HEJ!

HEJ bloggen!
Nu var det ett bra tagsedan jag skrev! Har inte haft något sug att skriva på sistone men ska nog börja igen!

Imorgon börjar mitt efterlängtade LOV! Imorgon ska jag upp runt 4 och klockan 5 bär det av till Sälen, åh nu har jag längtat länge, ska bli riktigt roligt och skönt med lov :)


Lördag

Klockan fyra åkte jag Johanna och Fanny till mormor och käkade middag, jätte gott var det :) Runt 6 åkte vi hem och började fixa med allt och sen kom emelie och hämtade oss så åkte vi till Kinger på inflyttningsfest, var riktigt kul! Senare åkte vi ner till HK men det var inget drag där så vi drog till Haddan istället så det var kul! Lägger in bilder senare :)

Snygg klänning!

Okej, hur snygg är inte denna då?


Snoop Dogg vs. Markoolio - Drop it like it's hot


Pappa är la go!

Idag åkte mamma till branäs med ett tjejgäng så pappa passade på att beställa hem en hockeymatch som han ligger och tittar på nu, så sitter jag brevid och så hör jag:
Pappa: Snaark.... zzzZZzzz
Jag: Pappa? Du kollar ju Hockey?
Pappa: Jag lyssnar på matchen....

Yeah, sure!


:'(

Idag lämnade min lilla kissemisse världen och åkte upp till katthimlen :(


Me and my boy!


Tisdag

Heeeej!
Idag har jag varit på salongen, mamma kom och hämtade mig när jag slutade så tog vi en snabbis runda i stenungsund sen åkte vi och handlade och sedan hem! SÅ nu har jag pluggat lite granna och ska strax gå och lägga mig. Klockan ringer imorgon klockan 6.20 då jag vill vara utvilad!

CYA!

Min lilla pung...

... ska till vetrinären imorgon :( Han kan inte öppna ena ögat och ser dåligt på det andra också. Hoppas att det kan bota det med några ögondroppar eller något liknande för att jag vill inte att min katt ska hamna i katthimlen :(


Måndag

Hej bloggen!
Har varit på bra humör idag känner jag, haft en riktigt bra dag med tjejerna i skolan!

Hade två lektioner i skolan, hantverk då vi fönade herrfönor och gympa då vi hade rörlighetstest och sen slutade vi efter en halvtimma, skönt! Jag och och Camilla tog spåret till stan så följde jag med henne och bytte hennes skor, blev riktigt sugen på att köpa sommarskor asså! Sen åkte jag hem. :)


Här myste vi i solen!


Hide and seek?


Sunshine


new



Söndag

Hej bloggen!
Pappa kom in och väckte mig klockan 10 idag och frågade om vi skulle åka till torp, så jag gick upp och fixade mig så åkte vi iväg. Har köpt ett par solbrillor och en jeans jacka, super nöjd :) När vi var hemma igen så åkte jag och pappa ut och övningskörde för 3dje gången, åkte på vägen till skärhamn och tillbaka, kuuul :) Nu ska jag ta kort på mina ny grejer :)

Min mobilkamera är ju inte bäst, men det var faktiskt godare än vad det ser ut :)



Permanent

Angelika rullade permanent på mig i fredags, när det hade torkat tog vi ut det och jag såg ut såhär - SNYGG TJEJ! haha, gud jag höll på att dö, såg ju ut som Morgan i Ullared :)


Lördag

På kvällen gick jag bort till Pontan där Andreas, Kalle och Rickard vad. Vi hade myskväll med  gott snack! Ja, vad mer ska jag skriva? Hände inte så mycket mera :) Gick hem vid 1-2 någongång som somnade på två sekunder.

Söt bild(?) på mig och Pontan som togs för ett bra tag sedan :)


Fredag

Idag var det skola, hade bara en lektion då vi inte behövde gå på matten och på hantverket hade vi egenvård då vi fixade varandra eftersom att våran lärare var sjuk, ganska onördig dag ändå. Tog sedan bussen hem och käkade lite mat och gjorde årning mig, sen kom Janna, Sofia och Nina och hämtade upp mig så åkte vi till ICA och handlade lite gotta, åkte sedan hem till Janna och lagade tacos och myste. Sen kom lite mera folk då vi tittade på Smala Sussie, ändå filmen är värdelös men man måste titta på den. haha!


Torsdag

Hej ... på ... dig!
Hade bara tre lektioner idag, hantverket på tre timmar var inställd så slutade klockan 12 :) Skönt att komma hem tidigt istället för att sluta halv 4 och vara hemma 5-halv6. Idag har jag klippt mig, Jos toppade mig så tog av 1½ cm ungefär, behövs egentligen tas mer men kommer aldrig få långt hår isf. 

Riktigt härligt att det är fredag imorgon. Jag har längtat! Fast veckan har gått läskigt fort men det är skönt, då blir det helg snabbare :) Vet inte ännu vad jag ska göra i helgen, men något dyker alltid upp.

Ring

Prövade en ring igår, tycker den är skit fin! Men vet inte om jag ska köpa den? Ska jag ha silver eller guld?


Horoskop

Skorpionen 24/10-22/11

Vill du att kärleken ska hetta till krävs det att du är beredd att gå i spetsen. I övrigt handlar det mycket om nöjen men också om pengar och karriär. Din förmåga att göra ett gott intryck på både främlingar och bekanta leder till nya möjligheter. Du är dessutom extra karismatisk nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Just nu...

... ligger jag och Johanna i soffan och tittar på AA, vi har käkat frukt doppat i smält choklad och myst! Bra dag :)

Planerna för imorgon...

ser ut såhär:
06.20 klockan ringer
08.30 skolan börjar
15.00 skolan slutar
16.30 möta upp mamma i sundahallen
......
20.00 åka till stefan och ha myskväll med syster och äta chokladfondue!
later...sova!


Resultatet

Nagellack - Mavala färgen Milano
 


luring...

Man fick med en svamp till pudret jag köpte idag så jag frågade Stefan och jag fick sminka honom med pudret och han hade inga problem med det. Grejen är väl att färgerna matchade inte så bra! Haha... "Hallå, beccis jag ska ju jobba sen?!"


New...


Nagellack från MAVALA färg milano - 25 kr

Bronzing powder från IsaDora - 100 kr?

Stärkande nagellack till mamma från Sally Hanson - 125 kr


Måndag

Helllo handsome!
Idag var jag på praktiken, fick tvätta massvis med hår och svarade i telefon för första gången, gick galant! Sofia kom in en sväng också, då blev jag glad:) Slutade vid 6 och gick bort vid parkeringen där Johanna osh Stefan väntade så åkte vi hem hit, vi snackade gojja och sen åkte dom en 45 min senare typ, så nu är jag själv hemma!

Köpte lite småsaker idag, lägger in bilder sedan :)

Måndag

Men tja!
Idag var det riktigt jobbigt att gå upp, efter att ha sovit så få timmar i helgen så var jag tröttast i världen... :) Hade två lektioner och när de var slut tog jag bussen hem då pappa och mamma hämtade upp mig vid busstationen så åkte vi till Mormor och käkade middag. Super gott, blev en riktigt go efterätt också. Sen tittade vi på filmen från turkiet, var 10 år sedan vi var där, vi var inga stora kids direkt! jag var 5½ :P

Min mormors hund Sessan :)



GratisBio

Bli medlem på denna sidan och samla poäng och få presentkort på bio eller alla möjliga affärer som, nk, cubus, åhlens, ginatricot osv.. Du får 75p när du blir medlem och du behöver bara 200p för att få ett presentkort för 50 kroner på valfri affär.

Klicka in på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=282638 och regestrera dig som jag gjort! :)


RSS 2.0