har ingen ork!

Jag har inte haft någon ork att blogga, gör det imorgon och skriver om min helg :) 
xoxo

Idag har...

... jag köpt en systemkamera!


Jag saknar...

... häggvallskolan! Man träffade gänget varje dag vilket var ett stort plus, nu träffas man bara på helgerna. Saknar även min förra klass som var oslagbar och hela skolan! Haft många roliga stunder, som tex modevisningen!


Replay - Iyaz


Systemkamera

En fråga!

Jag vill ha en systemkamera! Men jag vet inte vilken jag ska välja och vilken som är bäst och mest prisvärd. Har någon något tips vilken ni använder er av eller vilken ni vet är bra? Jag behöver ingen avancerad, mera än för en "amatör" men jag vill ju ha riktigt fina kort liksom :) Nellie, om du läser, vilken använder du?

Fredag

Hello guys!
Hade två lektioner idag, hantverk(fönprov) och matte, sen var det dags att åka HEM! Skönt. Fick ett sms av Sofia när jag satt på tåget påväg hem att hon hade bokat mig ikväll, ska bli mysigt då hon har varit i Hemsedal över lovet så vi har inte träffats på två veckor! Hoppas hon har mycket skvaller att berätta!

Gjorde nyss en sats med muffins till mina cupcakes, har mycket frosting kvar så jag gjorde en till men som inte var glutenfri :) Så snart kommer Sofy och smakar!

Den oerhört snygga bilden är från sjuan, nice chicks!


nice hair!

Blake Lively har sådant otroligt vackert hår! Det perfekta "svallet" och en fin färg. Jag är nog inte den ända som skulle vilja byta hår med henne! To die for!


resultat


Mina cupcakes blev super goda! Men min kamera är så himla dålig så jag fick ingen bra bild, den här var den ända som inte blev vit, jag som ville ta massa fina bilder på de! Jag vill ha en systemkamera!

(hallå eller, ta bilder på muffins? allt bra eller?)


chocolate...


Right now..

.. så bakar jag! Cupcakes :) Mums längtar tills de har gräddats klart och frostingen ska på!


Tips.

Har skaffat mig ett till favoritmärke när det gäller nagellack, det heter
 "China Glaze" och kostar runt 100 lappen. Lacket innehåller mycket
 pigment och det håller jätte bra. Men O.P.I är ändå bättre.


 Så av mig får den: 1 2 3 4,5 5 p.


Mammas Pojkar


Går runt hela tiden och säger "Sluta mamma!" så brabrabra :)


Summertime





Onsdag

Hej troll!
Idag har jag och mamma varit hörtiga och simmat i sundahallen, hon har tjatat hela veckan men idag ställde jag upp. Det är jätte skönt och simma, men jobbigt! Vi simmade 1000 meter och efter det bastade vi. Inpackningen verkar dubbelt så bra i värme så vi passade på att lägga i lite. Nu är jag hemma och helt matt i kroppen, håller på att fixa lite på Photoshop så att jag ska ha det på denna datorn också :) Nu ska jag lära mig!


söt man är nu efter osminkad och fräsch, eller???? tar tillbaka söt


Datakunskap - Photoshop

Just nu sitter jag och har datakunskap, har precis blivit klar med min första bild, resultatet blev såhär:

Från

Till

Okej den är inte så bra men ni får tänka på att det är första gången jag använder Photoshop :)

Allt för min syster

Filmen vi såg igår heter "allt för min syster", det är en film som man bara inte får missa, jätte bra! Jag var tvungen att hålla andan flera gånger under filmen för att jag inte skulle börja storgråta, men tårarna rann på ens kind hela tiden.

Om filmen:

”Hur långt är en förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt barn?”. 
Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.


Gårdagen

Jag och mamma hade en riktigt myskväll, vi åkte ner till ICA och köpte morötter, dipp, chips, godis, nötter och lite annat smått och gott! Vi gjorde iårning allt och bänkade oss i sängen och kollade på en GRYM film, åh vad bra den var! Grät som ett barn.

Hoppade sedan in i duschen och sen kom mina pojkvänner Pontan och Andreas, vi kollade på tv och snackade skit! De gick hem vid 11 då jag somnade som en... häst?


nice work!

NU har jag varit riktigt duktig, har städat hela huset! dock inte dammsugit, men har plockat i hela huset och ställt allt där det ska vara, torkat av bänkar osv, tagit ur diskmasiken och ställt ner de skitna m.m!

Nu förtjänar jag en dusch! :)


Måndag

Hej alla muntergökar!
Vaknade för en timma sedan, har käkat frukost och kikat runt lite på sidor på internet. Men vad ska jag göra nu då? Alla är i skolan och jag sitter här själv, med min katt! KUL :)

Om några timmar kommer mamma och pappa hem, så dem får underhålla mig med något. troligt?

detta var den ända lite vintriga bilden jag hittade! När jag och Fanny var i fjällen för två år sedan:) där vad jag brunett också!


Zac Efron – hunk eller sunk?

Zac Efron – hunk eller sunk? skriver veckorevyn i ett inlägg, jag säger HUNK!




.

Love what you do and do what you love.


Söndag

Hej bloggen!
Igår vad vi uppe hos farbror och käkade middag och firade farmor och farfars dag då dom varit gifta i 50 år! :) Så det blev champange och jätte god mat. Senare på kvällen när farmor och farfar hade gått hem spelade vi "med andra ord" Haha, det är så himla roligt det spelet!!!

Tog en sovmorgon i morse, kände att jag behövde sova ut sista dagen på lovet MEN så kom jag på att vi är ju lediga imorgon :) Våra lektioner är inställda, riktigt skönt, på måndagar är det alltid jobbigt att stiga upp! Nu ska jag göra mig  en smoothie!

So long!

PIC.

från i onsdags





We Are The World 25 For Haiti

Nu sitter alla hemma och gnäller över att det är så mycket snö, att inte bussarna går osv, vi har inte så mycket att gnälla över om man tänker på hur alla har det i tex Haiti!


Nytt


Tshirt med spets på ryggen - Rut m.f

Stickad tröja - Gina Tricot

Grått linne - Gina Tricot
(att ha under tröjan)

Värmeskydd till håret - Matrix
(Åhlens)

Nagellack som får naglarna att växa bättre - Sally Hanson
(Kicks)
Concelaler - Lumene
(Kickis)

Mascara - Clinique
(Kickis)


Shopping!

Jag har småhandlat lite nu i typ två veckor, lägger upp bilder lite senare idag på allting, så ska jag ta tag i mitt bloggande, blev ju inte något inlägg igår!

PUSS!


imorgon...

... blir det shopping i stan med Kickilina!
snyggt.


Beställt!

Nu har jag precis beställt hem en bikini från H&M, tog olika storlekar så att den ska passa, orkar inte ha beställt en så är det fel storlek!


Tycker den är grymt fin!


Om gårdagen..

.., först åkte alla på Torkelvallen, kände mig inte så duktig när killarna åkte jätte bra! Men, jag klarade faktiskt köttbullen! efter några försök....  Lite senare gick vi alla hem då jag och Kicki gick hem till henne, vi la oss i sängen och checkade film, en skit bra föresten!

Senare snackade vi lite med boysen, de skulle kolla när Alaget spelade så vi hängde på! Dock förlorade dom så de måste spela i div. 2 igen, om jag fattade det rätt?

Vi åkte sedan hem till Rickard och jag rakade björns huvud, MED RAKHYVEL! haha, jag skojar inte, fan vad roligt det var!!!




Horoskop

Skorpionen 24/10-22/11

Vissa vänner blandar in dig i allt möjligt utan att fråga dig först, och den ovanan leder till bråk. I övrigt blir detta dock två trevliga veckor. Bäst fungerar kärleken, på den fronten lyckas du bra oavsett om du anstränger dig eller ej. Gott om sköna stunder och riktigt ont om problem. 

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 1


Planerna imorgon...

... ser ut såhär:

11.00 - Upp, käka frukost osv...
13.00 - Skriskoåkning med gänget på torlkevallen
13.01 - Sjunga "Ja må ha leva.." för Kalle!

senare....

Vet bara att gänget ska ha myskväll, så det så!

Grattis KalleBalle!!!

Måndag kväll

Med tanke på att det inte gick att blogga igår så skriver jag vad jag gjorde igår kväll;

Jag och Kicki tog oss en promenad ner till ICA och köpte morötter, holiday dipp och gräddfil(mums) Gick sedan upp till Kicki igen och gjorde iårning allt så kom Björn upp lite senare också, vi la oss i Kickis säng och tittade på "Livet är en Schlager" sådan klassiker:) Sen runt 11 halv 12 så gick vi alla hem och somnade pladask!

BoyfrBoyfriend arm pillow..

...med ett hjärta som slår!

den här skulle jag vilja ha :)


Fet-tisdagen idag :)


- semla, gott...!


Just nu ...

... håller min kladdkaka på att gräddas, mums jag längtar tills den är klar. Jag har alltid en liten plåt då den blir högre och och dubbelt så mycket kladdigare, precis som jag vill ha den:)


Bilder från lördagen













Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag sitter sjääälv! Nej, jag hänger inte läpp för det, jag är på bra humör idag :) Igår på kvällen åkte vi till Sibräcka och umgicks med gott folk, kvällen blev faktiskt riktigt lyckad då vi drog fram barnen i oss, hihi :)

Kvällens planer är väl typ att mysa hemma, inte fel alls:)

Tänkte lägga upp bilder från helgen sen, om jag orkar.... är lite trött bara!

Out of reach


Strax kommer...

... Sofia, Nina och Adde hit, blir en gottakväll!


En promenad på isen!










Lördag

Alla tre sov hos Jennifer igår, jag somnade typ på en minut! Vi vaknade någon gång vid 11 och gick upp och myste. Sen kom mamma och hämtade mig någon gång vid... esh vet inte vad klockan var, vi åkte i alla fall till robbans och köpte lite käk! Tog mig sedan en dusch och drog på lite smink, sen åkte jag och mamma till skärhamn och gick på isen:) bilder kommer snart!


Fredag

Hej bloggen!
Idag var det skola, hade två lektioner hantverk(volymfön/egen vård) och matte. På hantverket så la vi i färginpackningar på varandra:)






På kvällen åkte jag till Höviksnäs och var med Sofia och Jennifer, en riktitg go kväll men gott snack och många skratt :) Bilder kommer när sofia skickar!

imorgon...

.... ska jag vara med min sofypropy, längtar!


torsdag

Hej bloggen!
Idag har det varit skolan som vanligt, på lektionerna har vi lekt/sett på film/snackat. Onördig dag eftersom att vi inte fått gjort något. Men sådana dagar är också sköna!

Tror vi ska ha egen hårvård imorgon, de vi säga tvätta varandras hår osv, ska bli gött! Sen kanske det blir en snabbisrunda på stan, skulle behöva lite småsaker som concealer, min är snart slute!

Nej nu ska jag sova :) Kisses!

PARODY av Tik Tok


Just nu...

Grekland -07

... kan man ju inte göra mycket annat än längta till sommaren! Men jag längtar nog ändå lite mera till Grekland! Vi åker den 15 maj till Kreta, ska bli riktigt skönt med plus grader istället för -15 grader som det var idag, går ju knappt att andas.

äntligen!

NU är jag äntligen klar med min novell, det tog hela dagen med tanke på att jag skrev 5 minuter varje timma. Tog många långa pauser :) Gick ut och tittade på tv med pappa då och då, då han sa:

Pappa:
Vart är du nu då?
Jag: Thaikvinnan kom precis ut och skrek att vi skulle springa.

en timma senare....

Pappa: Nu då?
Jag: I djungeln...

två timmar senare....

Pappa: Klar?
Jag: Neej, vi är på flyget hem... suck!

Men nu så är jag äntligen klar! Hittade även band två från när jag är liten, då jag är lite äldre och kan prata, på band ett är jag bara en tråkig bebis :) Jag och mamma ligger och tittar nu, shit vad vi skrattar! Söta barn hon lyckades få, eller??

Sleep time, night kids!

Panik!

Nu börjar jag få lite panik, jag kommer ingen vart men min novell! Jag skriver om flodvågen och när vi var där men jag får inte till meningarna så jag har bara skrivit en sida än så länge och jag har några sidor kvar! Måste ju bli klar idag också eftersom att den ska in imorgon, nice woork rebecca..

men först....

.... ska jag kolla på andra avenyn!


Onsdag

Hello handsome!
Vaknade för en timma sedan ungefär, kunde legat kvar längre men fick lite ångest över att jag skulle sova bort hela min lediga dag!

Just nu hade jag tänkt att börja skriva på min svenska novell som ska in imorgon, har knappt ens börjat så jag har mycket att göra. Det värsta är att Word inte fungerar på denna datorn och jag orkar verkligen inte sätta mig vid den andra, mycket skönare att ligga i soffan :)



Funderar på att ta en promenad ner till ica och köpa något, vet dock inte vad... egenligen är vill jag ha något nyttigt, men jag är så himla sugen på chips....!


Tips - hårinpackning!

Nu har jag använt min hårinpackning från Loreal ett tag och jag måste säga att det är en favorit! Den bästa jag har prövat faktiskt. Håret både ser och känns tjockare ut och jag upplever inte att det känns lika slitet och torrt. Inpackningen är fullproppad med fukt och reparerar skadat hår.
Jag köpte min burk loreal absolut repair inne på NK hair då det var ett erbjudande på inpackningen + en stor schampo för 299 :-


Jag SKA ha!

Nu, eller ja när väl hösten kommer så ska jag köpa ett par nya tygskor, igen! OM det finns ska jag ha dessa skor, igen :) Har haft dom två gånger innan så det blir ju tredje gången gillt.


Denna bilden togs 2007
Vita tygskor från tommy hilfiger - 599 kr :)


Snyggt!

Dessa är så himla snygga, älskar bilden på bruce :)

HM, 149 :-


Tisdag

Men tja!
Idag var det praktiken som gällde! På min rast hade jag tagit fel mat med mig(ej glutenfri) Så jag fick gå bort till eat och ta mig en sallad, bra ändå för jag äter påtok förlite sallad, äter till och med tabletter för att få i mig vitaminer osv.

Nu är jag hemma och ska nog ta mig en dusch nu eller så gör jag det imorgon bitti, viktigt att håret hinner torka innan jag lägger mig, håret blir så grymt slitet när man sover med blött hår! Men eftersom att vi är lediga imorogn så är man ju uppe lite längre då det hinner torka :)


rubrik

Goodnight sweetheart!


!


- kanske ska slänga upp en sminkning till?


nedräkning!

Måndag: Skola
Tisdag: Praktik
Onsdag: Lediga
Torsdag: Skola
Fredag: Skola/ LOV!

- två skoldagar kvar!


Måndag

Hej bloggen!
Imorse ringde inte min klocka men som tur är så väckte pappa mig halv sju och bussen går sju. Men jag är så sjukt snabb på morgonen så jag får till och med tid över :)

Hade hantverk och Gympa idag. På hantverket rullade vi permanent och det gick helt ok, fick äntligen till benorna i alla fall :) Sen hade vi gympa då jag valde att skriva ett arbetsblad istället för att spela vollyboll, så slutade klockan kvart över ett, tog tåget hem och nu är jag här :)


Söndag

Hej bloggen!
Nu är snart helgen över och om någon timma är det dags för mig att sova! Annars kommer jag aldrig kunna gå upp imorgon :)

Har bara slappat denna helgen, har fortfarande varit dålig så har bara vilat upp mig! Sådana helger behövs verkligen också ibland :) NU är det ju faktiskt bara en vecka kvar i skolan sen är det sportlov, så himla skönt ska det bli. Längtar :)


bild från sjuan!


Nytt


Lördag

Hej bloggen!
Kom precis hem från stenungsund, har shoppat lite med Kickilina. Hon fick köpt en helt ny garderob typ, medans jag bara hittade en plånbok, dock var det ingen vidare kvalite så det får bli en som man använder när man ska ut eller liknande :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch! Är dock typ fortfarnade dålig, hade feber igår osv, men det hindrar inte mig från att göra någonting :)

Stefan skriver...

Stefan är bäst =) / stefan

söt katt

Pelle Pung ligger nu nerbäddad och klar för sin skönhetssömn :)


Tut tut!

Haha, jag kom verkligen inte på något vettigt att skriva som rubrik!

Idag har jag slappat hela dagen, käkat gotta med familjen och bara tagit det lugnt ihopp om att bli helt frisk :) När man bara ligger hemma blir det ju lätt så att man kollar genom alla bilder på datorn, hittade dessa tre bilderna med tre snyggingar! - triss?




SOLONG!

Tårtkalas

Haha, jag ligger och kollar genom gamla bilder så såg jag dessa, två år gamla. Det var när vi firade Pontans 15 års dag. Herregud, redan två år sedan!


Gör fin tårta :) Som innehöll grädde, glass, maräng, chokladmouse, godis, hallon, glasyr och riven choklad, mums:) Bara det att glasen smälte så kanterna åkte ner påväg till festen, haha!

Väl framme var det dags att tända ljusen!

Dags att gå upp! Kolla jag har brunt hår :)

Istället för att skära tog vi fram skedar så var det bara att hugga i.

såhär såg det ut när vi var klara! världens godaste tårta:)

Presenten, hah!




Fredag

Hej bloggen!
Klarade inte av att gå till skolan idag, mitt huvud bara bultade och jag höll på att dö! Typ så illa var det.

Har bara liggat i soffan hela dagen, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så detta kanske inte är världens roligaste inlägg. NU kom mamma hem och ska börja med maten! Åh gott. Jag är super hungrig :) hihi!

Kollade genom gamla bilder förut, detta är min skolavslutning när jag går i sexan och Johanna ska på sin middag i nian. Gud, tiden går fort! Nu är jag en två centimerter längre än Johanna :)

Torsdag

Är hemma idag också! Men imorgon ska jag till skolan, det har jag bestämt! :)

Snart kommer min älskade mormor hit och hämtar mig så ska vi mysa idag, jag vill inte vara själv längre, så hon får hålla mig sällskap :) Och det bästa är att hon har en ben and jerry glass som är min hemma i hennes frys.... Phish food here i come:)

Mmm, söt osminkad tjej? not today!

min stavning

Okej, nu har jag fått en kommentarer över att jag ej kan stava osv, skriver man på en data så blir det oftast många fel för det första då jag skriver snabbt, jag antar att folk förstår vad jag menar med det jag skriver istället för att sitta och reta ihjäl sig på att jag skriver fel. Läs inte min blogg då? Jag skriver för att jag tycker att det är roligt inte för att detta är någon svenskainlämning. Okej?


summertime


Åh, saknar 9e! Saknar världens bästa Athene resa med världens kansigaste klass!!


Dagens

DAGENS VILL HA: Ben and jerry glass
DAGENS KLÄDSEL: Myskläder
DAGENS FRISYR: Rufs!
DAGENS LÅT: Känner du rebeccajos? Hon har röven full av mos...?
DAGENS PLANER: Vila och att bli frisk
DAGENS SAKNAD: Kickilano:) Men som tur var kom hon och hälsade på mig en snabbis!
DAGENS DUMMASTE: i got no clue!
DAGENS MISSLYCKANDE: inga brytna ben idag inte!
DAGENS DROG: Te!
DAGENS KÖP: Har legat i sängen hela dagen
DAGENS GODIS: INGENING:(
DAGENS HUMÖR: Pömsigt, men glad när Kicki kom! :)
DAGENS CITAT: "tanken var att jag skulle tänka en annan tanke, så kom jag å tänka på den tanken jag inte skulle tänka.."
DAGENS ROLIGASTE: Kicki såklart när hon ringde ungefär 6 gånger för att berätta saker som jag missat ;)

Onsdag

Hej bloggen!
är hemma idag också, usch min hals verkar bara bli värre...! Så får vara hemma och återställa mig. Måste nästan gå till skolan imorgon men det känns så onördigt att aldrig bli helt frisk.

Som tur är kom den nya veckorevyn idag ner i brevlådan, så nu har jag lite att sysselsätta mig med i alla fall!!

Sommaren 10!

Man gör ju inte mycket annat än drömmer om Sommar, jag kollar runt på sidor var och varannan dag efter sommarklänningar, solbrillor och snygga bikinis. SÅ kollar man ut genom fönstret, snö! suck...


Är riktigt kär i bikiin!


Horoooskop

Skorpionen 24/10-22/11

Boka inte in för mycket, blir du stressad blir du också irriterad och du kan räkna med att det krävs en extra ansträngning på jobbet under den här perioden. I övrigt handlar det mest om kärlek, på den fronten kan du vänta dig en rejäl förbättring. Och det har du längtat efter ett tag.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 5


Nedrans...

Hej bloggen!
Mår inte bra alls, min hals DÖDAR mig :( Igår kände jag typ att jag fick lite ont om jag sväljde ibland, imorse, aaaj! Tusan också, jag klarar inte av att gå till salongen idag med tanke på att jag inte får i mig något att äta och att jag kommer gny varje gång jag sväljer. Bättre att vila upp sig idag och hoppashoppas på att det är bättre imorgon!


Buuuuuhuuhu!


Lördag

Jag Kicki och Sofia drog till Rönnäng på fest hos Tobbe som fyllde 20, var roligt :):) Nu kommer bilder!!



























RSS 2.0