färga hår

Jag borde egentligen färga mitt hår, det är mörkt nu asså! Nu har jag 12 cm utväxt nu(jag och mamma mätte här om dagen, senast jag färgade det var i februari och det sägs att håret växer 15 cm på ett år, stämmer ganska bra? 

Promlemet är bara att jag inte vill färga håret, jag har haft slitet så himla länge nu och jag gör allt för att håret ska reparera sig och bli bättre, det har faktiskt gått bättre, nu har jag fått bort mycker men har en bit kvar. Funderar starkt på att vänta ut hela min utväxt så är det friskt och fint :) rock råttfärgat!
 


Fått lite grejer

Fick lite saker av mormor idag;

Tre st spetstrosor och ett par leggings från Calvin Klein :)


Onsdag

Idag var det skola, efter den kom mormor och morbror hit och hämtade mig så åkte vi till uddevalla och tittade när kusin buggade, det såg så himla roligt ut och jag ville bara ut och dansa. Så himla duktiga var dom!


Nu sitter jag och idol har precis börjat, jag hoppas verkligen att Erik åker vidare, hoppas han vinner allt också för den delen, så grym!!!

 


Tisdag

Hade praktik, slutade kl sex och tog bussen hem direkt. Hemma kom Anton och hämtade mig så åkte vi till honom, kollade idol och andra avenyn och sen åkte vi hit igen och sov :)

På vägen hem köpte jag en ben and jerry till syster, typsikt att jag inte kan äta den! Var i denna sorten:

Svängde även förbi apoteket påvägen hem och köpte mig ett försvarets hudsalva. Mina läppar är jätte torra nu när det är kallt ute!


Skolan

Hej folk, sitter i skolan nu. Lektionen är snart slut typ och sen har jag en lektion till sen bär det hemåt! SKÖNT!

Usch då..

Börjar känna mig dåligt.. Jag har fryst så himla mycket det sistone och har varit förskyld hur länge som helst. Just nu känner jag att jag måste... förslåt äckligt jag vet men spy! Mår så himla illa... Jag får inte bli sjuk bara, man missar så himla mycket om man är borta från skolan nu, man går igenom nya saker varje lektion och det är så jobbigt att ligga efter!

Imorgon ska jag först till läkaren halv nio och snacka om min gluten tror jag, ta lite prover och kanske väga och mäta mig, När jag väl är klar där inne ska jag gå till bussen och åka in till salongen, praktik imorgon. Hoppas jag mår bättre annars kan jag inte vara kvar. Just nu skakar jag och kan inte prata då jag känner att nu ..... jag!

Hannah Montana, the movie

Igår såg jag Hannah Montana the movie medans anton snackade i telefon med fille från USA. Jag började nog lipa mins 3 gånger, den är värld att se(som tjej, det var ingen favorit hoa Anton) Just i slutet när hon får ett halsband av sin mormor som hennes mamma hade innan hon dog böjade tårarna komma då jag här om dagen fick ett armband av mamma som jag hade fått av min gammelmormor när jag var liten.. Hemskt att man måste förlora folk, tur att dom vakar över oss. Vi är aldrig ensamna, de finns alltid inom oss.


Jag tröttnar aldrig...

... på Gavin Degraw! Han kan göra mina dagar verkligen. Hans röst är så himla skön och klockren!


Frans och brynfärg

På torsdag ska vi lära oss hur man färgar bryn och fransar och ska sedan göra det på varandra, jag längtar! det kommer bli jätte roligt tror jag. Jag ska bara färga mina ögonfransar, gillar inte att han för mörka ögonbryn, hade kanske tyckt om det men jag hade varit ovan helt enkelt.


Måndag

Dagen började med att stiga upp och dra på sig lite smink, när jag väl var klar med allt körde Anton ner mig till bussen och jag for till Göteborg. Första lektionen var hantverk, vi hade först genomgång och sedan permanentrullning. Vi ska ha med oss modeller snart, någon som är intresserad? men vi använder ingen vätska som tur är! haha.
Efter maten hade vi gympa, den varade i en halvtimma då vi hade en kortgenomgång. Tog bussen till std och kikade runt lite innan Anton kom och hämtade upp mig, vi skulle dra hem till mig och mysa men han var tvungen att fixa lite saker hemma så vi kanske ses ikväll istället :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där ett bra tag, så himla skönt att duscha!

Nytt

Sprang in på kicks idag och köpte mig ett till svart nagellack, en flicka kan aldrig ha för många nagellack eller vad säger man??


Söndag

Segt att helgen bara varar i 2 dagar.. Hade varit godare om helgen varade längre!

Ska snart lägga på lite smink och sen kommer anton vid halv 1 och hämtar mig så ska vi åka hem till honom så ska han hjälpa mig att plugga. Har verkligen jätte mycket och jag kommer inte igång utan hjälp... Sen är Anton duktig på svenska också! Jag har gjort 1 av sju saker som ska bvara med i ett häfte som ska in om 2 veckor och varje moment är svårt! Illa detta!


Snyggga kort






haha!


kväll

Nu springer jag bort till Grannhuset där pojkarna håller hus :)

dagens


Kofta: HM
Jeans: HM
Linne:Gina
Blus: Lindex


Nytt

Shoppade kläder idag :)

Blus från Lindex, 299 kr

Halsduk från Gina tricot, 99 kr

Leggings från Gina tricot, 99 kr


Lördag

Hejsan!
Vaknade runt tio och tog mig en frukost och sminkade mig. Jag och mamma åkte in till std för att hiitta en present till kusinen :) Jag hittade även lite saker, bilder kommer sen. Vi åkte sedan hem och piffade till oss lite och drog sedan upp till Fanny och firade hennes födelsedag med tårta :)

Fannys kalastårta:)



ID


STARTPAKETET INNEHÖLL;
2 st ID Bare Minerals Foundation i olika nyanser

Produkterna är baserade på en formula av mikroniserade bergsmineraler som ger huden ett perfekt utseende - en fräsch utstrålning och en jämn hudton. Den ultralätta konsistensen döljer nästan på ett magiskt sätt fina linjer, ojämnheter och rodnader och ger en naturlig lyster. För att skydda huden mot för tidigt åldrande innehåller bareMinerals foundations zinkoxidfilter - det optimala året-runt-skyddet enligt forskare. Det gör dem perfekta att använda också under sommaren.

Mineral Veil
Transparent fixerande puder som lägger sig som en mjuk slöja över huden. Den ultralätta silkeskonsistensen ger en fin slät yta genom att minimera porer och fina linjer. Huden hålls matt och makeupen sitter perfekt hela dagen. Applicera över foundation för en fulländad utstrålning.

Rouge färgen Warmth
Rena mineraler som förhöjer hudens utstrålning. Används som rouge/solpuder för att ge kinder, ögon, panna, haka, läppar - eller varför inte kroppen - en friskare ”look”.

Barevitamins skin rev-er upper
En primer som skapar det perfekta, släta underlaget för bareMinerals Foundation SPF 15. Det lätta serumet exfolierar döda hudceller, motverkar komedoner och lugnar stressad hud.  Appliceras på rengjord hud, under dagcremen. Kan användas ensamt som fuktserum på en ungdomlig eller fet hud och passar även män. Parfymfri.

Verktyg
Kabuki Brush:
 Fast, tät borste som ger en medel till full täckning av din foundation. De tättsittande stråna ger ett jämnt och täckande resultat.
Flawless Face Brush: Ger en lätt till medel täckning och passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Mineral Veil, Rouge, All Over Face Color och Radiance.

Maximum Coverage Concealer Brush: Borsten ger maximal täckning och trollar bort ojämnheter. Den spetsiga designen gör det lätt att komma åt t ex under ögon och näsvingar.

+ How to DVD och guide

Jag kopierade texten från www.lindablom.blogg.se söt blogg :)

Nytt

Take the day off från Clinique, en ögon remover som fungerade jätte bra, jag trodde mer att den skulle kleta ut mascaran och att man skulle bli svart runt hela ögonen men den fungerade super! Rekomenderar :)
200 kr på Åhlens

Köpte även en ny mascara, även den från Clinique, en svart som gör fransarna långa och fylliga, ska pröva den imorgon. Tror den kommer vara super!
205 kr på Åhlens


Fredag

Hejhej!
Dagen började med skola, när det entligen var dags att sluta tog jag spårvagnen till centralen och gick in i nordstan, jag köpte mig en mascara och en rengöring för ögonen. Sen kom Anton och vi strosade runt lite i affärer. Vi gick sedan till bilen och åkte till IKEA, haha vi kände oss ur löjliga ;) Men det var faktiskt roligt, vi provlåg alla sängar och försökte att somna som på reklamen, hehe :) Vi drog sedan till std och kikade och sedan hem hit. Vi åt en god middag med familjen och drog sedan in till std igen och körde johnny och ganget till hk.

Vi ska snart åka och hämta Johnty igen, mysigt att åka på kvällen tycker jag :)

DriveDriveDrive

Såhär glad är jag när vi är ute och kör :) Jag bjuder på bilden, haha!


Våran lilla bro, fin faktiskt, hih!


I.D

Idag köpte jag Id smink, jag kände att det var dags eftersom att mitt smink ändå är i helt fel färg! Jag köpte ett start kit och innehöll 2 foundation, 1 puder 1 rouge/solpuder, en primer och 3 borstar, bilder kommer imorgon för nu skall jag och min prins sova :)


Torsdag

Hej bloggen!
Idag har jag varit i skolan, har varit jätte seg och trött tills sista lektionen då Anton ringde och berättade ATT HAN HAR FÅTT KÖRKORT!!!!! Jag blev super glad och helt till mig, jag hade inte anat någionting då han fått boktid 6 veckor tidigare, han är en bra ljugare :)



Vi möttes upp i stan men innan dess köpte jag ..... Är så nöjd :) Vi kikade runt i stan en halvtimma och sen åkte vi till antons pappa och hälsade på och sedan vidare till hans morfar :) Nu är vi här och ska snart gå och lägga oss :)

Night

Godnatt alla gull ungar, nu är jag trött men datan stängs av snart så lika bra att jag säger hejdå nu! Nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta tänderna och sedan krypa ner i min goa säng, jag ska vara gosig mot min katt idag och be honom göra mig sällskap, tråkigt att sova själv!


Melissa horn



Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


Undra varför man gillar att lyssna på sorgsna låtar när man är nere...
Men visst är sorgsna låtar bra :) Det är typ sannalåtar, men kärlekstexter är så underbara när det passar in på en :) Vilket det gör på mig eftersom att jag har Anton <3


Onsdag/Dagens

 

Hej folk!
Är helt slut, så trött och känner mig .... halv?  Känns inte bra detta, går nog och lägger mig snart!

Skoldagen bestod av 4 lektioner, soft dag!


Taskig bild men tog en på två sek!

Chinos: Acne
Tshirt: Gina tricot
Sjal: HM
Kofta: HM


Födelsedag

Idag fyller Fannyfis 11 år, du börjar bli stor nu lillen :)


Min favorit

Min favorit efterrätt är denna:


Hallon och blåbär med världens godaste sås, vitchoklad med grädde! Jag lovar det är super gott :)

Något som också är så himla gott som jag och anton gjorde för några veckor sedan är smält choklad doppad i frukt, vi hade ananas, honugsmelon och röda vindruvorm, mums!

Bilden kanske inte ser så lockande ut, men det var gott!


Tisdag

Hej bloggen!
Dagen har spenderats på Aqua, har rullat ett huvud permanent på min lilla docka, kändes gott att klara ett helt :)
Sen gjorde jag lite frisyrer på långhårsdockor men märkte snabbt att det ionte var min starka sida, prövade på lite flättekniker också!
Fiskbensfläta:

Rosettfrillan:

Och Annikas snygga frisyr:


Sen tog jag bussen hem vid 20 över 6 och nu sitter jag här, ska snart in i duschen :)


Almanacka

Jag gjorde fel i min förra beställning men nu så jag gjorde ett nytt försök förra veckan och nu är den här, min almanacka :)

På paketet stod det "Grattis världens bästa Rebecca!!!" Synd bara att jag fixa det själv :( Hihi!

Denna snygga ska jag använda flitigt :)


Måndag

Idag har jag varit i skolan, såklart! Första lektionen var Hantverkt, vi hade genomgång halva lektionen och resten rullade vi permanent, det börjar änna lika något nu när jag rullar, hehe! Men har inte klarat av ett helt huvud ännu, det har dock ingen i klassen gjort än men idag kom jag längre än vad jag tidigare har gjort!


När lektionen var slut hade vi gympa men jag hade ju såklart glömt kläder så jag drog hem, läraren vill inte att man kommer om man har glömt, konstig prick :)

Somnade på bussen hem, så himla skönt! Jag kände att jag inte orkade åka buss i en timma och vips så var vi i nösnäs, riktigt härligt :) Åkte sedan till Anton, vi har myst och kört lite ärenden. En mycket mysig dag :)

Imorgn är det praktik, hoppas jag får öva på att rulla parmanent :)


Uggs

Något som är så himla mysigt är ju uggs, tycker det är jätte snyggt men vågade inte riktigt köpa det förra året, får se om jag vågar iår, hehe :) Jätte snyggt med ett par ljusa till min mörkblåa jacka också!

Läste runt på lite bloggar och om jag förstår rätt så finns det ett par jätte snygga mysiga på din sko!


Syskon....

... men ändå så olika! går ju inte att lista ut att vi har samma mamma och pappa direkt!


Kväll

Kom hem för någon timma sedan nu, ska hoppa in duschen snart och tvätta håret. Ska nog förhoppningsvis till Anton ikväll, beor på hur han mår. Han var ute igår och man förstår ju reste :)

Min dag har varit bra annars! Jag och mamma käkade på min favorit resturang i stan, "Sun wall" åt stekt kycklig med annanas i sötsursås, godaste rätten i världen :)    Sedan traskade vi vidare, mamma fick köpt sig ett hårvärmeskydd från samma märke som jag köpte för några veckor sedan :)


Nytt

Köpte jackan idag, super nöjd! Fick 500 kr rabatt på jackan eftersom att flaggan på armen är åt fel håll, inget man tänker på heller, men ska be mormor fixa det, bara att sprätta lite och sy fast den igen. Egentligen kostade den 2995 kr men fick den för 2495 kr istället :)


Sedan när jag kom hem stod det tre nagellack på bordet som jag fått av mormor, bad henne köpa ett svart nagellack när hon var på ullared

Färgerna blir lite annurlunda på kort, men det är Svart, plommonlila/röd occh en mörklila :)
Snyggaste färgerna nu till höst!!


Dagens


Jeans: H&M
Linne: Gina Tricot
Tshirt: Monki
Kofta: Rut mfl
Sjal: H&M


Bruna ögon

Åh vad jag saknar mina bruna linser!

Jag tycker fan att jag är fínare i dem än mina egna!!
vad tkr du??


Förändring

Början av sjuan


Slutet av 7an

Början av 8an


Har ingen  bild på denna datan, men!
Mitten av 8an:
Svart hår

Lite senare la jag i några ljusa slingor


Slutet av 8an


Jag gjorde många mera färgningar, men hade abra dessa bilderna, tror jag hade typ en miljon färger i håret de året :)


Gårdagen

Lördags: Åkte från Anton och hämtade upp Nellie och så åkte vi hem och började fixa oss, lite senare kom Kicki också, så himla härligt, inte träffat henne på så himla länge så vi hade massa att snacka om :) Efter någon halvtimma kom alla killarna, vi satte oss på altanen och snackade skit, sen åkte vi till rönnäng där det var fest, vi åkte hem efter kanske 1-2 timmar, så åkte vi till mig och lyssnade på musik och gosade, sen var vi å trötta att alla åkte hem och jag gick och la mig och somnade på 2 sekunder!


Athene i 8an:)


Söndag

Åh vad tråkigt, redan söndag!
Idag ska jag och mamma in till stan, jag ska köpa min jacka vet jag i alla fall, sen får jag se om jag hittar något mera!!

Bok

Jag kom på en bok jag vill läsa, "ego girl" med Carolina Gynning!

I samma ögonblick som Carolina Gynning steg in i dokusåpan Big Brother föll domen över henne: Här kommer en ny bimboblondin med största möjliga silikonbröst och ett enda mål i sikte - att bli en av den nya tidens kändisar. Men hos tusentals tonårsflickor blev hon en hjältinna; de försvarade henne mot alla som satte likhetstecken mellan blond och dum. I Ego girl, som är skriven tillsammans med frilansjournalisten Ingrid Carlqvist, berättar Carolina Gynning om livet bakom kulisserna, om hur det är att som ung kastas in i den ofta hänsynslösa modellvärlden, och om det snabba och ibland självdestruktiva jetsetlivet.


Tjejer, njut!



Därför är det så jävla bra att vara tjej! :)


1. Vi kom av Titanic först.

2. Vi lider inte av för tidig utlösning.

3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.

4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.

5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.

6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar....

7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.

8. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.

9. När det gäller storlek vet vi sanningen.

10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.

11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.

12. Inget viktigt kan kapas med ett snitt.

13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.

14. Vi undrar aldrig om hans orgasm var äkta.

15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.

16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.

17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.

18. Vi har förmåga att klä oss själva.

19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.

20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.

21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.


Alla tjejer som ser detta måste omedelbart kopiera denna texten

 

 

 

 

 

 

 


Ute

Sitter ute och lyssnar på idolklipp och försöker få lite färg eftersom att jag är näst in till likblek!




Min urgrymma laddare!


Naglar

Jag är helt besatt av svarta naglar nu asså, det är så himla snyggt! Dock köpte jag ett billigt nagellack så efter en dag är färgen borta på topparna, ville köpa ett från OPI, men jag såg inte att de hade svart inne då så det blev ett lite billigare nagellack. Är det någon som vet något annat bra märke på nagellack? Isadora, make up store, depend??


Shoppingsugen

Sitter och kollar igenom massa bloggar och klädsidor och känner bara att jag måste shoppa!
Saker jag verkligen vill ha;

1.Ett volang linne från HM
2. Kofta från Lindex

3. Vinterjacka från svea

4.Halsduk från Gina tricot

Shoppingshoppingshoppingshoppingshopping!


Snyggt från HM


Snygga accessoarer från H&M!


Underbar uppfinning!


Min faster jobbar på semcon och de har gjort sådana här grymma saker, trådlösa mobilladdare. Hon gav en till mamma igår och jag har redan tagit beslag på den :) Hur bra är det inte då? När man är i skolan så blir mobilen laddad medans den ligger i väskan!

Man tycker in ett batteri i den gröna behållaren och sticker in i en sladd på andra sidan som går från behå¨llaren och vips, så laddas mobilen, super enkelt!


Lördag

Hej vänner!
Vaknade för en timme sedan, har åkt hem från Anton nu eftersm att han ska ha match med sina ungar. Dagens planer är inte klara ännu, men jag har bra idér. Vill egentligen in till stan och köpa min jacka, men eftersom att mamma var ute igår så känns det inte som att hon kommer klara poliskontrollen :) hih..


Googlade efter en bild, här är den!
Tycker den är skit snygg, Marinblå jacka med en ljus päls, pälsen är nog ljusare i verkligheten..


Fredag

Efter skolan gick jag till Bergakungen där jag mötte upp Anton. Vi köpte popcorn och popcornkrydda såklart! Filmen vad bra men ettan var bättre, men den var värd att se!

Efter bion drog vi in till nordstan och kikade, OCH JAG HAR HITTAT MIN VINTERJACKA! Så sköönt! Ville in idag och köpa den med mamma, eftersom att den kosta 3000 så måste hon godkänna den först, men jag måste betala hälften :) Sen kikade jag på lite halsdukar och sådana goda saker medans Anton tippade.

Sen tog vi bussen hem, drog till Almölivs och köpte gotta och gick hem och tittade på idol!


Trailer


Dags för fredagsmyyyys!

Imorgon har jag endast 2 lektioner. Hantverk och matte. På hantverket ska vi lära oss att ge ut huvudmassage och schamponera varandra. Sedan ska vi lära oss olika plattekniker. SPÄNNANDE!

Efter skolan är det fest! Festen börjar på bergakungen där min grabb väntar. Vi ska se premiären av flickan som lekte med elden. Självklart har vi förhoppningar om gratis tröjor, hehehehehe...




Torsdag

Hej vänner!
Idag har jag varit i skolan, sista lektionen fick vi två varsina dockhuvuden, en kille och en tjej, ursnygga!
Vi blev släppta tidigare så jag sprang till bussen och precis när de stängde dörrarna kom jag, men jag hann! det var superskönt att inte behöva vänta på en ny buss.

Har kommit hem nu, sitter och smaskar i mig pankisar som Mamma har lagat åt mig :) Snart kommer Anton också, han ska hjälpa mig med min pluggning, jag behöver all hjälp jag kan få!!!!

träning ger färdighet? eller??

Hahah, klippte precis Jos, tur att hon alltid har uppsat, page var inte så lätt att klippa, inte heller när man klipper en frisör som vet hur det ska vara! Men det var jätte roligt och jag lärde mig massvis :)


Mysig katt

Min söta lilla katt låg och sov på soffan på altanen så gulligt!


Jag undrar vad han drömmer om...


Dagens

Länge sedan nu!

Jeans: Lee
Linne: Odd molly


snabbt

Jag tänkte på en sak förut, huuuur fort har inte detta året gått ändå? okej det kanske är ett tag kvar på det också, men inte överdrivet länge, om 6 veckor är det höstlov, sen efter det kommer jullov, julafton, nyår och så vips! welcome 2010!

Denna bilden togs på min avslutning, känns som förra veckan..
Hoppas inte hela livet går så här fort!


Skorpionen

Skorpionen 24/10-22/11

Du satsar allt på fritiden, du dras till nöjen, nya bekantskaper, flirt och kärlek. Spännande och full fart skall det vara. Vardagsbestyr och sådana saker som jobb eller studier känns bara segt och trist, du skjuter upp allt sådant så mycket du kan. En metod med baksidor men du har roligt nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Ojojoj, känns som att jag har turen med mig!


Snyggt från Gina

Nu när hösten sakta kommer farandes behövs ju en go eller varför inte fela goda halstukar att vira in sig i, jag har prövat en från gina men köpte den inte, men så fort jag är vid en gina butik igen ska jag slå till! Halsduken är en sådan utan några ändar, riktigt snyggt.

Jag är sugen på alla tre egentligen, men till en början blir det nog svart... och kanske grått, fungerar alltid :)

Kostar 99kr inne på Gina tricot.


Onsdag

Gud vad skönt, idag är det onsdag!
Hade fyra lektioner idag, på Bilden som var sista lektionen promenerade vi upp till Avenyn och kikade på grekiska konster typ, mysigt eftersom att solen sken i göteborg. På bussen hem läste jag ur boken, den var jätte bra och jag kan verkligen rekomnendera den också. Fick en ny bok idag av johanna, kommer inte riktigt ihåg vad den hette men det var en tjejbok skulle jag väl tro.


The body shop

Bodyshop har supergoda krämer som bevarar fukt, mjukgör och vådar huden.
Ett stort plus att det luktar super gott!

Papaya, riktigt fräsh

Klassiker, Strawberry!

En burk som innehåller 200 ml kostar 165 kr


Mobil

Är du beroende av din mobil?
Vart ligger din mobil när du sover? Precis vid mig
Hur ofta ligger din mobil hemma utan batteri? Never!
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? Händer nästan aldrig
Får du någon gång höra att du är en mobilälskare?
Ganska många gånger!
Hur många samtalsminuter har du ringt?
Inte en aning
Hur många telefoner har du haft det senaste året? One
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? Det var värre förr

Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? Gör du lillbexon?:)
Vad står de i de senaste skickade sms:et? Jag lyssnade inte :(
Vem är överst i listan över missade samtal? Anton

Vem är 6e på listan över mottagna samtal?
Dennis kusin
Vem är 2e på listan över uppringda nummer?
Pappa
Vad har du som bakgrunds bild? En bild på mormor
Hur mycket batteri har du? 82%
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen?
Anton <3
Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? Gymmet
Den bästa låten på din mobil?
Girls just wanna have fun - Miley Cyrus
Hur mkt är klockan när du gör detta? 20:51


Idoldags!

Jag Emme och Jos sitter bänkade framför tvn med gurka, morot och dipp, mums!


jag har blivit en bokmal!

Nu när man åker buss på morgonen brukar jag läsa, först lyssnade jag på musik men tröttnade snabbt, läsa är bäst tycker jag eftersom att jag inte blir åksjuk! Den första boken var en engelsk och var på en 80 sidor så den läste man ut snabbt, den andra boken hade jag redan läst halva på men aldrig avslutat, så det har jag gjort nu, den heter "bakom stängda dörrar" och det är den bästa boken jag har läst, REKOMENDERAR STARKT! det är en sann berättelse om ett tjej som föder två barn, med sin pappa.. Den jag läser nu är "Syskonkärlek" jag har läst halva nu och oj vad den är bra! Jag har blivit värsta bokmalen!!


Men visst är det kul att läsa böcker som verkligen är bra?

Anton och jag hade en diskussion om böcker för ett tag sedan
Jag: Böcker är så bra ändå!
Anton: Nää, hatar böcker!
Jag: har du läst någon då?
Anton: Nee och jag tänker inte göra det heller!
vi fortsatte och jag försökte övertyga honom att böcker är grymma men det gick inte..

Några dagar senare ringer han,
Anton: Veeet du??
Jag: Nää!
Anton: Jag har köpt en bok!

HAHA!


Biljetter

I går hämtade jag ut biljetter till premiären på "Flickan som lekte med elden" andra delen av stig larssons böcker, den tidigare var då Män som hatar kvinnor. Så på fredag kl 14.15 sitter jag och anton bänkade på bergakungens biograf och tittar, åh vavd jag längtar, men det är trots allt bara 3 dagar kvar!


Svar på fråga

Det var en som undrade vilken skola jag går på, Jag går på burgården i göteborg och läser till Frisör :)

My love


Robin Bengtsson, du är lika snygg som tjej som kille, min favoritlåt också, du har inte funderat på duett???


Söndag

Hej hjärtan
Nu är snart helgen över och oj vilken ångest jag har över detta, jag får inte gjort något på mina helger nu när man går i skola i göteborg, det tar på en att ha långa resvägar, hoppas detta ändras snarast! Något jag mer har ångest över är att jag måste göra matte idag. Åh, jag som verkligen inte förstår matematik, det är de svåraste ämnet för min del, jag tänker bara logiskt typ, eller nej det kanske inte är speciellt logiskt att tänka plus och minus när det egentligen ska vara x a och b, jag kan inte gångertabellen och jag räknar ut lätta tal på fingrarna :) Trots detta fick jag ett betyg i ämnet ;)

Så, det är med andra ord dagens planer, plugga matte i någon timma. Men nu ska jag in i duschen och tvätta kropp och ansikte, duschar nog håret också! Mitt hår är superkort nu :) Känns fräscht men det kommer nog aldrig bli långt mitt hår :(

why???


Varför är inte jag äldre ska det ju såklart stå!
Jag vill faktiskt vara äldre, vad finns det att göra när man är 15 år? Åka moppe? nä!
Nu är Anton ute, skulle också med om de skulle åkt in till Uddevalla men de skulle till Harrys istället, så nu sitter jag hemma:(  Dock är morbror här och så firar vi mamma lite men hallå eller? dötrist ju!


Mohaha

Haha, gud vad roligt! För 3 helger sedan var Anton på trägården och han berättade att det kom en vimmelfotograf fram till honom och frågade om han fick ta kort och han ska självklart ja! haha, nästa dag letade vi efter bilden på deras hemsida men vi hittade den inte och han pustade ut eftersom att han trodde han skulle se ut som ett troll på kortet, mohaha jag har hittat det!!!


Sockersugen

Jag är riktigt sockersugen nu så jag hade tänkt att baka lite, får se vad det blir, kanske chokladbollar, drömrulltårta, chokladmuffins, kladdkaka eller något annat gott!

Sen fyller mamma år idag, så det kanske blir en tårta? neej, vi har inte grädde och sådana stuff, så kanske en tårta av chokladbakelser :)

Grattis Mamma, 43 år idag!


shoppingsugen

Nu är jag riktigt shoppensugen när jag kollar runt på olika klädsidor, saker jag hittade på gina som jag är riktigt sugen på är detta:

Så typiskt mig, vitt svart och grått!


Eyeliner

Något som är väldigt vanligt är att man har vit eyeliner i ögonvrån, jag har själv haft det några gånger men inte kännt mig så bekväm i det, vissa passar verkligen i det men jag vill ha något som är mera naturligt. Innan hade jag en penna från face stockholm som var i en beige färg, det tyckte jag var jätte snyggt eftersom att ögonen verkligen blir större. Pennan är slut men jag saknar den verkligen, funderar starkt på att köpa en likadan igen, eller en från ett annat märke, tex make up store (mmmm, jag älskar make up store)  

Visst blir det ett snyggt och naturligt resultat med en ljusrosa linje i ögonvrån?


Klippning på G

Mitt hår behöver verkligen en klippning nu och få bort lite slitna toppar, dock kommer det inte hjälpa så mycket att klippa det eftersom att det fortfarande finns så mycket slitet kvar! Gick och frågade Jos om hon ville ta ett par centimeter och till min förvåning sa hon ja :)

En riktigt snygg brud!


Nytt

Köpte detta igår i stan:

Köpte en rengöring igår från Make up store, har redan prövat den och jag är super nöjd! Den luktar svagt pepparmint, super gott! Den motverkar orenheter och pormaskar. Kostar 175 kr, rekomenderar!


Köpte ett par stövlar från Dinsko för 499 kr, älskar dom!


Till sitst köpte jag en kräm från the body shop som kostade 125 kr. Den innehåller E-vitaminer som är till för alla hydtyper och motverkar torra partier i ansiktet, hoppas verkligen att den håller vad den lovar :)


Snart är det helg

Hej Folket.
Först var det skolan, hade fyra lektioner och fotografering, haha det blev snyggt... inte :)
Tog bussen hem vid fyra, riktigt jobbig bara att det är kö hem då, så det tar en bra stund innan man är hemma.

Imorgon är det fredag, så himla skönt! Denna veckan har gått så fruktansvärt snabbt, skönt eller hur? Gott med helg och att kunna sova ut, det behövs med tanke med att jag går upp vid sex varje dag.

oooj vad tråkigt jag skriver! haha

Sitter nu och tittar på idol, hahah asså det är helt sjukt vad folk sjunger dåligt, de måste ju faktiskt veta om det själva liksom, det är ju bara jobbigt, nu vill jag höra ett riktigt stjärnskott :)


Ljudbok

Hahah, asså jag vill så himla gärna ha en ljudbok! Visst låter jag löjlig men nu har jag läst ut två böcker på bussen fram och tillbaka från och till göteborg. Böckerna har varit riktigt bra och visst är det gott när böckerna är så bra att man bara inte kan sluta läsa. Men problemet är då... Jag är så himla trött när jag ska till skolan på morgonen så att jag inte kan hålla ögonen uppen när  jag läser, så då slog tanken mig att jag skulle köra på ljudbok då man samtidigt kan slappna av och blunda. Hur skaffar man sig det då?

Tips någon? :)

Jag vill lätt ha Flickan som lekte med elden eller någon, en som verkligen är spännande!


Tips

Okej, jag bara måste tipsa om en blogg som jag följt ett tag nu, micromiss.blogg.se ojojoj! Hon är så himla grym på något som jag älskar - smink!!

Snodde en bild från hennes blogg, ta en titt!
Hon ger jätte bra råd och tipsar om produkter osv, det var hon som fick
mig att köpa make up stores rengöring;)


Onsdag

Hej troll!
idag har jag varit i skolan som vanligt, hade 4 lektioner och fick sluta tidigare den sista lektionen, skönt! Sprang som sagt till kicks snabbt och köpte ett nagellack, snyggt! Har legat lite på altanen och läst veckorevyn, känns att hösten kommer nu :) Sitter nu med hårinpackning i håret och ska snart skölja ur den, sen blir det att plocka bryn, var jätte länge sedan nu. Ikväll blir det plugg och idooooooooool!

Imorgon är det skolfotografering, ååååh jag orkar inte! Tycker det är så jävla tråkigt! Det var kul när man gick på häggvall, men nu på något sätt har det bara vänt för mig, usch.  Funderar på att kanske bara råka glömma det :) uuuups.


Mavala

Sprang in på Kicks idag och köpte mig ett nagellack. Ville ha ett svart från OPI men det fanns inget, så det blev ett från Mavala. Lånade ett från sofia igår och har länge velat köpa ett, letade upp ett i syrrans låda för någon vecka sedan men den var gammal :( Så köpte mig ett idag :)


IDOL

HALLÅ ELLER??? IDAG BÖRJAR JU IDOl!:D

IDOLIDOLIDOLIDOLIDOLIDOL


Måndag

Hello boys!
Har varit dålig på att skriva men har helt enkelt inte hunnit eller orkat!
Söndagen spenerades hos anton typ, åkte hem på kvällen och sov, thats it :)
Måndag, skolan, hem, ant, hem igen sov här med ant, (Jag älskar kortfattat)

Today, Vaknade upp vid 8, gick upp drog på mig lite smink och käkade en god frulle. Sen drog jag ner till bussen, 17 min senare hoppade jag av och gick till aqua, så har varit där hela dagen och jag kan säga det att jag har typ druckit 17 koppar choklad! mums, hehe. Nu är jag hemma och ska snart till anton och sova där, jag ska ha med pocornkryddan så att jag kan mumsa i mig, Anton har ju blivit nyttig så nu får man äta allt själver, suveränt!

Imorgon är det onsdag, hallegud vad tiden går snabbt! Slutar vid 3, åker la sedan hem, ska snacka med joser och se om hon vill klippa mina tops, för de är sleta nu asså!


Lördag

Hej kompis!

Nu sitter jag med min concealer i ansiktet och väntar på att den ska sjunka in lite, köpte en ny idag eftersom att jag var i torp med mormor och johan. Jag ville ha en klänning tills ikväll men icke! Mormor hittade dock hur mycket som helst typ, orättvist:(

Nu måste jag skynda, bildbombar imorgon :)

TJING!

Imorgon

clflkfikijiköriiklk / Snuttan

Haha, snuttan tog sig en promenad över tangentbordet!

Sitter nu hos mormor och hon har lite modevisning för mig för att visa alla nya kläder hon har köpt;) Johanna körde mig hit och innan hon släppde av mig frågade hon om jag ville med till Sandra och Robin imorgon, så först blir det inflyttningsfest och efter det blir det hk, de andra ska nog till Harrys först eftersom att det är 18 där imorgon, så jag och kusin Dennis drar till hk så länge!

Det är planerna, blir roligt hoppas jag :)


Jag Jos och Fonasar för några veckor sedan :)


spa

När vi väl snackar om spa, i oktober ska Mormor och hennes kompis till Estland på Spa, en hel vecka! 3 behandlingar varje dag i en vecka, lockande???? Men alla ansiktmasker, peelingar, bubbelbad och massage! Jag vill med!!!!


Hemma spa

MOISTURE MASK
Moisture Mask är en oparfymerad fuktmask med skyddande och mjukgörande aprikoskärnolja och fuktighetsgivande glycerin. Även berikad med ett algextrakt som tillför vitaminer och mineraler. Den här masken är som en super intensiv fuktkräm med aktiva komponenter. Masseras in och låt verka 15-20 minuter, skölj bort. Masken kan även lämnas kvar på huden över natten. Efter behandling känns huden oerhört vital, elastisk, mjuk och len.

nyckelingrediens

  • Aprikoskärnolja: (Prunus Armeniaca) Mjukgörande och skyddande utan att upplevas fet.
  • Avokado olja: Ger en fetare yta som skyddar mod väder, vind och bevarar fukt. Är mjukgörande och stärkande, särskilt bra för torr och känslig hy.
  • Fucus vesiculosus: Havsalger tillför huden viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen.
  • Glycerin: Verkar mjukgörande och fuktighetsbevarande för alla hudtyper. Är även bra för hållbarheten av produkten.
    195 SWE


    MUDMASK
    En lermask med aprikoskärnolja och aloe vera. Den innehåller eteriska oljor som, bergamott och rosenträ, detta gör att produkten verkar antiseptiskt och lugnande. Dessutom är Mud Mask berikad med ett näringsrikt algextrakt.
    Lermasken verkar mycket djuprengörande, detta genom att leran (kaolin) torkar och suger upp underliggande orenheter.
    Kan också användas på halsen och dekoltage. Efteråt får huden en ren och frisk lyster. Viktigt är att masken används regelbundet, detta är en utrensande mask därför kan det förekomma att små finnar uppstår, huden blir ofta rosig direkt efter användning. Passar normal till fet hudtyp.

    nyckelingrediens

    • Aloe Vera: Stimulerar cellproduktion, skyddar, lugnar och är läkande (antioxidant).
    • Bergamott: Antiseptisk, motverkar bakterier, sårläkande och svalkande.
    • Fucus vesiculosus: Havsalger tillför huden viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen.
    • Glycerin: Verkar mjukgörande och fuktighetsbevarande för alla hudtyper. Är även bra för hållbarheten av produkten.
    • Kaolin: Djuprengörande lera, suger upp orenheter och smuts.
    • 195 Kr

PEELING MASK
Micro Face Peeling är en mild peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller. Den innehåller kiselkorn som är identiska i storlek, detta gör att peelingen inte sliter på huden och passar därför även den allra känsligaste hyn. Masseras in varsamt på väl fuktad hy en till tre gånger i veckan beroende på hudtyp, rekommendera kunden att göra det i duschen under tiden balsamet verkar.

nyckelingrediens

  • E-vitamin: (Tocopheryl Acetate) Binder och bibehåller fukt, balanserar torra och feta partier, stimulerar cellproduktionen.
  • Solros olja: Mycket näringsrik, skyddar och mjukgör.
  • 195 SWE


    MUMS!

    Hur kul är det inte att ta hand om sin hy? Jag älskar det! Jag vill ha alla, peeling och allt gott!

Fredag

Hej.
Först var det skolan, hade två lektioner. På första schamponerade jag och Frida varandras hår, super skönt! Sen fixade vi det lite, jag fick plattat det och så körde vi lite med trippeltången på hennes. Efter det var det matte, lektionen gick fort då det var gott!
Mötte senare upp Anton i stan, vi kikade runt och fikade lite snabbt, efter det tog vi bussen hem. Nu har jag ätit tacos och ska snart till min älskade mormor, inte varit med henne på länge nu så det ska bli super mysigt :)

Lancome mascara

Prövade den nya Lancôme Hypnôse Drama och detta var vad jag tyckte:

Mascaran var faktiskt bra! Jag tycker nog att de flesta mascaror ger samma effekt, inget jag lägger några större pengar på. Redan efter första lagret märktes det att det var en mascara för volym! Sen har jag långa fransar också. Det blev långa och separerade fransar, klumpade sig verkligen inte. Sen tror jag att den la sig lite under ögonen under dagen vilket var synd. Men i övrigt rekomenderar jag den!


Torsdag

Gud vad skönt! Imorgon är det Fredag!

Idag hade vi en 4 lektioner, sista var hanverk då vi rullade permanent på dockor, vilken skillnad det var på nu och första gången, gjorde ungefär ett halvt huvud bakåt, från pannan till bakhuvudet typ, haha! Det är faktiskt svårt att rulla :)
Sen tog jag bussen till std, det var sådan kö att det tog 1 timma och 10 min till stenungsund, borde tagit kanske 50 min! Mötte upp Anton. Jag käkade en kebabtalrik inne på eat, gott! Men inget slår Robbans.

Nu är vi hemma och jag ska göra några matte uppgifter, sedan kryper vi ner i sängen och ser på filmen vi hyrt.
(6månader idag<3)

Nu ska jag vara social:) Bye!

Ett halvår

Idag har jag ett halvår med världens bästa kille!
Vi två tillsammans klarar allt! du är det bästa jag vet, du gör mig alltid så glad!


Cheap Monday


Supersnyggt Cheap Monday linne för 179 kr


Nytt

Jag köpte en helt vanlig vit bas tshirt från monki

Monki 120 kr

Sen köpte jag en vanlig svart sjal inne på hm

Jag hittade ingen bild på en svart, men jaja ni hajjar!
Tror  den kostade 99 kr på HM

Sen köpte jag också värmeskydd för håret, men den är också som en hår lotion som återbygger det eftersom att jag har så himla slitet hår.

225 kr på Frisörsalong
Kérastase Résistance Ciment Thermique
Lotion som återuppbygger
och skyddar det
försvagade håret under
värmepåverkan.

Teknologi
Vita-Ciment® och Vita-Topseal
återuppbygger håret inifrån ända
ut till ytskiktet samt skyddar mot
yttre påfrestningar.

Resultat
Håret har skyddats och
återuppbyggts samtidigt som det
har stylats och blivit mjukt,
följsamt och glansigt.

Bruksanvisning
Applicera produkten i nytvättat
och handdukstorkat hår. Massera
in i längder och toppar. Red ut
håret med hjälp av en bredtandad
kam. Ska ej sköljas ur. Styla
håret och aktivera produkten med
fön och/eller plattång.
Rekommenderad temperatur på
plattången är 180°C och håret bör
ha 20% fuktighet kvar när det
plattas.


Onsdag/ bio

Hej på er!
Idag var det först skolan, 4 lektioner och sen åkte jag in till nisse och mötte upp Anton och Jerry, vi gick en sväng i stan och sen åkte Jerry med tåget till Uddevalla. Jag och Anton gick till sf och köpte var sin biljett för filmen "Baksmällan" det roligaste var att jag och Anton var HELT sjävla i hela biografen, sjukt kul var det! Sen var filmen as bra, skrattade jätte mycket :)

Efter det gick vi och kollade lite i affärer, jag köpte mig tre saker:


Hej alla Glenn där ute!

Igår så var jag och min brat-pojkvän på bio! Så blev vi fruktansvärt sugna på popcorn. Så såg vi att dom hade popcorn kryddor i massa smaker, sourcream&onion, butter och nacho cheddar. Det blev så klart den sistnämnda!

Det var supergott och popcornen var slut lång långt innan filmen! attans! Men sån tur va hade vi massa krydda kvar så vi tog med den hem. Den rekommenderas starkt och kan användas till mkt. Så låt fantasin flöda kära vänner.


Tisdag

Hej muppar!
Vaknade nyss, ska snart sminka mig, sen kommer anna och hämtar mig och anton så ska vi in till std, han ska gymma och jag hitta praktikplats, hoppas fan jag får nu aså!! :)

Haha, inatt snackade jag i sömnen tydligen, hade ba:
Jag: Blalala...Mikael.....Jag har berättat allt för mamma...
Anton: Va?
Jag: Jag har berättat allt för mamma.
Anton: Vad har du sagt då?
Jag: JAG VET INTE SA JAG JU TYDLIGT!

Sen så skrek anton i sömnen också: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!
så putte jag på han så att han skulle vakna, sen på morgonen så sa jag att han hade skrikit, han ba:
Jaaaaa, jag blev ju påkörd när jag skulle gå över korsvägen!! 
Han vaknade av sitt egna skrik;)


RSS 2.0