu hos Jennifer och myser, Jennifer har precis sminkat sig och gjort sig snygg och såklart blev det SNYGGT! Snart ska vi iväg till Niclas och träffa gott folk, hih! Kommer dock inte kunna vara där så länge eftersom att jag ska jobba imorgon bitti, men nu ska jag vara social! Tjing!
- Du är sjukt bra jennifer! / beccis

Resultatet!

Runt 11.30 kom Robin och Erik och hämtade upp mig, vi åkte och hämtade upp Sofia, senare drog vi till nösnäs och lämnade av Erik och dom lämnade av mig hos Anton.  Väl där var inte Anton hemma, så jag och Anna stod och snackade lite, då en pissevåt Anton kom in i huset :) Efter att han bytt om till torra kläder drog vi ner till Almölivs och köpte allt som behövdes till pizzan! Sen drog vi hem och började vårat märsteverk som var gottgott :) reslutatet:



Och det som är på är:
- Deg naturligtvis!
-Tomatpure
- Massvis av ost
- Lite lök, haha!
- Massa Annanas
- Stora Mozzarella bitar

MYCKET GOTT, TOPP TIO!

Fredag

Redan fredag! sjukt vad tiden går snabbt, snart är det efterlängtade sommarlovet här! hoppas bara att vädret blir bättre, jag orkar inte med en sommar till med dåligt väder! fast när jag jobbar får det vara det :) hihi! NU är jag frisk, så gott som, jag har ingen feber, knappt någon huvudverk bara en aningen ont i halsen, men det går över, nu är vi posetiva! :) När Anton snart, om en timma typ slutar skolan ska jag hem till honom, först får jag åka förbi almölivs, måste köpa mjöl till våra pizzor vi ska baka, och godis, som vi ska äta undertiden! det är inte roligt längre för anton har blivit typ anti mot alla godissaker, så jag sitter där själv, mer åt mig kanske, kan även ses negativt :) inte bra till badsäsongen ;)

Tjenis!

Ryser!


Sysselsättning

Ny målade naglar!
Användning:

1. White tip
2. Top Coat
3. Base Coat
 Alla är från ullared :)

Jag börjar med Base, den ljusrosa, sedan gör jag det vita på topparna, sedan det genomskiliga som ger glans :) resultat:













Tjing!




Parfym

Nellie hade gjort lite parfymtips, det tänkte jag med göra! :)

Till tjejor:                                                                                            
                            
    

Lacoste, dream of Pink 515 kr  Biotherm EAU PURE 375 kr
Till killar:

  
Ralph Lauren Polo Sport 380kr
är kär i den! bara för att jag är kär i anton som har den :)

Från Clinique till Cliniderm?

Jag har länge nu använt min rengöring från clinique, men jag har på något sätt tröttnat, det är inte roligt att använda det när man måste lägga så himla mycket pengar på det, för det kostar ju en hel del, en kräm som jag använde där från som nyss tagit slut som jag använde för att jag hade torr hy kostade 400 kr, och jag kunde spenderat dom pengarna på roligare saker, och jag har ingen panik hy som behöver ett super medel för att den ska bli bra, för jag har helt okej hy och inte så mycket finnar, så jag tänkte pröva på apotekets, som inte är dyr alls! super bra verkligen :) så då tänkte jag köra på;
- Rengöring
- Ansiktsvatten
- Dagkräm
- Nattkräm
- Peeling

Sedan finns det nog mera sker man kan satsa på och pröva på med tanke på att det är ganska billigt :) . Men jag är inte säker på vilket jag ska satsa på än, det finns ju olika märken på apoteket också, det finns ju bland annat, Cliniderm, Vichy och andra märken, jag sitter nu och läser lite om de olika sakerna, kanon!

makeup!

Sminktips från Tyra!


Torsdag

usch, jag mår inte bra! igår när jag kom hem från anton, kallsvettades jag, hade ont i huvudet och hade feber, så stannade hemma från skolan idag, nu har jag ingen feber vilket är bra, men jag har så himla ont i huvudet! wha jag blir galen snart! hatar att vara sjuk, bara ligga hemma och göra ingenting är inte alltid lika gott som det låter, inte om man är sjuk i alla fall!

Idag har jag bara legat och tittat på tv, käkade första målet på dagen för en halvtimme sedan kanske, kunde inte röra mig med tanke på att mitt huvud var så tungt! nu vill jag bli frisk för

Onsdag

Usch, sovit dåligt inatt asså! jag kunde verkligen inte somna, när det var för varmt drog jag av täcket, då jag började frysa, fanns inget som va bra! jo, att anton låg brevid mig såklart! <3
På morgonen hade anton redan stuckit till skolan, så jag traskade upp, sminkade mig käka och åkte till skolan, idag var det idrottsdag, roligt faktiskt :) gick ganska bra för oss ändå, våran klass har kommit sist de kommande åren, men vi kom tvåa i vollybollen vet jag i alla fall:) etta i innebandyn också! nice work 9e! sen hade vi So, jag var så jävla trött och bara satt och typ halvsov, samma på NO:n, tittade bara på klockan hela tiden, men den ville inte gå snabbt! när vi väl slutat brummade jag hit, till anton, dock är han inte hemma, ,men han kommmer typ om en halv timme :) funderar på att sova, tror jag börjar bli sjuk, mitt huvud väger 5 ton och jag är helt borta och slut!

tjing!

mys

Nu är jag hon anton, vi har precis sätt klart på fotbollen, jag läste en bok som låg nere i källaren dock under tiden, super gott var det :) hih! nu ska vi sova för vi är super trötta,
 kyss!

Snygg-stina!

Jag har länge läst en blogg som heter www.stinalee.se som också är en kändbloggare, tkr om hennes kläder, en outfit jag fastnat för är denna!

så enkelt! ett par snygga jeans och en rikigt snygg tshirt, me love!

Tisdag

Dagen börjar med att hämta upp kicki och sedan dra till skolan. Väl där är det bara att sätta igång med nationella matte C, jippi! jag nog åt helvete för min del, jag orkade inte typ, men gjorde mitt bästa på några uppgifter :) Sen var det mat sen engelska, jag och kicki drog sen, vi orkade int med sv/eng och elevensval, så nu har jag sovit på altanen lite som vanligt och bara slappat verkligen! skönt ändå :) imorgon har vi idrottsdag halva dagen, jag ska vara med på vollyboll, men blir väl så att man är med på allt typ som de blev förra året, segt men roligt :)

Inköp

Inköp - skolavslutningsklänning
I looove it!





Klänning från
- Twist&Tango


Make Babies !

www.makemebabies.com

HAH, så kul kan man ha!

såhär söta barn får jag och anton, jag funderade på det att..... jag tror inte jag vill ha barn!









Måndag

Vaknade runt tjugo i åtta, käkade och tog på mig, sen åkte jag och hämtade upp kicki och så drog vi till skolan. Dagen var helt okej, måndagar är jobbigast med idag gick den snabbt :) på matrasten gick vi och åt glass, för min del blev det dumle glass, skit gött :D sen åkte vi hem :)

väl hemma gick jag och la mig i solen och somnade, skit skönt verkligen, men hade sådan jävla äcklig dröm, drömmde typ att jag var skitfull, eller nej det var jag inte men det kändes som det och att jag inte såg något, ina ögon vägrade at öppna sig, usch det var as knepigt!

Johanna och jag åkte senare iväg ner till ICA och snackade med Thomas om våra sommarjobb, så vi ska provjobba änu en gång nu på lördag, göttans :)


Söndag

Jag åkte runt 4 upp till fjällebro och tittade på 96ornas match, haha! anton tränar ju dom och så, sen åkte vi hem till honom och käkade tacos, redigt gött, sen gick vi ner till almölivs och köpte glass och firade våran 2 månaders dag, mys med dig babe :) åkte hem senare runt halv 10 och fixade lite, sen somnade jag lika fort, var skit trött verkligen :)

bilder från gårdagen


Give me a call..

Jag och anton satt och tittade på tv så började denna spelas, jag tyckte den var as skön :)

3/5

idag har vi två månader, tiden går så fort, men tiden med dig har varit underbar, har aldrig kännt såhär, im in loove <3

lördag kväll

Jag drog till kicki på kvällen, dit kom även senare nellie lee och jennifer, vi satt och snackade gött, as mysigt var det tjejor, måste göras om! sen kom mer folk, sen kom jennifer på den knasiga iden att hon skulle behövt klippa sig! haha, och vem ställer upp om inte jag? jag får fan betala ditt nästa frisörbesök eller något, för jag vet inte rikgtigt hur resultatet blev med kökssaxen ;)  klippte typ av 6-7 cm, jag var livrädd! sen drog alla till kuballe, men vi stack lika snabbt igen, var fest där men inget å ha typ :) vi drog till pontan och slöa alla typ, sen började jag sminka kalle, han fick ena ansiktet svart och ena.. normalt? haha, as coolt blev det ;) jag drog hem senare och såg på spy kid änu en gång! sen somnade jag super snabbt :) kommer förhoppningsvis bilder om nellie skickar till mig :)

Lördag

Kom precis ut från duschen, och innan det precis hem från torp, jag har shoppat skolavslutningsklänning och det känns så himla skönt att ha fått det gjort! :) lägger kanske upp en bild senare, om inte får ni se den 16/6 :) sen köpte jag en stor tshirt inne på gina, as gött :) är nöj med mina köp! nu ska jag snart fixa mig, sen äta grillat här hemma på altanen och sen traska ner till min lilla kicki :)

 Våran mat som vi åt på torp, bakadpotatis med räkröra!

världens coolaste!

tänk om detta hände en själv! jag hade fan varit stoltast i världen, ni måste se!  vem vill inte vara den tjejen?

Fredag

Jag vaknade typ runt 10 som vanligt, skit segt men gött att inte sova bort hela dagen :) gick senare efter dragit mig ut och satte mig på altanen med de andra solade och käkade godis, sen gick vi in och åt frukost, när klockan närmade sig 1, halv 2 gick jag in och väckte anton så fick han följa med mig och sola :) vi fick färg vill jag lova, jag hade värsta randen, helt sjukt var det! (från mitt linne) men idag, är jag inte det minsta brun :( vi myste bara sen på dagen, jag stack vid 9 då han gick och jobbade, jag lånade med mig två filmer, "när karusellerna sover" och "spy kid" den första är ju en gammal julkalender, men den va inge vidare bra för min del :P jag föredrar mysteriet på greveholm eller sunes jul :) spy kid är ju lika cool som den var när den kom ut, hur ballt hade det inte varit att vara en helmig spion och massa ;) haha! sen somnade jag :)

Valborg

Jag drog senare till kicki efter att ha käkat här hemma, vi sminkade oss och myste :) sen åkte vill till häggvall och hämtade nellie, sen till gh och hämtade killarna :) drog först på fest hos malin, men det var inget å ha så vi drog till almön, där var det fan sjukt mycket folk, mer än vad jag hade förväntat mig i alla fall :) kul att träffa nice folk :) sen blev jag så sjukt trött och hade ont i fötterna så jag drog till anton och gick och la mig. Han kom hem senare runt ... 3 typ och höll om mig :)
Och så klart var björn där som blev "....full på min coca cola"

RSS 2.0