ID


STARTPAKETET INNEHÖLL;
2 st ID Bare Minerals Foundation i olika nyanser

Produkterna är baserade på en formula av mikroniserade bergsmineraler som ger huden ett perfekt utseende - en fräsch utstrålning och en jämn hudton. Den ultralätta konsistensen döljer nästan på ett magiskt sätt fina linjer, ojämnheter och rodnader och ger en naturlig lyster. För att skydda huden mot för tidigt åldrande innehåller bareMinerals foundations zinkoxidfilter - det optimala året-runt-skyddet enligt forskare. Det gör dem perfekta att använda också under sommaren.

Mineral Veil
Transparent fixerande puder som lägger sig som en mjuk slöja över huden. Den ultralätta silkeskonsistensen ger en fin slät yta genom att minimera porer och fina linjer. Huden hålls matt och makeupen sitter perfekt hela dagen. Applicera över foundation för en fulländad utstrålning.

Rouge färgen Warmth
Rena mineraler som förhöjer hudens utstrålning. Används som rouge/solpuder för att ge kinder, ögon, panna, haka, läppar - eller varför inte kroppen - en friskare ”look”.

Barevitamins skin rev-er upper
En primer som skapar det perfekta, släta underlaget för bareMinerals Foundation SPF 15. Det lätta serumet exfolierar döda hudceller, motverkar komedoner och lugnar stressad hud.  Appliceras på rengjord hud, under dagcremen. Kan användas ensamt som fuktserum på en ungdomlig eller fet hud och passar även män. Parfymfri.

Verktyg
Kabuki Brush:
 Fast, tät borste som ger en medel till full täckning av din foundation. De tättsittande stråna ger ett jämnt och täckande resultat.
Flawless Face Brush: Ger en lätt till medel täckning och passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Mineral Veil, Rouge, All Over Face Color och Radiance.

Maximum Coverage Concealer Brush: Borsten ger maximal täckning och trollar bort ojämnheter. Den spetsiga designen gör det lätt att komma åt t ex under ögon och näsvingar.

+ How to DVD och guide

Jag kopierade texten från www.lindablom.blogg.se söt blogg :)

Kommentarer
Postat av: iaa

Tack för testet :D:D<3

2009-09-26 @ 18:40:46
URL: http://sofianew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0