09-03-31

Hejsan LarsOlof!

Kom precis hem, varit hemma hos mormor och käkat, det var typ revben, potatis gele och sås, mums! till efterrätt var den denna godingen som serverades;

Mums, vilken smaskig tårta va? :)

sitter och äter lite av min och kickis drömrulltårta som vi gjorde i hemkunskapen, dock gjorde vi allt helt fel! katastrof, men den går att äta, bara det att ibland smakar det salt? och några i klassen sprang runt och slängde salt på allas färdiga grejer, så jag misstänker att de har gjort det på våra med, dåligt :)

Hade nationella muntligt idag, jag kan inte snacka när en lärare är med, jag börja mera stamma och får inte fram det jag vill säga, helt värdelöst! kunde det inte suttit en snygg engelskman där ist, mkt lättare hade det varit då ju!:)

2söta bilder under veckan och någon vecka innan ;

D-d-d-d-d-da-dag-dagens!

DAGENS VILL HA: Massvis av pengar!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne och en tröja
DAGENS FRISYR: nersläppt med ett diadem
DAGENS LÅT: fanns bara ramsor idag :)
DAGENS PLANER: nu ska jag ta och göra mig en kopp the, sen sitta här och läsa folks bloggar!
DAGENS SAKNAD: inget speciellt..
DAGENS DUMMASTE: kicki drog säkert någon dum komentar! ;)
DAGENS MISSLYCKANDE: hålla humöret uppe ibland kanske ^^
DAGENS DROG: För mycket sömn
DAGENS KÖP: Tuggiis :) och s-märken
DAGENS GODIS: cola s-märken, my love!
DAGENS HUMÖR: från och till asså !
DAGENS CITAT: "tanken var att jag skulle tänka en annan tanke, så kom jag å tänka på den tanken jag inte skulle tänka.."
DAGENS ROLIGASTE: HAHA, när vi kom på i klassen, hur FUL denna ramsan är "Ole dole doff, kinke lane koff, koffe lane binke bane, ole dole doff"

Mysigaste helgen!

Hej alla glada barn :)
kom precis hem, varit hos anton sen lördag morgon tills nu, och oooj vad jag har haft mysigt!! Inatt så mådde anton inte bra alls så jag fick ligga och klia han på ryggen, pussa på han och ta han om han hela natten, men det var mysigt! sen sa han dock stup i kvart, "jag är vaaarm!"  "nu är jag kall!" Idag har vi legat och kramats hela dagen, innan jag åkte såg vi på Håkan Bråkan och Josef ;) eller ja, jag gjorde, anton somnade ....

Nu sitter jag här och äter ananas, sådan där som växer (okej, där lät jag dum och blon, men jag menade inte en på burk utan en man skalar själv) Och ska snart krypa ner i sängen och mysa, jag är super trött!


Det var askul när vi var påväg hem från Norge, så vaknade jag och såg att det låg en chips påse i bilen
Reb: ÅH! Är vi i sverige ?!:D
Sof: Rebecca, läs!
Reb: eeh, aha!

lördag

Lillellillekleeena anton har gått och blivit sjuk, så det blir ingen bio. Så jag åker hem till sjuklingen och tar med mig en film så får vi mysa till den, så blir det bio nästa vecka eller något liknande istället :) Blir nog män som hatar kvinnor då, sägs att den är grym :)

igår va jag och mamma taxi, jag hade inget för mig så åkte med henne när vi först körede in johanna till std, sen hem. senare körde vi in staffan pappa och björn till baden och påvägen hem sjöng vi som bara den, bra lät det nog fan inte, det gick bra så länge vi sjöng lågt, men när det var till å skrika fick vi små 14 åringa killars röst ;) fyfan! haha :)


jag i hemsedal :)

Just det ja!

Oj vad jag känner att jag har mkt att berätta idag! naat, jo men jag glömde ju att berätta om min kväll igår. Jag gjorde snabbt iårning mig och drog till Anton, där jag fick veta en hemlighet av sofia (hih) Sen frågade Anton om jag ville ha choklad, och han såg på mig att jag ville, mummmmaaa :) Sen kom han in med en film som han snodde av ia och la den under sängen då man hör henne komma utanför dörren, så låser anton snabbt dörren och jag ligger i sängen och äter godis och fattar ingenting, så hör jag dom hålla på, så tar anton upp filmen och ba, ia jag kan inte prata med dig just nu (läser på baksidan va filmen) men om 78 minuter kan vi snacka om det går bra, och jag ligger i sängen och as garvar, sen så öppnar han och hon vill ha filmen, så säger han "men du kan få choklad om vi får låna den", så tittar han på mig, så har jag precis ätit upp den och har hamsterstora kinder! öööh, neej du kan få datan istället ! Dock vaar det inte värt besväret, för 14 suger, var inte så himla bra som jag tidigare tyckt, vi spolade mest! sen åkte jag hem :( och somnade! Det var ju kul att veta det inte saaant ?!;)

Estée Lauder

Pappa kom nyss hem med posten, så läste jag genom den nya kiks tidningen vi fått hem, så såg jag att estée lauder hade fått en nya mascara, så jag läste om den, ska skriva lite, jag tyckte det vad ganska roligt:
"..Estée Lauder har uppfunnit TurboLash All efects Motion Mascara, världens första super-effektiva, vibererande mascara."
och detta gör den;
"Genom bara att skruva en gång och därmed öppna upp för en helt ny barnbrytande mascara som skapar det fransar du alltid önskat dig"

Min tanke; Jag tycker det är ett bra märke, använder deras foundation också, men att dom kan komma på allt! en vibererande mascara! jag tänker bara att den kommer åka rakt in i ögat och göra allt kladdigt och att den kommer viberera vid helt fel tillfelle så att man stöter till något, men sen vibererar den väl inte så sjukt mycket som den gör i mina fantasier, men jag vill på något sätt testa den, vem vill inte pröva på något som aldrig funnit förut !;)


dagen!

hej alla snyggingar!
Kom nyss hem, varit i skolan hela dagen, och dagen har gått ovanligt snabbt! skönt asså :) så himla gott när man sitter på lektionen och ser att efter fem minuter, slutar vi, och då är det helg! visserligen är dom 5 minutrerna fööör långa, men ändå :) Jag och Pontan skulle varit idag, men han skulle vara med Fanny istället, svikare :( Men är glad för eran skull, super söta ihop:) så, vad blir kvällens planer?

Imorgon ska Jag och Anton ha en mysdag, hoppas det blir bättre väder bara, vi ska in till stan, får se vad som händer där. Blir väl att kika lite ( vilket jag inte kommmer klara av eftersom att jag inte har några pengar till det, och när man har bestämt att man ska lägga pengarna på annat, hittar man självklart 10 tals plagg som man blir helt förälskad i! Sen blir det väl kanske en mysig fika, eller att käka på något gott ställe :) kanske bio, någon som rekomenderar en bra film?



Härligt bild, Athene förra sommaren :)

Min lilla tiger :)

PellePung är min lilla kissemisse, så igår när jag låg på altanen och halvsov så kom han ut och la sig i med mig och vaktade mig så gulligt :)
Nu ska jag plugga lite på bilden, så får jag se till att den blir klar, igår blev jag klar med min NO, shalalalaa, fan vad jag är bra :) haha!



I musiken idag så kikade vi lite på vilken låt vi skulle köra, jag vill ha out of reach, den är go :) lägger upp den så får ni höra på den! Ska nog vara med Anton senare idag, hans kurs är inte slut förän kl 7 och han är hemma 8, inte coolt!


haregötthaaj


Våffedagen!

Idag är det ju självaste voffeldagen också! Efter många försök fick jag och jos till var sin liten våffla i alla fall :) Är nog bäst att jag lägger upp en finare bild, för om jag lagt upp en på våra så hade ni inte trott mig att de var våfflor vi hade på talriken !;)



09-03-25

Hejsan:)
Vaknade med att Pontan ringde och väckte mig, jag fög upp ur sängen och trodde jag hade försovit mig typ, men det var lugna puckar !:)  Efter maten åkte massvis i klassen iväg till almölivs för att köpa candy som gjorde oss pigga för nationella, det gick as kasst för mig, lär ju stå IG över hela pappret! När jag väl skrivit klart, läser jag uppgiften igen om saer att jag gjorde helt fel xD men jaja, hoppas linda har en bra dag och tycker att mitt arbete är strålande ;)

Nu ska jag pluugga... men snart klar med tekniken, No:n och bilden i alla fall, en bit på vägen ;)

En söt bild för snart 3 år sedan, johanna slutade 9an och jag 6an! åh jag vill också gå ur 9an snart! men ändå inte, vill inte lämna min puckade klass som jag delat varje dag med nu i 3 år, har haft så grymt kul med er, athene var bäst!

Solong!

StorJos!

Ni får inte glömma att kika in på storjos´s bogg!
Johannnajos.blogg.se :)

Tidningen!

Märkte för någon vecka sedan att jag har varit med i tidningen, wiho! Var för modevisningen :) Måste ta reda på vilken tidning det var, tog kortet från lärarrummet så satt det uppe på väggen :)
                                                           
Jag Joppe och G går för Dixon i stenungsund,

Vi igen :)


Har typ pluggat hela dagen, eller ja några timmar i alla fall! somnade på altanen direkt när jag kom hem, gott var det :) Såg på andra avenyn nyss också, så precis när Ronald fick (ja vad var det för något) på sig och svimmade, tog  jag snabbt upp mobilen och skrev till anton "ofta xD" och någon sekund efter skrev han "Haha, detta ballar ur" och jag trodde han var snabb som fan på att svara på mitt sms, så så skriver han efter 10 sek kanske "Haha, samtidigt :P fan va oseriöst det är nu" hoppas ni ler lite nu för det var faktiskt lite roligt ;)
 Nu ska jag sitta här ett tag till, sen dusch, borsta tänderna och sedan sova igen! om jag somnar är ju frågan!

Öppna en pizzeria ?

Min och kickis pizza var grym! det tyckte frida och clara med, inte illa! så varför inte öppna en gutenfripizzeria, rebkic typ ;) haha! Här får ni ta del av läckerheterna!


Clara och Fridas smarriga smet :)


Förövrigt, kan jag berätta att jag och anton varit tillsammans i tre veckor nu :) det firar vi med en bild på sötnosen!

Och han är sminkad på bilden! haha, taaz.com kan man göra mkt roligt ;)

Min lilla trätomte ante är på besök :)

Här är några rikigt löökiga kort! båda två är osminkade och inte fixat håret! men det är ju inte så lätt för ante eftersom att han snaggat sig!

Snygg kille ;)

Och nu kan ju ingen miiiissa min söta underbara GLUGG!

WOW!

Grym kille, jag är kär :)


Dagens

Hola!
Kom nyss hem, varit i skolan hela dagen. Varje rast smet man ut och satte sig i solen och stekte lite grann :) skönt! Idag ska jag plugga, tro det eller ej! ska sola också, har en soltid kl 5 så att jag kanske kan få lite färg, lär inte synas så värst mycket kanske men i alla fall! imorgon på hemkunskapen ska jag och kicki baka pizza, eller laga kanske man säger :) göttans! blir vår egna lilla Hawaii, slår nog dock inte robbans! men vad fan gör det ;) Slänger in en bild på dagens outfit,
 
Leggings: GT
Stor Tshirt: GT
Stickad kofta: inte säker, men det står [cue] på lappen där bak, hah :)


Gårdagen!

Igår så åkte jag till mormor och var med henne lite, jag skulle ställa massa frågor till henne till mitt teknikarbete, och skriva ner hennes svart, men det blir inte riktigt som hon säger eftersom att hon svär i vart tredje ord! haha, men jag fick ihop det trots allt :) Senare när hon vi var klara, la jag mig i sängen och tittade på tv medans jag hörde att hon höll på i köket, så kommer hon tillbaka med den här, den var ju ganska lätt att trycka ner, och den var grymt god :) Det var glass, chokladsås, smältchoklad och riven chockad på toppen! vilken tur att jag tkr om choklad ;)


Sen åkte jag hem, duchade en snabbis sen kom anton förbi, vi kollade på beck och senare åkte han hem då hans lila mamma kom och hämtade han. Jag somnade lika fort som vanligt, hur skönt som hest! Sova as gott också, inte illa;) Lägger in en bild på gårdagens lilla outfit också,
Jeans: Lee?
Skjorta: Tommy Hilfiger
Linne: GT

mums!

God frukost, är en god start på dagen! 


Här har vi i alla fall en mycket god, varm oboy till min lilla smörgås, och grädde på toppen natuligtvis!


En ny dag, nya möjligheter :)

Godmorgon!
Nu har jag precis stigit upp, pappa kom in och väckte mig, fast det var inte han avsikt, han skulle bara hämta något eller ngt liknande :). Gårdagen var go ;) Anton skulle plugga på hans läxa tills idag, så jag var hemma med mamma pappa och våra gäster. Det brukar väl inte alltid vara överdrivt roligt, men igår va det rikigt gött! Jag och farbror satt och diskuterade musik, så drog jag på massa låtar på min mobil, och så satt vi och sjöng hela kvällen lång! det var gött med lite svenska favoriter som, jag ljuger så bra och kung i baren:)

Idag, ska jag fan ta tag i mitt pluggande, mkt snack liten verkstad... Men jag glömde massa viktiga papper i skolan, men jag måste! Så det blir väl dagen typ antar jag :) Har cp mkt nu som ska in innan påsklovet, bl, Noinlämning, Teknikinlämning, Bildinlämning, Skriva om en engelsk bok som jag inte ens börjat läsa, och sen nationella nästa vecka också! kom och ta mig låååångt här i från! Gött med lov snart i alla fall :) kommer ju dock inte spenderas överdrivet mkt med anton ... :( men det tar man igen en annan gång :).


trött tröttare tröttast tröttareäntröttast!

Lägger in flera bilder sen onsdags :):)

Måste bara börja med denna bilden, precis när jag tagit den typ ligger jag dubbelvikt av skratt, senare ser fanny bilden också, se hennes komentar; HAHA, jag ser ut som Tjorven!! Liten och tjock, HAHA!




Oboy, vilket vackert väder ;)

Melissa Horn

Hon gör min kväll, jag tycker hon är så sjukt grym!


Min lilla modell!

Har precis sminkat och fixat min lilla kusin, och tar bilder :) hon hjälper mig med mitt bildarbete som ska in snart, så har inte tagit så "gulliga bilder" det är mera så där, le, le inte, le, le inte! så ska jag klippa ihopp ett när hon ler och ett när och är lite mera seriös. så snälla peggy gilla mitt arbete! Här kommer några söta bilder :)

 

Ikväll, ska jag träffa anton hoppas jag på, får inte tag på han nu, men han lär väl höra av sig när han är klar eller något liknande :) är det någon bra på tv idag? någon go rulle och masas godis hade inte suttit fel, och underbart sällskap ofcourse !:D

Bilder :)

Nu kommer lite bilder under veckan :)

Jag och Jos i bussen påväg till göteborg för en shoppingrunda :)



Lite bilder sedan tjejkvällen :)



Dagens grymt slappa "outfit"

Jeans: GT
T-shirt: DIESEL
Halsduk: Indiska
Armband: Pandora 


Trevlig kväll :)

Godmorgon på er alla!
jag har precis kommit hem nu och sitter och äter tacos och dricker påskmust, jag tycker inte ens om det? Det är faktiskt inte gött alls :P.. Har varit hos anton, eller ja  sov där inatt eftersom att han bor granne med sofias syster. så gårdagen;
Efter skolan drog jag och kicki in till std, mötte upp sofia och kikade lite, sen när vi fikade tog jag en glass, för att verkligen känna att sommaren var på väg ;) .. sen drog vi hem, jag tog en snabb dusch och fixade mig, då kicki hämtade upp mig hon övningskörde och var en talang ;) Vi åkte och hämtade pizzan och drog till sofia, där nina natha och sofia väntade, vi åt gott drack gött och ja, vi snackade gött med ;) Sen drog natha och vi fortsatte att dricka lite smått, men jag var inte de mista sugen asså! så trött på cider så det finns inte. Sen typ däckade kicki och jag, sofia och nina var slöa som fan ;) så ringde anton som varit på HK och kom förbi, så drog jag med han hem sen, han somnade typ på 2 sekunder och innan hade han ba "aaa, jag ska hålla uppe dig hela natten och blablabal..:"  Yeah sure! på morgonen så var inte anton lika pigg, usch stackaren :) Jag ringde pappa och han kom för att anton skulle ha match med hans små killar som han tränar och sedan på kurs. och nu är jag hemma! konstig nog känner jag mig bakis, vilket jag aldrig gör annars? Galet :) nej nu ska jag nog ta en dusch och sen en powernap :) komemr nog lite bilder senare :)

P&K!

En go sommarbild på sofiprop :) tack för igår <3

Dagen

hejsan i lingonskogen
Nu sitter jag i skolan och har NO, jääätte roligt, ska göra ett arbete om matspjälkningen, finns inget bättre än att få reda på alla detaljer ;).

Har några lektioner kvar nu, sen slutar jag, då jag och kicki ska åka moppe till std, vi lär dö av kallhet!!! Får se om vi hittar något snyggt! Ska till sofia sen, känns som att jag berättat det typ 10 gr, men nu vet ni väl det verkligen ;) Jag är taggad!

I morse vaknade jag av fåglarna utanför fönstret, det kan ju vara mysigt och så, visst! men jävlar va jobbigt det var eftersom att jag ville somna om. Kunde dom inte sjungit en vaggvisa ist för att skrika någon dålig sång!

Antar att jag inte bloggar mera idag, lägger in ett imorgon om kvällen som varit och bilder, antagligen vad jag ska göra på lördagskvällen också :)

TjingTjong, flaggstång!

För er som inte fattade, så var det dessa skor jag går runt i nu ;)


HAHA!

Goaklippp ;)


Min favorit:
 

Antons favorit:


Vem vill inte ha den ungen?:D



Dessa två kan man ju inte låta bli att skratta åt ;)

Hejhopp!

citat av livet enligt rosa "Hej alla fans!"
idag har jag varit i stan med jos, vi har shoppat :) gött väder var det också när vi satt och fikade, eller ja med en glass till hands :). Jag har köpt ett par skor, kawasaki vita, finns nedanför ;) haha! och ett vanligt linne inne på GT. Johanna köpte ett par jeans och ett par skor, och provade massa balklänningar, åh vad jag också vill ha det :( man känner sig ju som en liten prinsessa! :) lyckad dag annars :) sen åkte vi till mormor och käkade, till efterrätt fick dom någon go paj, medans jag fick en lite chokladkaka typ ;) . Sen åkte vi hem och jag drog till anton, så nu sittter jag här och är super social!

Imorgon så blir det rajraj! whio, Nina snackade om att vi skulle ha något tema, men vi är ju bara 4 st eftersom att vi ville vara lite ensamna och mysiga, hih! förslag någon? på tema asså! så först så blir det skolan, såklart! slutar typ halv 2 vilket är skönt :) sen drar nog jag och kicki in och shoppar lite till, eller ja, hon ville det i alla fall, jag är typ pank nu! illa.. :( Sen blir det hem och fräscha till sig, sen till std igen, till sofias systers lägenhet, där vi ska spendera en del av kvällen :) Hoppas att det blir en toppen kväll!
nu sitter anton och komenterar "skriv att du ska bli jätte full och däcka innan 8 för att jag har 7.0 cider, jätte många!!!!!!!"
Yeah, sure, jag behärskar mig :D

Hejsvej, snygg tjej!

                                                            Nu ska jag pussa ihjäl anton :)


brunbrunbrun!

Jag vill verkligen åka utomlands, bara typ en vecka, eller kanske två, bara för att jag vill bli brun, inte så men man känner sig ju sjukt mycket fräschare när man har färg, nu är jag helt grå i hela ansiktet typ och ser ut som ett lik, jag vill vara brun och fin! sen är ju sola typ något av de goaste som finns, eller vara utomlands överhuvudtaget :) bjud mig på en resa, någon? det sägs att efter två veckor, blir man inte brunare, efter en vecka i grekland, såg jag ut såhär (nedanför ofc) :)


dålig uppdatering? / Pratar i sömnen ..

Sofia tyckte att jag skulle slänga in ett inlägg, hon tyckte att jag var dåligt på att uppdatera mig antar jag medans anton säger att jag nu är besatt av min blogg. Jag får väl köra ett inlägg om kvällen!

Jag och Jos hade lite småtråkigt, så vi åkte till ICA och köpte oss en stor påse godis och hyrde en film på statiol. Johanna erbjöd sig till och med att betala om vi såg den nya Wallander(trodde vi) när vi kom hem märkte vi att filmen var på engelska, vad är detta?! jag pallar inte se klart, och johanna ligger kvar och snackar i telefon, kan inte tänka mig att hon är speciellt inne i filmen asså. Har fått några bilder nu av alla, har nog inte fått dom bästa som togs i slutet då solen sken som bäst :) tänkte lägga upp två ist för många idag, så kör jag flera imorgon istället.

Imorgon är det skolan som vanligt, har typ 4 lektioner, HK, NO, mat, SV BILD sen är dagen shlutee :) så åker jag hem antar jag så kommer anton lite senare. han ska på kurs imorgon för att han har fått jobb idag, grattis babe! :) Han lär väl narra mig som vanligt för att jag snackar i sömnen, haha! fan att inte han också sov, så kunde han slippa höra mig ligga där och snacka. men det är faktiskt jävligt roligt när man hör vad man senare har sagt. Det har ju varit några morgonar då man satt sig vid frukostbordet då mamma berättar att jag snackat eller gått i sömnen. en gång kom hon in til mig då jag låg och snackade sims/kinesiska, sen började jag babla om modevisninge och sa "du vet sjalarna dom hade på modevisningen, man skulle tagit dom och klippt ett hål längst ner på dom, visst hade det varit fräckt?" en annan gång gick jag upp mitt i natten och frågade efter mormors telefon nummer, och en annan kom jag in till dom och skrek "VARFÖR ÄR JAG GLUTEN?" haha, allt händer i k-town, im i right ?;)

Gud va ni tjejor är bra! :)
                                      


och en på mig, mitt face ser dock lite knepigt ut!







   

vilken härligt dag :)

Hej på er!
Har precis kommit hem, började med att stiga upp 07.45 och stack kl 08.00 ungefär, grymt snabbt jag äter och tar på mig va? ;) för att vara tjej i alla fall! åkte och hämtade upp kicki och vi drog till skolan. Senare bestämde sig Jag Jaqe och Fanny att vi skulle åka ner till Låka och fixa lite kort till våran inlämning i bilden. Så har precis varit där nere, och solen var framme och vi fotade :) redigt gött! lägger in bilder senare antar jag! :)

Gårdagens kväll, (om det nu är så man säger?) var mysig. jag och anton tittade först på andra avenyn. Allt som händer är så logiskt nu tycker jag, måste bli en uppryckning! fast å andra sidan känns det som att allt redan har hänt. senare såg vi klart på en annan film som vi inte hann klart i söndags. kom faktiskt inte riktigt ihåg vad den hette.. Sen myste vi resten av kvällen tills jag var tvungen att åka hem.

Såg Patrik 1,5 i lördags, shit! jag tyckte den var grym, haha! jag tycker väl att dom flesta filmer är ganska bra ifs. jag började till och med gråta ;) citat av benjamin; 4 av 5 tosters.


shopping!

Är riktigt sugen på att åka in och shoppa nu asså! måste ha ett par nya skor, och jag funderar starkt på ett par tygskor, vit antar jag att de blir :) har redan två par lika dana, i tommy hilfiger men dom är inte så fina längre, färgen är ingen snygg och jag har gått sönder dom typ ;) men har sätt att dom har fått ut ett par, nästan likadana iår igen, funderar faktiskt på att köpa dom. annars funderar jag på ett par av dom här ;




Gud vad jag längtar tills att köpa en klänning till avslutningen i 9an också, vill köpa massa, önska bara att min ekonomi var bättre ;)


våren är häär :)

Hej alla söta barn!
shit vilket gött väder vi har idag :) sitter på altanen och steker nu, as gött här inne eftersom att det är inglasat så solen har stått på hela dagen :) kom nyss hem från skolan. Helt okej dag, hade hemkunskap på slutet, gjorde vofflor och rulltårta, det belv en succé! Pratade massa om helgen, som förhoppningsvis ska spenderas med brudarna, så ska vi käka gott dricka gott och snacka ... gott? inte helt fel:) har inte blivit mycket alls nu, ska bli gött att ta igen det. har inte druckit sedan nyår, så är rejält taggad. Så får vi se vad som händer senare, kanske drar ut om det är en fest som lockar!

Nu hade jag tänkt att sitta här och mumsa i mig mina rulltårtsbitar och lyssna på min nya favorit låt (den nedanför) Ska iväg snart, eller sen när anton har slutat skolan. så antar att det blir en myskväll men andra avenyn som båda såklart följer! får väl köpa med mig lite gotta också, känns inte bra detta, fan va man käkar godis varje helg nu asså! Äter massvis när jag och anton ser på film, sen på morgonen, äter i alla fall jag upp allt som finns kvar(och det är mycket) medans anton sover, jag måste ju roa mig på något sätt :). ska nog fan ta tag i min kondis snart också, men jag sitter nog kvar här ett bra tag till ;)


Härlig vårbild som togs förra året.

Snyggt

Nellie har precis fixat min blogg från ful till snygg! haha, tack sötnos :D

för övrigt kom jag precis ut ur duschen, duscha är typ det goaste som finns och jag är nog den lataste som finns, varje gång jag ska tvätta av mig sminket ställer jag mig i duschen, för jag orkar inte bara tvätta ansiktet, lika bra att köra hela kroppen :) dock inte bra för mitt hår, jag har super slitet och inte alls snyggt. Så nu har jag bestämt mig att jag inte ska platta håret mera, och inte ha uppsatt, vilket jag alltid har så et har slitits jätte mycket där som jag har tofsen och så. Sen om håret ska växa mera och så, ska man bara duscha det 2 ggr i veckan. så nu jävlar ska jag få fint hår :) bara det att mitt hårserum är slut :( så får åka in och köpa nytt :)..


Resultatet, vad tycker ni? visst är Nellie duktig ?:)

 
jag fick ta liten, för annars fick inte hela plats, men ni ser ju där uppe ändå ;)

mkt bättre än orginalet!


Kom nyss hem från fikan i stenungsund och har precis proppat i mig en pizza, jävlar vad gott det var :) Lyssnar på en låt nu, hela tiden, Måns Zelmerlöw med låten hope and Glory jag lyssnar på en annan version, jäklar vad bra den är!





Fika

nu har jag precis gjort mig klar, ska in till std och fika med natha och sofia, ska bli super mysigt :) sofia har varit utomlands nu, i spanien något ställe där och gottat sig, så jag kommer nog känna mig superblek nu medans hon kommer vara en liten chokladboll! nu måste jag rusa til bussen. xoxo!


Jag och sofia i hemsedal :)


Tips!

Är ditt hår tunt och risigt? Är färgen utan glans? Om dina naglar dessutom delar sig och bryts kan det bero på att kroppen saknar viktiga näringsämnen. HÅRKONTROLL är ett kostillskott komponerat för att ge hår, hud och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, minerler aminosyror och spårämnen. Helt enkelt viktiga byggstenar för hår hud och naglar.

Har du som jag(eller ja, jag hade) klyvna naglar, så fort dom börjat växa lite så klyver dom sig och man måste fila ner dom, hur roligt är det då? jag ville verkligen ha snygga och långa naglar, då läste jag att det finns en produkt som heter hårkontroll, som finn på hälsokosten vet jag, så jag gick ner och köpte det, tror det ligger på kanske 150 kronor, vilket inte är mycket alls, när resultatet blir kanon! en ask räcker i 2 månader, då man ska ta två tabletter om dagen, en på morgonen och en på kvällen, jag har haft mina i kanske 2-3 veckor nu, och oj! jag märker verkligen resulat, mina naglar blir till och med starkare och jag kan inte böja dom lika lätt som innan då dom var som gummi. Med detta resultat tänker jag absolut fortsätta med detta :)
Prova, ni blir inte besvikna!





Nytt försök!

Ja, mitt förra försök att blogg typ, nästan dagligen gick ju ingevidare asså! men jag börjar igen nu, får hoppas att det går lite bättre i alla fall, känns mera som att tiden inte räcker till.

Idag är det måndag och studiedag, sjukt härligt asså! så jag vaknade runt 11 kanske, utan anton :( men tillslut kom jag upp och gjorde mig en frukost, det blev lite fil, mackor och en chokladruta. egentligen tycker jag inte om att äta frukost, det känns som att det inte finns något att välja mellan, det är ju alltid mackor liksom, man tröttnar ju! och jag som är gluten, tröttnar mera. Jag klarar väl mig, men hur läskande är det inte att få äta en stor macka med riktigt mjöl i, eller hamburgare, pizza, pasta osv. men jag får nöja mig med mina matprodukter :)

sitter i köket nu och har precis läst den nya veckorevyn, grym tidning tycker jag, men jag blir så himla sugen på att shoppa varje gång jag läser i dom, kläder, skor och smink så klart! Jag vill prova allt inom smink, så fort det kommer en ny foundation, löspuder, kanske kompaktpuder eller något, så vill jag ha det och bara strunta i min sminkväska totalt. jag är riktigt sugen på att prova på I.d:s smink, som bara innehåller mineraler och är skonsam mot hyn, känns mycket bättre att lägga något som är bättre för hyn, än en fet foundation som kanske täpper till och så, får ångest ibland när jag sminkar mig, att jag ska lägga allt sådant i ansiktet, men då väljer jag hellre att lägga lite mindre när jag känner att jg har en dag som jag sovit bra och har en ganska bra "hydag". Men id är ju ganska dyrt, ligger ju runt 400 kronor och om man väl ska ha det, måste man ju köpa borstana till, som också kan ligga runt 300 kronor, det är nog bäst att jag väntar tills jag får sommarjobb, då jag kan slösa lite:)


mmm, ge mig!

RSS 2.0